Nos mivel nincsen nekik itt fórumuk, gondoltam, nyitok egyet- bár Fodri mondta ha van- de n nem látom ,enem leltem, úgyh....
imádom őket, billenytyűre fel, és írjatok!
nagyon tehetséges indie-banda, székhelyük London, de néha Bp, és a zenéjük nagyon jó....pop/rock/indie.bár Gyuri hangja néha kísértetiesen Oasises-jujj- de azért nagyon szeretjük!!!!:P
Már elég régóta kint vannak ahhoz, hogy bejöjjön nekik valamilyen szinten... Előbb mentek ki mint a Rémember. Na, mindegy, majd október valahanyadikán én is látom újra őket és nem csak Gyurit, ahogy a Zagar-ral nyomul, már alig várom!!!
na nekem meg a pill.az 5.000 darabból álló maxi-mini Unicef Puzzle-m a non plus ultra, de SOHA nem bírtam kirakni, mert türelmetlen vagyok, fagyos őszi/téli estéken inkább a lágy zenét (LTJ Bukem vagy Rammstein) :P hallgatok,vagy Mozartot, egy pohár bor mellett, és olvasgatok, vagy vadul készülök valamelyik elvont vizsgámra...pedig a tél erre lenne való,Puzzle kirakásra, aztán be keretbe fel a falra, mint Viktor barátom-:)-csinálja.... kerti munka sincs, mert hó sem esett a télen, csak egyszer, azt is mire elsöpörtem, el is olvadt volna...
szal a manuális puzzle nem nekem való, csak ha max. 25 darabból áll,és mondjuk a moog van rajta....:P
nem hiszem h nem ismeri senki a Puzzle-t. emeberek, Ti itt ilyen tömeggyit hallgattok mint...(nem jut eszembe semmi, meg nem akarok megbántani senkit, ez tőlem távol áll, nem vagyok egy Retisonic-de nem is pedálozom erre) szal mongyuk Crystal, vagy Kozsó, (él még???) 4F club vagy hasonlók, nem tudom kerülöm a kereskedelmi rádiókat, mint bliccelő a hetesbuszon az ellenőrt...
Remélem, nekik bejön ez az angliai tartózkodás, nem úgy mint szegény Rémembernek....jajj dejó lesznek zÉpÉben......csak kettőt kell aludni...
Inkább te velem, mert itt voltál mikor Amber megszületett, te meg suttyomba otthon ezt létrehoztad. na, mindegy:( Puzzle-lel mindig így járok:( Ettől függetlenül imádom őket, ahogy vannak!
Köszi szépen, ha minden igaz, megint hős leszek, mert ha jól sejtem, holnap sem fogok sokat aludni:( Aztán meg irány ki a pályára... Na, mindegy legalább igazi Kimi rajongó leszek, én is egy átbulizott este után megyek Forma 1-re dolgozni:DDDD Már lassan le sem tagadhatnám:DDD
Igen, az a cédé nyerés azért piszok disznóság volt a részedről, mert mennyit kellett könyörögnöm, hogy el gyere velem arra a koncertre?:))) És erre pofátlan módon még cédét is nyersz! Disznóság:)))) Hú, már baromi régóta imádom a zenéjüket és tiszta piszokság, hogy közösen nem lehet létrehozni topicokat, mert akkor ez és az Amber tuti közös lenne, nem?:))) Aki teheti és lesz rá lehetősége, az menjen el a szigetes koncertjükre, hogy tudják, hogy itthon sem felejtette el őket senki! Bár mi a Zépében gondoskodtunk róla, hogy Gyurinak feltűnjön, mennyi ember emlékszik még rájuk:))) ugye?:))) Ja, meg a másik szorítsunk, hogy a szigetes Zagar koncerten énekeljen ismét Gyuri!!!:))) (azon legalább én is kint leszek)
volt valaki agar-on amikor Ligeti Gyuri énekelt 3 számot???jajj de jó volt!!!
várom már a Szigetet!!!!
nekem mosat ez a kedvenc képem tőlük/róluk...
az azért kedves, hgy amikor a már megboldogult Marco (Narco) Polo klubban léptek fel, lehetett nyerni cd-t tőlük, és én éreztem, hogy én fogok nyern egy cd-t és nem így lett???
off.
ez olyan volt mint a tavalyi depeche mode utáni 101-es(?) mittomén- a Józan Gézás buli, ahol szintén nyertem egy dm dvd-t..tudtam hogy az én nevem mondják majd be...de ötös lottón ez még nem jött be:(mert az nem NÉVRE szól!