Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.12 0 0 17
Eladó Puzzle CD itt!
Babamaci Creative Commons License 2007.08.22 0 0 16

Tom tom...csak írtam. a RR baromi jóvolt!!!!! üvöltöztem h Áron!!!!!!!!!!!:::P

de most állandóan:

http://www.youtube.com/watch?v=WKWpTepth0I

Zságer Bali????:P

Előzmény: fodrika (15)
fodrika Creative Commons License 2007.08.20 0 0 15
Már elég régóta kint vannak ahhoz, hogy bejöjjön nekik valamilyen szinten... Előbb mentek ki mint a Rémember.
Na, mindegy, majd október valahanyadikán én is látom újra őket és nem csak Gyurit, ahogy a Zagar-ral nyomul, már alig várom!!!
Előzmény: Babamaci (13)
Babamaci Creative Commons License 2007.08.20 0 0 14

George Ligeti is George Cukor

Babamaci Creative Commons License 2007.08.20 0 0 13

na nekem meg a pill.az 5.000 darabból álló maxi-mini Unicef Puzzle-m a non plus ultra, de SOHA nem bírtam kirakni, mert türelmetlen vagyok, fagyos őszi/téli estéken inkább a lágy zenét (LTJ Bukem vagy Rammstein) :P hallgatok,vagy Mozartot, egy pohár bor mellett, és olvasgatok, vagy vadul készülök valamelyik elvont vizsgámra...pedig a tél erre lenne való,Puzzle kirakásra, aztán be keretbe fel a falra, mint Viktor barátom-:)-csinálja.... kerti munka sincs, mert hó sem esett a télen, csak egyszer, azt is mire elsöpörtem, el is olvadt volna...

szal a manuális puzzle nem nekem való, csak ha max. 25 darabból áll,és mondjuk a moog van rajta....:P

nem hiszem h nem ismeri senki a Puzzle-t. emeberek, Ti itt ilyen tömeggyit hallgattok mint...(nem jut eszembe semmi, meg nem akarok megbántani senkit, ez tőlem távol áll, nem vagyok egy Retisonic-de nem is pedálozom erre) szal mongyuk Crystal, vagy Kozsó, (él még???) 4F club vagy hasonlók, nem tudom kerülöm a kereskedelmi rádiókat, mint bliccelő a hetesbuszon az ellenőrt...

Remélem, nekik bejön ez az angliai tartózkodás, nem úgy mint szegény Rémembernek....jajj dejó lesznek zÉpÉben......csak kettőt kell aludni...
Előzmény: lmrck (12)
lmrck Creative Commons License 2007.08.20 0 0 12
szerintem ez a THE puzzle: e2, a többi az kismiska
Babamaci Creative Commons License 2007.08.20 0 0 11

sajnálom!!!!

pedig NAGYON régen vannak már....

http://www.myspace.com/thepuzzlerocks 

http://www.youtube.com/watch?v=WKWpTepth0I

ez ugyan Zagar, de Ligeti Gyurka énekel benne. csekk disz áut!

klassz banda. Fodrikának köszönhetem ezt is, mint Amber Smithet. meg a fene jó ízlésemnek:P

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.20 0 0 10
valószínűleg ezt a topikot rajtatok kívül nem fogja érteni senki.
én sem. életemben nem hallottam még ilyen nevű zenekarról.
Babamaci Creative Commons License 2007.08.20 0 0 9

áhh mivel elvesztették a gépem, sajna nem tudom feltenni őket, pedig Gyuriról milyen klasssz képeket csináltunk Gébryvel...

Babamaci Creative Commons License 2007.08.12 0 0 8

a képeket feldobom majd a héten de a koncert nagyon jó volt!

Babamaci Creative Commons License 2007.08.02 0 0 7

Jézusom ne...................nem elég hogy Kula Shaker (némileg Isten nálam) most még ez is???b+ nem hiszem el....mocsok mázlisták!!!!

dejó nekik:))))))))))))))))))))))))

Előzmény: retisonic (6)
retisonic Creative Commons License 2007.08.01 0 0 6
Sziasztok! Azt tudtátok, hogy a Puzzle tagjai egyszer a Keane-nel buliztak?
Babamaci Creative Commons License 2007.08.01 0 0 5

képzeld az iwiw-en is vannak Kimi rajongók meg Forma1 és ha jól láttam Kitty is szereti őket:P

on.

naná hogy jó a Puzzle!

és naná hogy kibabrálok.........de nem mindenkivel:P

azért EZ volt a visszavágás..........:)

hamár lenyúltad az 5letem....

Előzmény: fodrika (4)
fodrika Creative Commons License 2007.07.31 0 0 4
Inkább te velem, mert itt voltál mikor Amber megszületett, te meg suttyomba otthon ezt létrehoztad. na, mindegy:( Puzzle-lel mindig így járok:(
Ettől függetlenül imádom őket, ahogy vannak!

Köszi szépen, ha minden igaz, megint hős leszek, mert ha jól sejtem, holnap sem fogok sokat aludni:( Aztán meg irány ki a pályára... Na, mindegy legalább igazi Kimi rajongó leszek, én is egy átbulizott este után megyek Forma 1-re dolgozni:DDDD Már lassan le sem tagadhatnám:DDD
Előzmény: Babamaci (3)
Babamaci Creative Commons License 2007.07.31 0 0 3

na igen....és dedikálták is....:P

na igen. ezek közösek,de jól kiszúrunk 1mással nem?

reméljók így lesz, Fodri!!!

off.

jó forma egyezést, Drága Fodri!!!!!!

remélem Ádám áajd a mit küldtem....

amit küldtem, bocs a bor ......szal a macit lehet h csak szabbaton kapd meg:P

Előzmény: fodrika (2)
fodrika Creative Commons License 2007.07.31 0 0 2
Igen, az a cédé nyerés azért piszok disznóság volt a részedről, mert mennyit kellett könyörögnöm, hogy el gyere velem arra a koncertre?:))) És erre pofátlan módon még cédét is nyersz! Disznóság:))))
Hú, már baromi régóta imádom a zenéjüket és tiszta piszokság, hogy közösen nem lehet létrehozni topicokat, mert akkor ez és az Amber tuti közös lenne, nem?:)))
Aki teheti és lesz rá lehetősége, az menjen el a szigetes koncertjükre, hogy tudják, hogy itthon sem felejtette el őket senki! Bár mi a Zépében gondoskodtunk róla, hogy Gyurinak feltűnjön, mennyi ember emlékszik még rájuk:))) ugye?:)))
Ja, meg a másik szorítsunk, hogy a szigetes Zagar koncerten énekeljen ismét Gyuri!!!:))) (azon legalább én is kint leszek)
Előzmény: Babamaci (-)
Babamaci Creative Commons License 2007.07.31 0 0 1

valami bővebbet?

de most már mennem kell

(°_°)

Előzmény: Kinga-Kaszi (0)
Kinga-Kaszi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 0
00000
Babamaci Creative Commons License 2007.07.31 0 0 topiknyitó

ez itt az lső hozzászólás.

volt valaki Žagar-on amikor Ligeti Gyuri énekelt 3 számot???jajj de jó volt!!!

várom már a Szigetet!!!!

the Puzzle

nekem mosat ez a kedvenc képem tőlük/róluk...

az azért kedves, hgy amikor a már megboldogult Marco (Narco) Polo klubban léptek fel, lehetett nyerni cd-t tőlük, és én éreztem, hogy én fogok nyern egy cd-t és nem így lett???

off.

ez olyan volt mint a tavalyi depeche mode utáni 101-es(?) mittomén- a Józan Gézás buli, ahol szintén nyertem egy dm dvd-t..tudtam hogy az én nevem mondják majd be...de ötös lottón ez még nem jött be:(mert az nem NÉVRE szól!

on.

írjatok, mert klassz a Puzzle!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!