Most mondták be pár perce a CNN-en is:
"Record heatwave claims up to 500 heat deads."
Rekord hőhullámnak tulajdonítható 500 hőhalott.
Orbán ezért nem felelős? Ő persze Tusnádfürdőn szórakozgatott, miközben tömegek haltak meg a hőségtől. Ez is azt bizonyítja, hogy felelőtlen politikus, szarik a szavazóira.
Azért ne általánosíts! A baleseti halál elkerüléséért én például ma kifejezetten sokat teszek. Én ma egész nap (remélem holnap sem) senkit nem fogok elütni. Ki sem teszem a lábamat a lakásból. Megvárom, míg hűvösebb lesz. Na majd akkor reszkessetek... :)
ma is többen meg fognak halni az országban (ki végelgyengülésben, ki rákban, ki balesetben), mi meg itt fórumozunk, ahelyett, hogy tennénk valamit őértük!!!!
Demszky Gábor Főpolgármester Urat ne bántsátok! Ő végig harcolt az ózon ellen, intézkedéseket tett! MiniszterelnöKÚR viszont láthatóan nem tartja katasztrófának a dolgot...
Természetesen nem hibáztatható senki, a felelősöket vadul keressük (de sosem találjuk meg az igaziakat). Bátorkodtam elgondolkodni azon, hogy ha a kórházakkal minden rendben lett volna (mert most nincs) akkor talán ötszáznál - ha valamivel is - de kevesebb lett volna az áldozatok száma...
NEM Churchill mondta, hanem Yves Montand. Churchill másként fogalmazott: Aki 20 évesen lelkes baloldali, 40 évesen őszinte liberális, abból lesz 60 évesen a jó konzervatív.
Tényleg nem tudtok olvasni. Pontosabban nem értitek, amit olvastok.
Most mondták be pár perce a CNN-en is: "Record heatwave claims up to 500 heat deads." Rekord hőhullámnak tulajdonítható 500 hőhalott. Orbán ezért nem felelős? Ő persze Tusnádfürdőn szórakozgatott, miközben tömegek haltak meg a hőségtől. Ez is azt bizonyítja, hogy felelőtlen politikus, szarik a szavazóira.
most már kicsit közbeszólok mert sötétek vagytok mint az éjszaka és korlátoltak
szóval ha tudsz szövegértéssel olvasni, akkor lapozz lejjebb, és keresd meg, hogy volt egy gyurcsányozás jobbról, méghozzá olyan értelemben, hogy testőrökkel védi magát, ejnye - no erre került be a nénis kép, kizárólagosan a nagyra nőtt unokára tekintettel
az összes többit már ti generáltátok aztán pattogtok hogy miért ezekről beszélünk - hát tényleg, miért? talán mert diszlexiások vagytok, vagy funkcionális analfabéták
Már ne is haragudj, hogy megbírállak, de ma a "trendi" az, hogy hazudunk éjjel, nappal, reggel, délben, meg úgy általában mindenkor. Aki ezt nem követi, az nem a helyes oldalon áll!
Beszéljünk a böszméről, beszéljünk a qurva országról, és beszéljünk arról, hogy elqurta. És mielőtt kitiltanának, tudatom a Nagyérdemüvel, hogy a haza bölcsét, gyurcsáááány tánczos fereeeeenc-et idéztem!