Keresés

Részletes keresés

gacsat5 Creative Commons License 2015.11.14 0 0 22

És azt tudjátok-e, hogy Gojko Mitic szerepelt a Signale c. NDKs scifiben?

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.17 0 0 21

Megszerezhető ha érdekel írj: puha77@citromail.hu

Sólyom Gábor Creative Commons License 2014.06.17 0 0 20

Üdvözletem!

Kérésem a következő lenne:

Nagy filmrajongó vagyok, régóta gyűjtöm a külföldi filmek, azon belül is a Gojko Mitic filmek, Magyarországi tv-bemutató időpontjait, vagyis, hogy mikor volt a tévében ???

Már elég sokat meg is találtam, de még mindig hiányzik 1 film, amiről sehol, semmit sem találok.

1.   Vértestvérek - 1975.

Annyi segítséget tudok adni, hogy 1984 és 1987 között, adták. Hátha tudnátok Nekem segíteni benne.

Előre is nagyon Köszönöm !!!

Tisztelettel: SG.

tap8pancs Creative Commons License 2009.02.21 0 0 19
Itt az e-mail cimem: tap8pancs@freemail.hu. Írj ide egy e-mailt, és megküldöm a címemet, ahová elküldheted. Köszi!
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.20 0 0 18
Szivessen felírom neked DVD-re küld el a címedet és postázom, de csak németül van meg.
tap8pancs Creative Commons License 2009.02.20 0 0 17
Engem érdekelne. Hol kaptad meg?
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.19 0 0 16
Megvan a Meteorvadászok ha valakit érdekel.
tap8pancs Creative Commons License 2008.08.24 0 0 15
Melyikben van ilyen olcsón? Felém több hipermarket van. Én még 300 Ft-ért nem láttam.
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 14

A nagy hipermarketekben 300 ft-ért lehet venni Gojko Mitic Indiánfilmjeit.Már 2 db megvettem.Lassan összevadászom a többit.

Azért jó Gojko Mitic más filmjeit is beszerezni.

Pl. Meteorvadászok

http://index.hu/kultur/program/mozi/adatlap/cc18274

tap8pancs Creative Commons License 2008.02.07 0 0 13
Amikor a Nagy medve fiait olvastam, Őt képzeltem el a főszereplőnek a leírás alapján. Utána láttam filmen, és láttam hogy jól gondoltam.
Előzmény: Motun (12)
Motun Creative Commons License 2008.02.07 0 0 12
Úgye hogy jó. És most lassan kiadják a régi filmeket lemezen.
A Nagy medve fiai nekem még VHS-en volt meg felíratosan, most szinkronos, és nagy meglepetésre nagyon jó hangok.
Előzmény: tap8pancs (11)
tap8pancs Creative Commons License 2008.02.07 0 0 11
Én csak most találtam erre a forumra. Én is szerettem Gojko Mitic indiános filmjeit. A filmek miatt kezdtem el regényeket olvasni. Azóta is szeretek olvasni. Nekem is jobban tetszenek az Ő filmjei, mint a többi indiános film. Szerintem is korához képest jól néz ki még mindig.
Motun Creative Commons License 2007.12.16 0 0 10
Úgy látom meghalt ez a topic, öszintén sajnálom.
Időnként benézegetek.
Motun Creative Commons License 2007.11.13 0 0 9
Nagy rajongója vagyok az indiánfilmeknek.
Szerintem ha Gojko Mitic nem az "átkosban" él és filmez, hanem mondjuk angol vagy neadjisten Amerikába vándorolhat mint mostani kollegája Goran Visnic akkor a karrierje nagyon magasra ível.
Nézegettem a mostani akcióhősök fizikumát és nem volt szégyenkezni valója.
jbognar22 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 8

Szerintem Gojko nagyon jó "indián" volt. Hitelesebbek számomra az NDK filmek, mint az NSZK-Francia-stb. kooprodukciós filmek. Ha jól tudom a volt SU-ban is forgattak(talán a Kaukázusban). Persze nem akarom Pierre Brice érdemeit kisebbíteni. Valószínűleg azért azonosítják Gojkot Winnetouval, mert pierre Brice kiöregedése után a Bad Segeberg-i játékokon ő alakította a nagy Apacs vezért. Egyébként tavaly vonult vissza.

http://www.gojkomitic.de/

VéE Creative Commons License 2007.10.01 0 0 7

Régi már ez a topic, de azért válaszolok.

A Nagy Medve Fiai című film, mind a két könyvet feldolgozza. Mint ahogy az lenni szokott, némileg eltér a könyvtől.

Tavaly, táppénzes időmben elővettem ezt a két könyvet és elolvastam újra. Így felnőttként is nagyon tetszett.

A könyv sokkal jobb mint a film, de azért jó volt látni.

Előzmény: Maedhros (3)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 6
Sok sikert a kereséshez! Én anno kettőt vettem meg (APACSOK, ULZANA), mert gyerekkoromban nagyon tetszettek. Megnéztem őket, s úgy döntöttem, ennyi nosztalgia elég lesz. Egyébként csodálkozom, hogy pont a VADÖLŐ-t nem adták ki, melyben a szépséges Wahtawah szerepét Drahota Andrea játssza. Láthatjuk viszont Bús Katit az OSCEOLÁ-ban, de ugyanőt nem láthatjuk a HALÁLOS TÉVEDÉS-ben, mert az viszont nem jelent meg.
Előzmény: Vagdalthús (5)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.07.20 0 0 5
Köszönöm! Sebtiben neki is vágok felkutatni ezeket a darabokat.
Előzmény: Törölt nick (2)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4

Hűűűűű!!!!

Csodálatos hírek ezek!

Előzmény: Törölt nick (0)
Maedhros Creative Commons License 2007.07.19 0 0 3
Hej, azok a régi jó kis indiános múvik... háttérben a balkáni hegyekkel... :)

Mondjuk én inkább az NSZK-s Winnettou-sorozatot ismerem, azt többet játszották. De akkor honnan ered az a tévhit, hogy Gojko Mitic volt Winnetou, pedig nem is volt?

Amúgy a Nagy Medve Fiait látta vki? Nekem megvan könyvben (és a folytatása is, a Tokei-ihto visszatér), nagyon jó könyv sztem. A film mindkettőt feldolgozza, vagy csak az elsőt? Mert annak eléggé függővége van...
De bírom benne a karaktereket. A legjobb fej Ravasz Hód, a néger dakota :) Tiszta Odüsszeusz :P
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.19 0 0 2
Ezek jelentek meg: A SÓLYOM NYOMÁBAN, OSCEOLA, FEHÉR FARKASOK, APACSOK, ULZANA, TECUMSEH, A NAGY MEDVE FIAI, WINNETOU (ebben csak epizódszereplő!).

Online lehetőségek egyike:

http://www.xpress.hu/dvd/keres.asp?keres=8852&GOMB=50&NEV=Gojko%20Mitic&VID=066-703791338-18291459100747914
Előzmény: Vagdalthús (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.19 0 0 1
Ha gondolod, mivel úgyis megyek nagybevásárolni, a címüket is meg tudom mondani később. Amúgy ha szereted az ilyen filmeket, a Tesco kánaán lesz neked:) legalábbis filmek terén:)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.19 0 0 0
Én például a Tescoban láttam legalább ötöt, 950 forintért, de szerintem az Auchanban is érdemes körülnézned. Üdv!
Vagdalthús Creative Commons License 2007.07.19 0 0 topiknyitó
Vajon hol lehet most beszerezni NDK indiánfilmeket Gojko Mitic főszereplésével?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!