Sziasztok! Sziciliába repülünk holnap, feladott csomagokkal, amit nem találok, hogy milyen méretek vonatkoznak a 10kg súlyú feladott poggyászra. Tudnátok segíteni ebben? Köszönöm a segítségeteket előre is!
TLDR: A Ryanair azt tervezi, hogy teljesen megszünteti a beszállókártyákat és a fizikai utasfelvételi pultokat a repülőtereken, mindent egy teljesen digitális rendszerbe helyezve.
Csak egy technikai kérdés azoknak akik jobban kezelik a ryanair honlapját mint én. Hogy lehet lemondani a rajtuk keresztül rendelt autóbérlést és arra kötött biztosítást ami mellet a foglalások kezelésénél csak egy felkiáltójel van (már 3 napja függőben, pedig ki van fizetve, megoldanám máshogy)? Remélem nem a telefonon a válasz... Köszönöm!
Attól függően, hogy te intézed az alkalmazásban/honlapon, vagy rájuk bízod 45 €/Ł irányonként és személyenként a módosítási díj, tehát sok esetben nem éri meg, hisz közel annyi mint egy jókor vett repjegy.
Elnézést a kérdésért, 1997-ben repültem utoljára, még nem a fapados világban. Nézegettem a Ryanair honlapján a tudnivalókat, de talán ha valaki itt válaszol, az világosabb lesz számomra.. Két személyre van jegyem Budapestről Londonba és vissza október vége felé. Sajnos volt egy kisebb balesetem, műteni kellett a kezemet, ezért most nem tudunk utazni. 1. Az nyilvánvaló, ha nem utazunk, a jegyek árát elbukjuk. 2. Látom, hogy van járatmódosítás plusz díjért. Ilyen esetben az új kiválasztott járatnak lehet más is az úticélja, mint London? Ill. van arra vonatkozó megkötés, hogy mennyi időn belül legyen az új, módosított dátumú út? 1-2 hónapon belül legyen, vagy akár fél év múlva is lehet? Ezekre konkrétan nem találtam meg a választ.
Mi lehet a gebasz a máltai járat érkezésének 8.30 helyett 14.34!!!-t írnak? Ok volt tegnap egy tűzeset Brindisiben,az az egy kieső gép kavar be vagy a reptér lezárás okozta hullámok?
Szia! Ma ugyanez van nekem is. Otp és UniCredit, sima és dombornyomott kártya, Chrome és app. Mikor az engedélyezés feljön, a 100-ad részét kéri, így elutasítódik a fizetés. :(
másfél hete kerget őrületbe a fizetés. Megveszem a jegyet, a fizetés után ~2700Ft-ot küld ki a banknak fizetésre 200x helyett. Persze ezt nem tudom így megvenni mert elutasít.
Amit próbáltam: MBH, KH bank. Appról, Firefox, Chrome (ingognitó módban is). Szóval ezek kilőve. Ja és másfél hete, tehát többször is!
Nyílván a cseten droidok ülnek, amit leírtak nekik azt írják, semmit nem tudnak segíteni.
Át lehet tenni módosítási díjért (45 euró/jegy), meg a régi és az új jegyár közötti különbözetért. Nagyon drága jegynél megérheti, olcsónál nem éri meg.
Firefox böngészőben a fizetés oldalon nem jelenik meg a bankkártya-szám rubrika. Teljesen hiányzik (és persze nem lehet kártyával fizetni). A többi rubrika (lejárat dátuma, ellenőrző kód) megvan. Chromiummal működik. Egy évvel ezelőtt még nem volt ilyan probléma. Más is találkozott vele?