Keresés

Részletes keresés

lmrck Creative Commons License 2007.10.16 0 0 8
de szigorú vagy SEDIKE
Előzmény: SEDI (6)
Tréd Márk Creative Commons License 2007.09.13 0 0 7
De gondolom, arra nincs lehetősége, hogy a kártyán tárolt telefonszámokat visszakapja, márpedig az sokszor többet ér, mint maga a telefon vagy a kártya vagy akár a kettő együtt).
Egyébként meg nekik nem idegen ember, hanem az ügyfelük. És simán otthagytam volna a kártyát nekik, ha ők hajlandóak lettek volna megkeresni.
Előzmény: SEDI (6)
SEDI Creative Commons License 2007.09.07 0 0 6
a pin kód az miatt van amit most te csinálni akarsz, hogy a kártyát ne tudja idegen használni. az emberek általában nem jószándékúak, mint te. feltöretnéd egy idegen ember kódját? milyen alapon?
ilyen szituáció naponta kb ezer történik. a szolgáltató nem foglalkozik érdemben azzal, hogy nyomozzon valaki után, aki a saját tulajdonára nem tudott megfelelően vigyázni. talán ez már nem a szolgáltatók felelőssége. ha elveszti vki a kártyáját akkor van rá lehetőség hogy a számát visszakérje, kapjon új kártyát. ennyi.
Előzmény: Tréd Márk (5)
Tréd Márk Creative Commons License 2007.08.25 0 0 5
Megpróbáltam természetesen, hátha a telefonszámlistában egy apu vagy anyu bejegyzésnél lévő telefonszámot felhívva azonnal kideríthető, kié volt a szerkezet, de van PIN-kód. Amit a Pannon műszaki embere szerint ők simán meg tudnának kerülni, csak nem hajlandóak, úgymond adatvédelmi okokból.
Mondtam, hogy akkor itt a kártya, hívják fel ők a tulajt, de erre sem voltak hajlandóak, mondván: mi ilyenekkel nem foglakozunk.
A kör ezennel bezárult.
Előzmény: marjori (4)
marjori Creative Commons License 2007.08.24 0 0 4

 sokan vannak igy vele, de ha PIN-es akkor PIN-es...

Előzmény: Tréd Márk (2)
marjori Creative Commons License 2007.08.24 0 0 3

persze, bar en nem hasznalom (minek) :-)

 

Előzmény: Tréd Márk (2)
Tréd Márk Creative Commons License 2007.08.21 0 0 2
PIN-kódról hallottál már?
Előzmény: marjori (1)
marjori Creative Commons License 2007.08.19 0 0 1
tedd be egy mobilba, esetleg a tulaj valaki ismerőse felhívja (ha még nincs letiltva) és máris nyomon vagy.....
Előzmény: Tréd Márk (0)
Tréd Márk Creative Commons License 2007.08.17 0 0 0
Na, valami olvasható formában is kirakom:

Az utolsó vagy utolsó előtti napon találtam egy ripityára tört mobiltelefont a Kaszásdűlő és a Sziget közötti úton. Ránézésre valami 1-2 éves Samsung-típus volt, felnyitható fedéllel (az már nem volt a közelében, mikor megtaláltam).

Ha valaki vagy valakinek az ismerőse elvesztett volna ilyesmit, a kártyát kimentettem belőle, nálam átvehető (értéke, gondolom, max. a rajta tárolt telefonszámok miatt van).

Bevittem a Pannonhoz, de nem voltak túl segítőkészek a tulajdonos kivoltának kiderítésében vagy a kártya visszajuttatásában.

Ha valaki tud jobb hirdetőfelületet ennél, oda is nyugodtan kirakhatja az itteni mailcímemmel (lehetőleg trade_mark kukac freemail pont hu formában írva).
Tréd Márk Creative Commons License 2007.08.17 0 0 topiknyitó
Röviden ennyi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!