Keresés

Részletes keresés

nagypapi51 Creative Commons License 2010.04.08 0 0 2254
Köszönöm, keresni fogom!
Előzmény: Boarhunter (2253)
Boarhunter Creative Commons License 2010.04.08 0 0 2253
Kilvinger László a titkok tudója, húsz/húszharminchathétszázhúsz.
Előzmény: nagypapi51 (2252)
nagypapi51 Creative Commons License 2010.04.08 0 0 2252

Megköszönöm, de nagy mennyiségre ne gondolj, egy kóstolóra való (max.1 kg) kéne.

 

Előzmény: Boarhunter (2251)
Boarhunter Creative Commons License 2010.04.08 0 0 2251
Ha gondolod, rákérdezek bőszénfára, van ott pár ismerősöm. Az ottani sonka nem lőtt vadból, hanem szabályosan vágott, kivéreztetett szarvasból készül.
Előzmény: nagypapi51 (2248)
nagypapi51 Creative Commons License 2010.04.08 0 0 2250
Végül is, nincsenek messze egymástól...:))
Előzmény: homerx (2249)
homerx Creative Commons License 2010.04.08 0 0 2249
tegnapelott kaptam egy szal kondorosi hazi vekonykolbaszt. hmmmm, igen hasonlatos a szentandrasihoz :)
nagypapi51 Creative Commons License 2010.04.06 0 0 2248

Köszi, ettől tartottam.

(a Kalla féle is Bőszénfáról származott)

Előzmény: Boarhunter (2247)
Boarhunter Creative Commons License 2010.04.03 0 0 2247
sajnos nincs konkrét javaslatom. Én ebben a szezonban nem csináltam, azok a barátaim, akik csináltak egy keveset, nem adnak el. A bőszénfai szarvasfarmon csináltak ilyen sonkát egy időben, de nem tudom, foglalkoznak-e még vele.
A múlt hétvégén a fehován is volt egy kiállító aki árult ilyesmit, de nem emlékszem a cég nevére.
Előzmény: nagypapi51 (2246)
nagypapi51 Creative Commons License 2010.04.01 0 0 2246

Húú, viszont (nem tudom miről, ill. sejtem) eszembe jutott Kalla mester, és a nála kóstolt füstölt szarvassonka. Nem tudjátok, hol lehetne hozzájutni egy kisebb adaghoz? Boarhunter talán tudna segíteni, de ritkán jár errefelé.

Az a sonka...! még mindig érzem a szájpadlásomon, ha csak rágondolok...

 

 

homerx Creative Commons License 2010.04.01 0 0 2245
sajna nem tudom, viszont hallottam a munkatarsamtol, aki ott lakik nem messzire, hogy nemreg bezarattak itt a boltot. es tenyleg, ezen a kocsin kivul most mas nem is volt. de a kocsi oldalan van telefonszam: 30/436-5277
Előzmény: nagypapi51 (2244)
nagypapi51 Creative Commons License 2010.04.01 0 0 2244

Szürkemarhából és szamárból ritkán és keveset vágnak, érdemes előre szólni, és ha készül, akkor félreteszik.

Még mindig nem tudni, hol nyitottak Budaörsön üzletet?

Kérdeztem őslakosokat, de csak vállvonogatás volt a válasz.

Előzmény: homerx (2243)
homerx Creative Commons License 2010.04.01 0 0 2243
en meg kineztem az elobb husveti sonkaert fleissmanhoz. szerettem volna venni szurkemarha-szalamit, de eppen nem volt.
nagypapi51 Creative Commons License 2010.04.01 0 0 2242

Ha már nem jutott kolbász, Chocolitzával enyhítettem a bánatot...:)

baromi  jó!

nagypapi51 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 2241
Hát még mi...:(
Előzmény: miriuta maci (2240)
miriuta maci Creative Commons License 2010.03.30 0 0 2240

Sajnos így van. A legutóbbi vágás összes kolbásza elfogyott helyben, nem maradt mit felhoznom nektek. Sajnálom.

 

Előzmény: nagypapi51 (2239)
nagypapi51 Creative Commons License 2010.03.29 0 0 2239
Maci nagyon hallgat, ezek szerint már nem reménykedhetünk húsvét előtt rendes kolbászban...:((
VBL Creative Commons License 2010.03.27 0 0 2238
Maci, töröltél az ismerőseid közül (miért ??) vagy elhagytad az iwiw -et ??
VBL Creative Commons License 2010.03.02 0 0 2237
Éerdekes ! Megszólalásig hasonló megjelenésűt vacsoráztam ma, vácrátóti mester terméke, a váci piacról beszerezve. (Ez csak úgy tipp a váciaknak ...)
Előzmény: nagypapi51 (2232)
nagypapi51 Creative Commons License 2010.03.01 0 0 2236
A kolbász M készlet, ennek megfelelő elbánásban részesül.
Előzmény: tuutuu (2234)
faqkac Creative Commons License 2010.03.01 0 0 2235
Ölég lassan eszel! :-)



Mióta nem cigizek megenném a vasszeget! Hétfőn abáltam egy kis diétás hasalját, mellédűtve egy tokát, hogy ne legyen egyedül. A tokából még van 15deka. A hasaljára már nem is emlékszem! (nem mindig azt eszem)
Előzmény: tuutuu (2234)
tuutuu Creative Commons License 2010.03.01 0 0 2234

Háát...

Ha eszembe jut a tavaly januári afférom a kb. 70 dekás PICK szalámival, amit gyakorlatilag másfél nap alatt megettem...:{

Előzmény: nagypapi51 (2232)
faqkac Creative Commons License 2010.03.01 0 0 2233
Hát, az attó függ. Mikó gyün,........... a macikóbász!
Előzmény: nagypapi51 (2232)
nagypapi51 Creative Commons License 2010.03.01 0 0 2232

A vége a homályba vész...:)

Mezőtúri csipős, tegnap érkezett a családba, ki kell tartson Macikolbászig.

75 dkg-os a kicsike.

 

miriuta maci Creative Commons License 2010.03.01 0 0 2231
Ok, de csak két hét múlva lesz a vágás...
Előzmény: VBL (2229)
tuutuu Creative Commons License 2010.02.28 0 0 2230
Gondolom, nem mindegy, de egy jó szalámi vége is finom, bár jobban érzi magát az ember, ha még csak most kezdi meg a rudat...:}}}
Előzmény: pikiviki (2228)
VBL Creative Commons License 2010.02.28 0 0 2229

Kedves és egyben igen tisztelt Maci:

 

" ... Szerintem megoldható és ha igen VBL is megkapja a maga kolbászát:-) ..."

 

Igencsek várom a realizálást. Elérhetőségem adatlapomon ismert.

Előzmény: miriuta maci (2161)
pikiviki Creative Commons License 2010.02.26 0 0 2228

áhá!! NEKED MINDEGY MILYEN HOSSSZÚ CSAK JÓÓÓÓ VSTAG LEGYEN MI?

 

 

Előzmény: pandaka (2226)
nagypapi51 Creative Commons License 2010.02.26 0 0 2227
Amennyi program van a stadionban, simán átépíthetsz egy péztárt füstölővé, senkinek nem fog feltűnni :)
Előzmény: pandaka (2226)
pandaka Creative Commons License 2010.02.26 0 0 2226

:-)))

Népstadionnál lakunk, de rugalmas vagyok! Köszönöm előre is! Recepteket is megnézem! Én az ízletes, fűszeres, a férjem pedig  a csípős kolbászt szereti! 

Előzmény: nagypapi51 (2221)
nagypapi51 Creative Commons License 2010.02.26 0 0 2225
Egészségedre!
Előzmény: faqkac (2224)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!