Keresés

Részletes keresés

sárkánygyümölcs Creative Commons License 1 napja 0 0 3441

Igen, igazad van! Knyihár után mi is sokat keresgéltünk. A Bosnyák téri piacon a hátsó kijáratnál (szombatonként) van Békésből egy árus, de annak meg nagyon durvára volt darálva a kolbásza, ízre sem jött be.

Mióta megtaláltuk a Tóalmásit, mi lejárunk az üzembe és onnan hozzuk a termékeket. Eddig még (kopp-kopp) nem futottunk bele rosszba. Idén sonkát is onnan hoztunk. A tepertőjüket pedig egyenesen imádom! :)

Előzmény: nagypapi51 (3439)
homerx Creative Commons License 1 napja 0 0 3440

najo, azt nem ubereli semmi sem :)

Előzmény: nagypapi51 (3437)
nagypapi51 Creative Commons License 1 napja 0 0 3439

Nagy általánosságban kijelenthetjük (legalább is ez a véleményem), hogy

közepes (mennyi is az?) árfekvésben nincsen elfogadható füstölt kolbász.

Hartainál is futottam már bele porccal teli kolbászba, tóalmásinál túlfüstöltbe.

Knyihárnál pár éve húsvétra vettem sonkát, nem voltam elragadtattva tőle,

2 napig ázott, de ez után is bántóan sós maradt.

Előzmény: sárkánygyümölcs (3438)
sárkánygyümölcs Creative Commons License 1 napja 0 0 3438

"Sajnos Pesten csak a Knyihár ilyen jellegű termékei érhetőek el, nekik a Bosnyák közelében van boltjuk (ha megvan még, régen jártam arra), de nekem nem jött be (szerintem korábban írtam róla a topicban)." Megvan még, a múlt héten mentem el előtte, amikor a patikába mentem. Korábban én is ott vásároltam, de kb. egy éve már nem járok oda. Valahogy más lett a minőség...

Az utóbbi időben Tóalmásról hozzuk a kolbászt (meg mást is), egyelőre nekem és a családnak ez bejött.

Előzmény: Mazsola0070 (3430)
nagypapi51 Creative Commons License 2 napja 0 0 3437

Ugye ugye? jó ha tudod, ha fogytán a szentandrási készlet.

Előzmény: homerx (3435)
homerx Creative Commons License 2 napja 0 0 3436
Előzmény: homerx (3435)
homerx Creative Commons License 2 napja 0 0 3435

na, ezt nem is tudtam, pedig itt van a szomszed utcaban.

Előzmény: nagypapi51 (3434)
nagypapi51 Creative Commons License 2 napja 0 0 3434

Pesten (is) van boltjuk, a Nagydiófa u-ban.

Mazsola0070 Creative Commons License 2 napja 0 0 3433

Köszönöm a tippet, ha arra járunk, mindenképpen megnézzük.

Előzmény: nagypapi51 (3432)
nagypapi51 Creative Commons License 3 napja 0 0 3432

Ha netán Várvölgyben jársz, csütörtökönként van nyitva a helyi húsüzem kis boltja, vétek kihagyni!

Töpörtyű, füstölt májas, egyéb disznóságok, friss tőkehúsok.

(Nem mellesleg Torma Béla úr péksége a Főutcán, az ő fantasztikus kenyereivel)

Sztem már írtam ezeket, de nem győzöm sulykolni :)

nagypapi51 Creative Commons License 3 napja 0 0 3431

...Vigyázz ezekkel a baráti bélszín árakkal...

Az 'Íz emlékekben' majd megírom történetemet a bélszínnel.

Spoiler: 1 kg grátisz.

Előzmény: Popenka (3426)
Mazsola0070 Creative Commons License 3 napja 0 0 3430

Nagyon finomak a termékeik, tőlük is szoktunk rendelni, kivéve vastagkolbászt, mert az Dr. Ignácztól jön (bár jóval drágább, de arra kattantunk rá, mert az emlékeztet a legjobban a régi ízekre).

Sajnos a webshop kínálatuk nagyon szűk, én szívesen rendelnék a többi termékükből is, nem tudom miért nem lehet, gondolom a hűtött szállítást nem tudják/akarják megoldani (egy kis májasért azért nem ugrunk el Békésre...), pedig én szívesen kifizetném a pár száz forinttal több szállítási költséget (pont a héten rendeltünk Hartáról hasonlókat, szerintem az sem nagyobb cég, mégis van egy kis saját hűtőkocsijuk, amivel szállítanak).

Sajnos Pesten csak a Knyihár ilyen jellegű termékei érhetőek el, nekik a Bosnyák közelében van boltjuk (ha megvan még, régen jártam arra), de nekem nem jött be (szerintem korábban írtam róla a topicban).

Előzmény: homerx (3429)
homerx Creative Commons License 4 napja 0 0 3429

honlapjuk, mar ha lehet itt reklamozni. a bekesi es a csabai piacon is van boltjuk.

Előzmény: nagypapi51 (3425)
Popenka Creative Commons License 4 napja 0 0 3428

az jó, szerencse

Előzmény: homerx (3427)
homerx Creative Commons License 4 napja 0 0 3427

a kepek mostaniak, ket hete keszultek. a husuzem komoly, nem szarral gurigaznak, ez valasz Popenkanak is.

Popenka Creative Commons License 4 napja 0 0 3426

Vigyázz ezekkel a baráti bélszín árakkal.

Volt itt egy hentesüzlet, 3 éve nyitott, mára be is zárt. RIP.

Ők követték el azt a hibát, hogy rendelésre bélszínt hoztak, ebben az árban. Nem nekem. Valakinek.

Az a valaki tudta, hogy mi a bélszín, és egyszerűen nem vette meg tőlük ezt az árut. Nyakukon maradt.

A hentesék izzadtak, mert tényleg befürödtek vele. A drágán vett áruval. Végül segítettem rajtuk, barátibb áron, elhoztam felét. De az a bélszín csak felcsíkozva, Sztroganoffnak volt jó. Annak is másod-harmad osztály.

A vargányát én szedtem hozzá... :)))

nagypapi51 Creative Commons License 5 napja 0 0 3425

Ha ez az ártábla idei, akkor nagyon is baráti.

Marha bélszín 8400 HUF/kg?

Előzmény: homerx (3423)
nagypapi51 Creative Commons License 5 napja 0 0 3424

Ilyen spájz képet tavaly is tettél már fel, de elfogadjuk ideinek is... :))

Előzmény: homerx (3423)
homerx Creative Commons License 5 napja 0 0 3423

2 hete jartunk bekesben. hoztunk, kaptunk kobaszkakat.

nagypapi51 Creative Commons License 6 napja 0 0 3422

...nem tudom, MOST mi indokolja és mennyi lesz,...

én is megkaptam a mélt, úgyis mint 'törzsvásárló',

egyébként is aktuális volt rendelni. Meglátjuk, mennyi lesz az annyi.

Előzmény: Mazsola0070 (3421)
Mazsola0070 Creative Commons License 6 napja 0 0 3421

"Jó" hírek a kolbászok világából:

A kaposmérői Gazda Kft. által készített és a Lidl által "Hazánk kincsei" márkanév alatt forgalmazott mangalicakolbász szalmonellás (illetve szalmonellagyanús):

https://mfor.hu/cikkek/kozerdeku/a-lidl-visszahivta-az-egyik-kolbaszt-szalmonella-gyanuja-miatt.html

Semmi összefüggés a fenti hírrel: Dr. Ignácz mailt küldött, hogy november közepén árat emel, de most még meg lehet venni a vastagkolbászát a régi áron.....

A pár évvel ezelőtti "élelmiszerár elszabaduláskor" nem emelt és azóta sem, nem tudom, MOST mi indokolja és mennyi lesz, jelenleg szerintem az egyik legjobb ár-érték arányú és nekem a legjobb minőségű mindenki által megvásárolható igazi békéscsabai vastagkolbász.

(Nyilván a honlapján vannak fent "Józsi bácsi Békésbutykoson százszor jobbat csinál és fele ennyiből kihozza" jellegű hozzászólások, de ezekkel nem nagyon tudok mit kezdeni, biztos így van, vagy nem...:) )  

nagypapi51 Creative Commons License 2023.10.11 0 0 3419

Ignácz doki újra rendel!

Hepci Creative Commons License 2023.06.17 0 0 3418

Láncban kizárólag akkor érdemes egy új kolbászt megvenni, amikor éppen megjelenik. :)

Előzmény: Mazsola0070 (3416)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.06.17 0 0 3417

Azért a törzsvevőket is kényeztethetné egy kis ajándék töpörtyűvel...:)

Egyébként olyan nekem is volt, hogy a csomagban volt még egy plusz szál, na ilyen sincs már.

Viszont az is igaz, hogy minden egyes szál minimum 10 dekával több volt, mint a honlapon írt súly, végül is vehetjük ezt is ajándéknak.

Remélem most már árat sem akar emelni, ha eddig nem tette meg.

Előzmény: nagypapi51 (3414)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.06.17 0 0 3416

A nagy internetes áruházat a Tchibo-ra értettem (már a honlapjuk alapján), többször rendeltünk, soha semmi visszaigazolás még a rendelésről sem, nem hogy a kiszállításról, volt, hogy hetekig nem hozták ki, az ügyfélszolgálatuknál kellett érdeklődni, hogy mi van már. Na, akkor előbb-utóbb megjött. Én nem rendelnék tőlük, de a feleségem nagyon szereti egyes dolgaikat.

Dr. Ignáczék szerintem családi alapon csinálják az egészet (ők legalább egy visszaigazolást azért küldenek mailben a rendelésről), azt nálam hozzáértőbb olvtársak korábban írták itt, hogy addig jó, amíg hetekig-hónapokig nem szállít, mert ez arra utal, hogy betartja a technológiát és nem kezdett tömegtermelésbe.

Hepci ajánlott korábban Sparban elérhető kolbászokat, na, azoknak viharsebesen romlott a minősége (pl. puha, lángoltkolbász állagú lett, biztos lerövidítették a készítési időt), ahogy a termelő bevállalta a nagy tételben történő szállítást.  

Előzmény: homerx (3413)
nagypapi51 Creative Commons License 2023.06.16 0 0 3415
Előzmény: nagypapi51 (3414)
nagypapi51 Creative Commons License 2023.06.16 0 0 3414

dr.ignacz eddig tett számlát és neévjegykártyát is a csomagba, most ez is elmaradt, nem mintha hiányozna bármelyik is. Lehet, hogy csak az "első áldozóknál" akar bevágódni, mint nálad anno a grátisz töpörtyűvel? :)

Előzmény: Mazsola0070 (3412)
homerx Creative Commons License 2023.06.16 0 0 3413

hm, nagy internetes aruhaz, ami hetekig, honapokig nem szallit? ha nalam nehany eve felhalmoodott volna olyan mennyisegu megrendeles, amit nem tudok kiszolgalni, akkor bizony, betaraztam volna abbol a cocabol. azt ne mondjak nekem, hogy nem tudja eltartani, hisz pont ebbol jon a penz. aztan eccercsak megjelenik nerlovagunk csemisanca vagy az a masik, talan lori?, oszt megveszi az egeszet kilora libamajarban.

Előzmény: Mazsola0070 (3412)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.06.16 0 0 3412

Az esetek nagy többségében én is, Dr. Ignácz és Tchibo rendelések esetében tapasztaltam ezt, utóbbi még a megrendelésről és a fizetésről sem küld e-mailes visszaigazolást, pedig elég nagy internetes áruházról van szó. 

Előzmény: öreg_néne_b (3411)
öreg_néne_b Creative Commons License 2023.06.16 0 0 3411

Még az aliexpresses csomagról is kapok mindig értesítést a GLS-től és a futár is hív telefonon. Pedig kínaiak feketeövesek a spórolásban...

Előzmény: Mazsola0070 (3408)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!