Sziasztok.Kaptam egy airis t930 készüléket .Nincs benne kàrtya,tehàt navi program sincs hozzà. Tudnàtok seg8teni? pofiz@digikabel.hu a mail címem. Help. Köszi nektek.Üdv Zoli
Airis T930-hoz keresek autós tartót. Ha az ablakhoz cuppantós része már nem működik, az nem gond. Keresgéltem a neten, de sehol sem találtam. Hátha valakinek van otthon elfekvőben egy fiókban...
Itt régóta jelen vagyok, mint olvasó, olykor válaszoló nem akarok véteni ellene, mert elvesztem ezt a fórumot, mint számomra hasznos információforrást.
Tippet adni meg nem tudok és nem én korlátozom a lehetőséget.
Köszönöm a válaszod. Sajnos még mindig nem jöttem rá. Azt már tudom hogy 2 port 4800 baud. Ezt beírtam a sys-be is de semmi. Viszont a save mappában lévő system.ini-be, az van hogy port 1 baud 1. Már ezt is átírtam a fentiekre, de mindíg vissza áll. Végképp nincs ötletem.
Airis T930-as kütyömre IGO8-at tettem fel. A problémám az, hogy nem talál GPS vevőt. Ha valaki tudja melyik port, és milyen sebesség, legyenszives megírni.
Bocsi, hogy itt zavargok Airis T940-es ügyben, de szeretném megkérdezni, hogy a T940-es GPS vevője melyik porton és milyen sebességgel kommunikál? Előre is köszi az infóért! Üdv: busterke
Bocsánat most láttam, hogy van külön a típusnak is topic-ja. :( Azért be postolom ide is: Bocsánat még egyszer!
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy egy Airis T930-as PNA szeretnék telepíteni Igo 8-at. Eddig 2006 volt rajta nem is volt vele gondom, de ideje lenne váltani. Ugyebár ennél a típusnál a keretprogram a készüléken foglal helyet és csak a térképek vannak a kártyán. De hiába próbáltam úgy szétszedni a programot midig indításnál hibával elszáll. Ha valaki tudna nekem segíteni ebben nagyon hálás lennék érte. Köszönöm előre is!
A másik dolog, hogy most ideiglenesen vissza tettem rá a 2006-ot, viszont nem hajlandó a GPS működni. Azt jelzi, hogy nincs GPS kapcsolat. Pedig a sys.txt-ben teljesen jól van beállítva a GPS rész. Szerintetek mi lehet a probléma?
Eléggé elhalt ez a topic, sokan átpártoltak a "testvér" T920-as topicra, ezért, csináltam egy AIRIS topic-ot, ahol remélem általános AIRIS-es témákkal tudunk foglalkozni!
Airis T930, megtennéd, hogy nekem is megküldöd a gyógyszert? Próbálom az iGO8-at feltenni, de meg sem nyikkan + már visszamásolva az eredeti file-okat az iGO6 sem indul el :(((
Az akku kivétele biztosan megoldja ezt a problémát, mivel "villany nélkül" biztos lehal, és az eredménye a hard reset!
Ha bekapcsolva hagyod, akkor is lemerül az akkumulátor, az eredmény "biztos" hard reset!!!!!
De! A leírás szerint:
"A készülék kikapcsolása: Amennyiben a készüléket előreláthatóan hosszabb ideig nem használja, a ki/bekapcsolás gombot 5 másodpercig lenyomva kikapcsolhatja azt. A rendszerbeállítások ilyenkor elvesznek. Amikor a készüléket újra használni szeretné, nyomja meg a ki/bekapcsolás gombot 5 másodpercig."
- ez a fórum megdöglött.... aki mégis lát fantáziát a T930-ban ( már pedig bizony van benne, nem is akármilyen ) az nézzen át az AIRIS T920 PNA fórumba mert lényegében ugyan az.
Ma visszavittem a tartókart a boltba ahol vettem, és szó nélkül kicserélték egy újra. Eladó szerint sok ilyet eladnak, de ilyen hibát még nem látott, úgyhogy előfordulhat az enyém egyedi eset volt... És mivel senki se reagálta itt le, így valszeg igaza volt :P