Igazad van....nem lenne szabad, hogy egy ország tenni akaró állampolgárai önvédelemből, tanácstalanságból, nemzetellenes kirohanások tucatjai után .....Gárdába akarjon tömörülni..........a Gárdák és várhatóan több tizezres tagságuk megalakulásuk törvényszerű.
Bizony minden olyan államban kialakulnak hasonlószervezetek ahol a ilyen-olyan idegen érdekeke mentén ennyira meggyengül az Állam, mint most Mo.-on.
Nekem nem rokonom tomket, nem is tudom pontosan ki ő, a duma elment volna egyszer, de így ismételgetve azért már szemetszúrt. A TSIMA bizony felhasználói név, elég régi már, s nem is jelenik meg más név alatt. Ebbe a feketelyukba most tekintett bele először. Az is lehet, hogy utoljára is.
Ne zavarjon az az apró tény, hogy egyrészt semmi köze nem volt ahhoz, az egy barátjának az ügye volt, még csak nem is gyanusították azzal. Őt csak a nála talált anyagok amitt hallgatták ki. Másrészt nem állapítottak meg semmi törvénytelent, el is engedték a rendőrök őket. Erről ennyit. Egyébként a blogjában ezt a sztorit is részletesen megírta, hogy mi miért és hogyan volt. Valamint mi igaz az újságban megjelent információk közül és mi hazugság.
aztat nem tudom, hogy ottan mit adnak május elsején; azt tudom, amikor a bayern München volt az aranycsapat, éppen ot voltunk Münchenben, volt egy bemutató edzés, családtagjaim sorban álltak, hogy a csapít fényképének hátoldalára megszerezzék az aláírást; volt ott csomó dolog, meg ingyen sör, Wagner uras, 1 literes, rendes bajor korsóval; a cola rohadt hideg volt, akkor még kicsik volak a gyerekeim, le köllött ülni, hogy meg tudják inni
hát, most rossz a hasonlatod; mert, Németorszőágban pölö, fizetnek a véradásért; nálunk pedig valóban sör vagy üdítő, meg reggelizőcsomag az összes fizetség
ez nagyon tisztességes dolog a gárdától; csak a sok névtelen véradó kicsit szomorú, mert ők gárda nélkül, ingyé adják évtizedek óta vérüket, és, most az 55 felavatott gárdista viszi el a showt