"A történelem egyik legérdekesebb időszakába kalauzol el minket a következő Total War játék, mégpedig a 18. századba. Kicsiny (vagy nem annyira pici) nemzetünket navigáljuk végig a történelem vérzivataros időszakán, melyben Amerika a függetlenségéért küzd, megindul az ipari forradalom, illetve zajlik a harc az ázsiai kereskedelmi útvonalak feletti ellenőrzésért. Mint a képekből is látszik, masszív tengeri csaták várhatóak. Megjelenés még ebben az évben!"
Hardwired
Ezeket a fájlokat töltöttem le lehet hogy használható belőle valami :)
rzr-etw1 rzr-etw1.001 től rzr-etw.083 ig rzr-etw1.sfv ez a DVD 1 map ba
rzr-etw2 rzr-etw2.001 től rzr-etw.091 ig rzr-etw1.sfv ez a dvd 1 map ba
és a mappákon kívül van egy rendszerinformáció aminek rzr-etwa a neve enyi az egész vagyis ez volt a legutolsó és az egyetlen olyan letöltés ami nem képeket tartalmazott XD
Megvettem a játékot pont az utolsó darab volt :D nagyon örültem kimentem egy picit a városba hogy teljen az idő mig installál de mire hazaértem és látom ott ul az öcsém a a két öszetört DVD vel -.-
Letöltöttem torrtnel 11g volt de nem ninc hozzá indító fájl vagy az is lehet hogy roszat szedem le valaki aki ért az ilyen illegális beszerzéshez konyorgom segitsen mert már nagyon kivagyok éhezve a játékra addig is letöltöma demot.
A Hollandokkal nyomulok, 1. kör elfoglaltam Flandriát, 2. kör: Francia Guyana és Párizs :). Durva csata volt 4 szeres túlerővel szemben, de megnyertem...épphogy, most meg küzdök a lakosság lenyugtatásával :)
Igen csak ennél csinálja, tegnap este sikerült megnéznem mielőtt lefagyot volna, hogy nincs melegedés, nem tudom mi ozozza a dolgot. Tegnap ment simán, remélem így is marad :)
Feltettem a játékot, de nekem mindig kifagy egy 20 perc után, már mindent kipróbáltam, lecseréltem az összes drivert, de nem segített, ráadásul úgy fagy ki, hogy egyszer csak elsötétül a képernyő és a gép is mintha leállna, világít ugyan a led a gépen de a reset sem segít, csak ha 5 mp-ig nyomom a kikapcsolást...Nektek volt hasonló?
Sosem volt még annyi pénzem a kincstárban egyszerre:)
Itt vajon miért nem lehet eladósodni és mínuszba menni, mint az MTW-ben?
ha jól tudom, azért a XVIII. sz-ban is elég sokfelé tartoztak a királyok bankoknak és mágnásoknak. És a sereg mégis megmaradt (nem fogyatkozott annyira, mint a játékban, ha nincs pénzed), de utána az uralkodóval fizetteték vissza rendesen a sok kölcsönt, ha pénzhez jutott.
Inkább a könyveket olvassátok el, milliószor jobbak, mint a filmek :) Figyelembe véve, hogy a filmek nagyon torzítanak, így örömködni is lehet, hiszen több történet elevenedik meg, mintsem azt Bernard Cornwell megálmodta :)