Van úgy hogy az ember nem azt keresi, amit kéne.
Nem montázsra tippelnék, hanem ezek egész egyszerűen tavalyi képek. Gyurcsány tavaly is csatornákon úszkált.
A média egyébként is válogatatlanul hord össze mindent, miért is ne tennék fel a tavalyi képeket.
Sztem én nem vagyok paranoiás, nem nekem fáj, hogy nyaralt-e, hol és mennyiért.Ez sztem mindenkinek a magánügye. Az vesse rá az első követ, aki nem nyaralt, vagy nem szeretne nyaralni!
Tudod, a hirdetések tele vannak egyhetes adriai hajóutakkal, te is mehecc, nem nagy kuncc és még megfizethető is, ha ilyenre vágysz. Magyarország min.elnöke ha nem engedhet meg magának ennyit, akkor az lenne a bajotok, hogy milyen csóró a fiu.
Egy valamire való yacht bérlése annyi, ezt nem tudom megállapítani mekkora.
Csak onnan jutott eszembe, hogy le akartam tenni a vizsgát rá, hogy tudjunk azzal menni nyaralni, aztán lecsekkoltam az árakat és elszörnyedtem. Olyan mintha egy 3 millás autót 100ezerért adnának ki egy hétre és még te tankold!
Na már megint tombol az ész!!! Szerintetek mennyibe került volna a nyaralás 8 embernek a szárazföldön egy szállodában? Igy meg, ha szükösen is, mert luxusyachtnak nem merném nevezni azt a bárkát, de életreszóló élményeket gyüjtöttek. Ajánlanám nektek is, ahelyett, hogy itt hüjjeségeket irogattok.