Annyira szaporodnak a fórumon a különböző (nyilas/nemnyilas/gárdista, stb.) témájú topikok, hogy most már sztem egységesíteni kellene. Ide pl. mindenki beírhatná a napi aktuális rettegése tárgyát - és nem kellene ezerfelé keresgélni, hogy kitől/mitől kell éppen aktuálisan berezelni.
Hajrá, rettegők ide!
Létezik (ennek a dolognak t.i. "ki milyen levelet, ki milyen hangot" továbbit a maga médiafelületén) itt-ott a rádiókban is analógiája. Kicsit másabb a technikai-természetéböl fakadóan de kissé hasonlít.
A nyomtatott sajtóban - a névtelen olvasói levél, az elektronikus médiumokban pl. a klubrádióban - betelefonáló drágabolgárgyörgyurazó-kedveshallgatók.
Sundámbundám csóreszkém! Közlöm veled, hogy Olaszországban, amelyet minden téren csakis irígyelhetünk, és a fasorban sem vagyunk egyetlen összehasonlításban sem az említett patriával , amióta csak tudom, mindigis szabadon, és nyiltan és akár külön üzletekben is lehetett, sõt lehet német és olasz fasiszta rekvizítumokat kapni. Senki nem üldözi, mert az ilyen is része a Történelemnek. Ott vettem én is az aranyozott kis Hakkorsomat láncostól, és az eredeti német katonai öngyujtómat, amire szintén ez a szép embléma van gravírozva ügyesen. Szicíliában, Messínában voltam tavaly októberben, ahol van egy ilyen kis gemütlich bolt, az a neve hogy Il Mussolinista. A bolt déli 13-15 óra között zárva tart mert ugye sisesta van, de fél háromkor már 3 méteres sor áll a járdán, várják a nyitást, és a vevõk túlnyomó része amerikai, norvég, svéd, szóval van érdeklõdés, mert a jó ügyek minden emléke idõben korlátlanul tovább él a hõ szívekben, q.e.d.
Írod méregkeverő: "Nem lehet, hogy azért hiszitek csak rémisztgetésnek, mert elhallgatják előletek a tényeket? "
Naggyon oda-viisza ható érvényü ez a kérdés Te méregetkevergetö.
Mértéktartó jobbközép erők mediumai nem is fogják továbbvisszhangzani a szélsőjobb kicsiny lapjá(i)nak cikkeit t.i. a zsidók-ellen-uszító vérvád kiáltásait!
NEM TÉNYEK azok, hanem CSAK VÁDAK.
A Szenkoronarádió weblapján, leiratában olvastam el a méregkeverő nick által idelinkelt helyen a oktrojáltan-feltételezetten-rituális-szertartású-zsidók ellen uszító fölvetést, hogy vallási rítusból öltek egy kislányt Körmenden 11 éve:
Egyébiránt egyazon cikkben fogalamznak ott így:
"A Magyar Jelenhez eljutatott levél szerint ..."
" Szerkesztőségünk névtelen levelet kapott..."
" Az eset egyik furcsasága, hogy aznap nagyszámú, külföldi rendszámú buszon közlekedő haszid zsidó tartózkodott a városban."
Megjegyzem Pészach akkor azért mégsem volt!
Miértis kellene harsognia a jobbközép sajtónak az elhatárolódásokat, méregkeverő????
A cikk az általad linkelt helyen június 28-adiki.
Ha majd a baloldali média kellőképpen felhangosítja a kispéldányszámú szélsőjobb lap autóbuszon-körutazó-rituális-gyilkos haszid-zsidókat megvádoló írását,
na akkor szükséges lesz majd a középjobber lapoknak rávilágítaniuk, hogy bizony ez a Magyar Jelen c. lap marhaságokat írt és gonoszul uszítóan a zsidók elleni vérvádjával.
Viszont megint mások (és ők már sokan vannak) strucc módjára homokba dugják a fejüket, hogy ne kelljen látni, hogy letagadhassák, hogy azokkal köthessenek esetleg szövetséget!
hát, úgy láccik, még a hivatásos rettegtetők sem kalandoznak ama perifériás weboldalra, amit belinkeltél. Merthogy sose hallottam róla eddig - meg nem is fogom propagálni, értelmetlen lenne.
Majdcsak rálel az új generáció és lecsap rá - hadd legyen reklámja. Aztán - ha olyan - úgyis leszedeti az illetékes.
Én még rettegek egy kicsit attól, hogy mindenki Tompikája nem gerjed többé a titkárnőire, hogy Ferenc nem énekel és táncol, Orbán Viktor beszéd közben elereszti a műanyag pulpitus szélét, a nemzet anyósa túlmosolyog a protézisén, és az egy óvatlan pillanatban önálló életet élve ráront a riporterekre, hogy egy Ferenc beszéd előtt egy éltes fideszes hasra talál esni kivonuláskor, és az egész frakció egymás hegyén hátán hempereg az országnak házában, hogy Jakab gazda beugorván egy demonstráció alkalmával a trakeszba elakad a következő titkárnője által keltett gerjedelmében, hogy előkerül a fürdőgatyás, majd gatyátlan honatya, és legközelebb a prosztataröntgenével sokkolja a népet.
Szóval, ha belegondolok, így péntek délután, az ember annyi mindentől tud rettegni. Megyek is, és megpróbálok relaxálni egy kicsit.
Gyere, keressünk már valamilyen rettegni valót. Nem hagyhatjuk szegény topicnyitót cserben!!
Mit szólnál, ha attól rettegnénk, hogy Hugh Jackman nekiáll rohamosan kopaszodni. Szerintem ez elég borzasztó, hogy rettegni kezdjünk. Meghívjuk mág bocit, és Gumitehenet is. És ezzel megvalósíthatnánk a kollektív rettegést, amivel messze túlszárnyalnánk a topicnyitó teveit.
Rettegek, hogy fekete kabátosok jönnek értem és elvisznek fekete autóval a fekete éjszakában egy fekete cellába, ahol feketére vernek.
Ez így PC mert minden mocskos diktatúra megtette (teszi) a maga kipécézettjeivel. A pecheseknek többször is bejött, mert mindig a rossz oldalán álltak a gumibotnak (gázcsőnek, fegyvernek, bikacsöknek stb. a nem kívánt törlendő).
Rettegek attól, hogy mások mondják meg mitől kell rettegnem.
Rettegek a TV képernyőről felém áradó lenézéstől, attól, hogy mindenki hülyének néz.
Rettegek attól, hogy államadósságunkat még dédunokáim sem tudják majd kifizetni.
Rettegek attól, hogy mire öreg ember leszek mndenhol angolul beszélnek majd körülöttem és a felét sem fogom érteni, mert az a nyelv amit beszélnek a közelében sincs annak amit valaha iskolában tanultam.
Rettegek attól, hogy egyszer nálam bátrabbak és fiatalabbak elunják a rettegést és rendet vágnak a hivatásos rettegők között.
Végül de nem utolsó sorban rettgek a haláltól, a szenvedéstől.