Ha, fizikai kópiáról van szó, jelen esetben egy vhs, legyen az bármilyen TV-s felvétel, kalózfilm a piacról (mozis, narris, tékásmásolat, stb...). gyári vhs, akkor IGEN, mindenféle megkötés nélkül, feltéve ha nem ÜZLETSZERŰEN van űzve, mint ahogy ez el van harapódzva, a különféle árveréses oldalakon, Marketplace-n, stb... A NAV, harap ezekre is már, aki nem vigyázz. (Bizonyos összeg felett, adózni kell(ene) utána!)
Ha, bármilyen film digitális kópiájáról van szó (tv/vhsrip, webről letöltött, warez, stb...), azt már nem árulhatja PÉNZ-ért! Gondolom, azért sejted, ez miféle jogszabályokba ütközik.
Ha, csereberél, két magánszemély egymás közt filmeket, akkor az nem kifogásolható, bár ez is erősen szürkezónás lenne, a nyugati szerzői jog szerint, de ez itthon kit is érdekel?? Ilyenkor, az erkölcsünkkel, a bizalmunkkal fizetünk, nem pénzzel. Nameg, magáncélra, mindenki azt archivál, amit akar. (Kifizette az árát, azzal a bizonyos lopirájtos matricával. Legalábbis papíron.)
Tisztelt Tagok! Szeretnék segítséget kérni egy olasz film kapcsán. Nem jut eszembe annak a filmek a címe, amelyben csupán egyetlen zeneszám szól. Tudná esetleg valaki ennek a régi filmek a címét? Hálás köszönettel
Én is ezt keresem vagy 15 éve... Véres út volt a címe, olasz volt, a főszereplő neve Mario volt és bukólámpás, gondolom Ferrarival járt. Másra nem emlékszem, 5 éves voltam max amikor ment, 74-75 kb.
Nagyon régen láttam egy elég beteg olasz filmet ami egy szegény családról szólt, a rendező vagy a film cím kellene, 80-90 es évekbeli lehet, volt benne olyan jelenet hogy egy idősebb koma fekszik a kádban és egy fiatal lány rágja a lábkörmét, aztán egy kissrác egy kötelet dob az öreg nyakába a szellőző ablakból és súlyt lelökve kirántja a kádból, erre emlékszek elég beteg a film csak acímét nem tudom ,hátha ismeri valaki?
Sziasztok ! Nagyon keresem a Zugügyvéd zavarban c. filmet ( 1978 La mazzetta Sergio Corbucci ) . esetleg ha valahol valakinek megvan adnék érte pénzt is ... előre is köszönöm zoozee66 kukac gmail.com
Erre, a nyakamat nem tenném rá, hogy ne volnának meg a szinkronok. Pláne, a 3.-ik. Azzal, a csigakettes is vetítette. Az utolsó linken, is ott van a magyar szinkron listázva. Talán, a 2.-ik a legesélyessebb, hogy nincs meg, amilyen módon álltak hozzá a megőrzéshez.
Egy olasz filmet keresek, amelyben egy hölgy - talán - Edwige Fenech testharisnyában elég erotikus táncot lejtett a 70-es évek elején készülhetett. Talán Ugo Tognazzi is játszott benne....Kösz a segítséget...
A minap láttam valamelyik csatornán egy erotikus olasz filmet(vígjátékot)-melyben egy szolgálólány az új családnál mindenkivel lefekszik-tényleg mindenkivel...
Tudna valaki segíteni nekem hogy mi lehet a címe...?