Keresés

Részletes keresés

anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 39
no de az én véleményem ez esetben nem igazán komoly, mert én a hadsereget is megszüntetném, max határörség, de csak modjával...Azt hiszem én háború esetén, ha már muszáj akkor a hadifogságra szavaznék vagy a menekült státuszra, de én mondom bátor nyúlként elfutok, ha lehet:)
Előzmény: kutykuruty brekege (38)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 38

megegyeztünk.

De még a csuzlit is messzire kerüljék el.

mintha azt olvastam volna, hogy azok a rovásírásosok még lőgyakorlatot is tartanak. Nyilván légpuskával, de azért elég abszurd. Hacsak nem egy lövész sportegyesület tagjai.

Előzmény: anyabanya (37)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 37
Szóval nekem, semmi sem tetszik, ami egyenruhás, max a mentösök...és ahol tiszt van, az már gyanus és amugy nem rtem, hogy milyen rendvédelmi szerepük lehet, de ettől még tőlem hordhatják a homikzsákot, oszthatnak ételt a szegényeknek, stb...
Előzmény: anyabanya (35)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 36
tőlem is:-)
Előzmény: beacska (34)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 35

hát akkor, az nbh-nak csevegsz egy derekasat magadról:)), de amugy ezt sem zárnám ki...és már szinte semmit se és annak az ellenkezöjét se...

Nekem

Előzmény: kutykuruty brekege (33)
beacska Creative Commons License 2007.08.27 0 0 34

Off:

mail ment.

ON

Előzmény: kutykuruty brekege (27)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 33

én pl. soha nem is náciztam az egyenruhájukat. :-)

Gyáva népség egyébként, hisz a honlapjukon semmiféle adat, név nem szerepel.

De persze a jelentkezési lapon csak ugy blikkre A jelentkező adjon meg magáról személyes adatokat. A nagy senkinek.

(tényleg mi van ha a magyargarda.hu-t az nbh üzemelteti?  sok lms-írást olvasgattam az elmult percekben:-) )

Előzmény: anyabanya (31)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 32

igen ez már másnak is feltünt, de mint mondtam nem tudok rovásírásul:-)

Fogalmam nincs. az is lehet, hogy nem igaz.

Bencsik szerintem sem érdemel ki ekkora felhajtást, de van akkora ismerettsége, hogy simán el tudja intézni. szerintem. egy hír magátóól csak úgy nem pattan ki.

Előzmény: anyabanya (30)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 31
no de tényleg nem nyilasra hajaz az egyenruha, akkor miért szólt napokkal elöbb minde arról, hogy náci egyenruhában masiroznak a szemetek...Mi van, ha nem is akarnak tényleg senkinek sem ártani, csak amolyan nagy magyarok, akik szeretnek megállni, tisztelegni, stb...? Ha minden igaz a lüke amerikaiak meg gyakorta huzzák fel a zászlójukat a kertjükben csak amugyan népnemzeti nacionalista öntudatból...
Előzmény: kutykuruty brekege (28)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 30
rovásírással hogy H? Az meg mit jelent, mert ha azt, hogy Hungary, akkor az valjuk be elég hülyén venné ki magát?  ennyi errővel lehetne rovásírással "made in Hungary" is...:)
Előzmény: kutykuruty brekege (28)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 29
Most komolyan kérdem, hogy van olyan lényeges személyiség Bencsik, hogy ekkora publicitást kapjon, mint most?
Előzmény: kutykuruty brekege (19)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 28

Félni nem félek egyiktől sem, nem gondolom, hogy lenne rá okom.

De igen...még azért élnek olyaok, akiket valamiért érzékenyebben érintenek a közel-régmúlt történései.

Nekem az a véleményem, hogy nem vall jószándékra, egyenes, becsületes célra, ha valaki tudatosan olyan jelképeket, formációkat használ, amik könnyen váltanak ki mindenkiből asszociációkat.

ezért hívom én provokálásnak, mert pl. az a zöld -állítólag rovásírásos H netŰ? - nem tudom nem tudok rávásírásul - jelkép...hát.az embernek könnyen eszébe jut egészen más is, fúleg, ugy az egészr eránázve. És ezzel pontosan tisztában voltak azok, akik ezt kitalálták.

A gárdisták ruhája pedig tényleg olyan néptáncos jelleggű--azt hiszem pindy írta:-)

Előzmény: anyabanya (26)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 27
most tudtam válaszolni. (ne lepődj meg, nem arról a címről, ahova küldted, meert onnan továbbitják nekem egy másik postfiókba)
Előzmény: beacska (25)
anyabanya Creative Commons License 2007.08.27 0 0 26

No nálam tulképpen ez az egy az olyan, ami miatt tényleg nem tudom őket befogadni és el se....Szóval az oké, hogy az árpádsáv még nem náci, mert szerintem nem az és sztem az egyenruha sem náci, és az az alapitó okirat is max tartalmazott néhány ostoba vagy felesleges dolgot, de akkor miért nem küldték el azokat az egyenruhásokat, akik viszont tagadhatatlanul hajaztak a nácikra...?

S mégegy. Bármenyire is szeretnék normálisan gondolkodni és elutasitani mindent, ami a másikat kirekeszti csak, mert ...., de egy dolog biztos. Nem tudhatom, hogy milyen igazán üldözöttnek lenni. Nem érezhetem át, max csak megérthettem azok fájdalmát, akik maguk vagy szeretteik által megismerték az emberi gonoszságnak a poklát. tehát bármit mondok, azt bizony felülirhatja bármelyik zsidó vagy cigány honfitársam szava. S bármit is mondok vagy gondolok, mert azt megvétozhatja az, akiben ezek a szervezödések, de legyen az bármelyik plotikai mozgalom félelmet gerjesztenek. Egész egyszerüen, mert nincs jogom megkérdöjelezni a valós szenvedésekből gyökerező félelmet...Max annyit kérhetek tisztelettel tölük, hogy magyarázzák meg, hogy mi is az, amiért tényleg félnek...

Előzmény: kutykuruty brekege (5)
beacska Creative Commons License 2007.08.27 0 0 25
forwardoltam:-)
Előzmény: kutykuruty brekege (23)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 24

időjósnak használd a met.hut-t:-)

Előzmény: Fine Tune (21)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 23
szívesen olvasom, de akkor inkább a bolondnoszemelykukacfreemail.hura küldd léégyszi, már lehet, hogy már nincs is meg az a ládám.
Előzmény: beacska (20)
Fine Tune Creative Commons License 2007.08.27 0 0 22
Igen. De most már a ballib szavazók szerint is.
Fine Tune Creative Commons License 2007.08.27 0 0 21
A befőttesüvegemben biztonságban vagy a gárdától.:)))
Előzmény: kutykuruty brekege (17)
beacska Creative Commons License 2007.08.27 0 0 20
off: kutykuruty, mail ment a freemailedre.
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 19

szerintetek már jó rég óta szaran van.

Én sokkal inkább tulajdonítom ezt Bencsik személyének.

Előzmény: Fine Tune (15)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 18

legyen médiákok.

(tudtam, hogy valaki ugyis beleköt:-) )

Előzmény: Törölt nick (16)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 17

Úgy nézek ki? :-)

Előzmény: Fine Tune (14)
Fine Tune Creative Commons License 2007.08.27 0 0 15
Mert most van Gyurcsány szarban.
Előzmény: kutykuruty brekege (13)
Fine Tune Creative Commons License 2007.08.27 0 0 14
Rettegsz breki? :)
Előzmény: kutykuruty brekege (0)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 13

Azért az is elgondolkodtató, hogy vajon miért pont a Magyar Gárda kapott ekkora hírverést? (hiszen van sok hasonló sőt már múködő szervezet)

Csaknincs összefüggésben azzal, hogy Bencsik járatos a médiákban?

Előzmény: Linux fan (10)
Callie Creative Commons License 2007.08.27 0 0 12
Sok emberszerű szeret katonásdit játszani. Úgy érzik, hogy attól lesznek valakik, ha egyenruhában és csoportban járnak. Ha így mennek be egy nyírségi kocsmába, mindenki megnézi őket és rögtön lesz szabad pult. Ha enélkül mennének, senki nem törődne velük.
Előzmény: Linux fan (7)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 11

köszi.

Úgy látszik túl meleg volt az  idei nyár.

De ez a nemzeti őrssereg tényleg nem tul bíztató.

Előzmény: Linux fan (10)
Linux fan Creative Commons License 2007.08.27 0 0 10
Itt van egy felsorolás a mostanában alakult hasonló szervezetekről:

"A Nemzeti Gárda csak egy a szerveződő nemzeti radikális alakulatok között. A tavaly őszi események után, úgy tűnik, az úgynevezett nemzeti oldalon többen láttak lehetőséget abban, hogy az akkori szervezetlen, de a rendőrségnek komoly problémákat okozó randalírozókat megpróbálják szárnyaik alá venni s félreguláris csapatokat szervezni belőlük. A Nemzeti Gárda mellett így megalakult a Kárpát-Haza Nemzetőrség, a Nemzeti Őrsereg, és a hét végén tartja alakuló gyűlését a Magyar Gárda. E két utóbbi szervezet a Jobbik nevű párthoz köthető, a Nemzeti Őrsereg egyelőre Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében működik, s először akkor vált ismertté, amikor júniusban megjelent egy olaszliszkai tüntetésen."
Előzmény: kutykuruty brekege (8)
kutykuruty brekege Creative Commons License 2007.08.27 0 0 9
kösz
Előzmény: Linux fan (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!