Keresés

Részletes keresés

locsemege Creative Commons License 2007.07.17 0 0 1
Na és golobális megoldást jelent, hogy a "hosts" fájlban a reklámszervekek domainjének fals IP címet adok meg.

Műszakilag persze ez a kókány megoldás. Azt mondod, mielőtt DNS-hez fordulna, feloldod a nevet, aztán persze nem működő szervert adsz meg, vagy működőt, amin mondjuk egy hatalmas smiley van. Például a localhoston futtatsz egy httpd-t.

Az Adblock viszont korrekt eljárás. Dehogy ehhez minek önálló topic, azt nem tudom...
Előzmény: ZotyaJ (-)
RealCorpus Creative Commons License 2007.07.17 0 0 0
csak 0 f0rint0t
Előzmény: ZotyaJ (-)
ZotyaJ Creative Commons License 2007.07.17 0 0 topiknyitó
Most olvastam az egyik "közösségépítő" oldalon, hogy extra szolgáltatásként emelt díjas sms-ért cserébe nem jelenítik meg a reklámokat az oldalukon. Végülis teljesen érthető üzletnek tűnik: ha fizeted a reklámmentesség miatt kiesett bevételt, akkor nem kapsz reklámot. Csak, hogy az internetes reklámok kiiktatására vannak nagyon egyszerű, teljesen legális és ingyenes módszerek.
Ami engem illet Firefoxot használok Adblock-kal. Na és golobális megoldást jelent, hogy a "hosts" fájlban a reklámszervekek domainjének fals IP címet adok meg.
Gondolom másoknak is vannak hasonlóan hatékony ötletei. Ha nem muszáj ne fizessünk a reklámmentességért.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!