Nő az MSZP támogatása?He-he, he-he.Megkérdeztek 500 embert egyik hónapban, majd a következőben.Néhány fafejjel több szavazott volna a MASZOPra.Hát most? Ímé be is fagyott ez a fórum.Loptschány hívei hova tüntetek?
Attól tartok, anyuci mostanában funkcionális analfabéta, egyes pedagógusok jóvoltából. A tetejében még az olyan olvasmányokat sem szereti felolvastatni magának, amik megfexik a gyomrát, vagy meghaladják értelmi képességeit. Az az érzésem, az ominózus irás kimarad az életéből, ha csak egy jótét lélek nem készit belőle kivonatot.
Kedves Anyuci! mindenek előtt ajánlom figyelmedbe a már klasszikusnak számító Orwell: 1984 című regényét. nem könnyű olvasmány, de gondolatindító (lealábbis az arra fogékonyaknak). bár a kommunizmusban kondícionálódott honfitársaimnak bizonyára nehezére esik megérteni 'duplagondol' fogalmát és hogy 17-18 évvel a rendszerváltozás után nagyjából ugyanilyen jelenségeknek vagyunk tanúi egyenesen GyF szájából.
//Akkor már inkább a Fletó, annak még tele a kamrája és hátha kevesebbet lop???//
Waze! - milyen ütős érveid vannak!
Szó ami szó, Orbán sem volt egy matyóhímzés!
Most mindent felsorolhatsz, amit Orbán rovására írsz!
Mert az mind igaz!
Egy bökkenő van itt, ami lényges!
Mari néni meg tudta venni a gyógyszerét, Pista bácsi tudta hová kell menni ha infarktusa támad, meg ugyi mentők is voltak. Akkor is ellátták a beteget, ha nem volt 300 Ft.-ja és nem mondták orvosoknak, hogy ma csak 10 cscsemőt lehet ellátni, többivel lesz ami lesz!
Én ugyan az mszp-re szavaztam, és bár tudom, hogy Fletó nem szoci, nem fogom megbocsátani a szociknak, hogy hagyják agyatlankodni ezt a böszmét.
A pokolban, mert a volt tagaok/szimpatizánsok közül egyre többen kerülnek oda. Márcsak a természetes kihalás miatt is. Az alapszervezeti sejtek meg az üstök körül alakulnak újra.
Az "Őszikék" bármelyikét tudod idézni nekem, vagy egy őszi kék színt ismersz csak?
A vérlázító az lehetne benne, hogy érvek nélkül mocskolsz, mint minden balliber, és még te mered azt állítani, hogy egyik pártnak se vagy tagja! Gyáva is vagy, nem mered vállalni!
Ilyenek vagytok mind egy szálig, gyalázat, közben az ország robog a szakadékba, de titeket a tények nem zavarnak ha szarozni kell.
Hát tudjátok fiukák, Tusnádfürdőre is csak három busz futotta, azt is a MOL fizette. Szerintem nagyon kéne az a zsé. Egyébként pedig, ha minden "előrelátó" embert becsuktok, kiürül a parlament és mehettek ujra választani. A kérdés ismét csak az lesz, hogy akkor most kit???
Még a rendszerváltás idején suttogta a szájpropaganda: "Szavazzatok a komcsikra, azok már összelopták magukat, de ezek az újak, még éhesek..." Mit ad Isten, most ez újra fel van melegítve...
Kicsi ellentmondást sem érzel abban, hogy adva van egy milliárdos, aki olyan jó üzletember (szerinted) hogy becsületesen milliárdokat hozott össze magának, ugyanakkor az összes intézkedése, amit az ország irányításában lép, az rossz és csak viszi a pénzt?
Nyugodj meg kedves! Az idegeskedés árt az egészségnek, pláne ha már igy korán reggel igy felhuzod magad! A lopással kapcsolatban: a Fletó nem lopós, csak előrelátó, elvégre milliárdos közgazda.Kell a pénz a 2OlO-es választásokra, hogy akkor is xarrá tudja verni a felkent Jelet.
Jellemző rátok, ha kritikát láttok, egyből elkezditek a másikat káderezni és összeszarozni, emberségében-egyenlőre-megsemmisíteni.
Tényeket írtam, tessék azzal vitázni, tudod:megfelelő számú, alátámasztott premissza, és abból, lehetőleg tisztességes konklúzió levonása!
Ennyi az egész, ja és nem a másik fikázása, szarozása az emberségében, mint te-ti-teszed, teszitek állandóan. Csak ennyi az egész, és egy kis tisztesség, jellem!. Van?
Mond, neked mi a civil foglalkozásod, netán statisztitkus??? Másik, az még nem jutott eszedbe, hogy azért is elvánszorogjanak , hogy csak ne az a szétesett elmebajos kertitörp legyen mégegyszer a góré? Akkor már inkább a Fletó, annak még tele a kamrája és hátha kevesebbet lop???