Orbán:
"Én érzem a puskapor szagát, érzem, hogy mi van a levegőben, és higgyétek el, nagy dolgok vannak készülőben."
A rendőrség a Fidesz szerint "morális válságban van". Egyértelmű célja a Fidesznek a zavarkeltés, hogy aztán megmentőként feltünjön Vikkancs akár egy fegyveres puccs keretében, ha a katonaság/rendőrség átállna. Nem kizárt, hogy megint tankkal mennek a demokrácia ellen, ahogy ezt a tankos bácsi csinálta.
Én, jóindulatúan kerestem a topicnyitó számára egy kimenekülési utat ebből a topicból, és azt feltételeztem, hogy valamit félrehallott, és valójában Orbán egreses puncsot akar. Erről nyitottam egy topicot is, de a moderatúra törölte. Úgy látszik, szerintük is Orbán inkább fegyveres puccsot akar:-)
most mondjam azt, hogy az ilyen cihopaták mint a topiknyitó jobb is ha itt élik ki magukat mint az utcán. Na most képzeld el mi lenne ha ezzel a reálitásérzékkel ott kezdene el ámokfutni.. :)
A topicnyito temavalsaga es becspos cimkoltese nem egyedi:
A Nepszagadsag - megfelelo inkorrektseggel - mind a tegnapi mind a mai szamaban megengedte maganak, hogy Orban 2 evvel ezelotti genetikazos megjegyzeset bofogje vissza - a cimben az sugallva, mintha ezt most tette volna.
Raadasul a mai cikkre az adott urugyet, hogy a tegnapiban tevesen idezte Orbant.
Összefogással, szívvel, lélekkel és főleg ésszel kell legyőzni az ordas vadat.
A farkas helyzetének megítélése rendkívül ellentmondásos. Bár a faj veszélyeztetett, és az Európai Unióban védett (Berni Konvenció, 92/43/EEC Európa Tanácsi Direktíva a Természetes és Vad Fauna és Flóra Megõrzésérõl), jogi helyzetében a korlátozás nélküli vadászattól a teljes védelemig minden megtalálható.