Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2022.01.01 0 0 21

Buék.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ccsőszami Creative Commons License 2008.08.19 0 0 20
Kusztor Peti biztosan jól fog menni a VB-n is!
Előzmény: Donat92 (19)
Donat92 Creative Commons License 2008.08.19 0 0 19
hivatalossá vált, hogy Magyarország a VB-n 3 versenyzőt indíthat! Ebből szerintem Bodrogi és Kusztor biztos, a 3. helyért szerintem Ivanics, Cador, Madaras és esetleg Lengyel Tomi esélyes.
Zotya1979 Creative Commons License 2008.08.02 0 0 18
Csak így tovább Kusztor Peti.

Remélem az Olimpián, is valami szépet alkot.

Szerintem ő lehet a következő, Bodrogi Laci után, aki "Pro Tour", azaz ilyen már nem lesz, tehát nagy csapathoz kerűlhet.

A tehetsége megvan hozzá.

Hamarosan kell Kusztinak egy saját topic. :)
Donat92 Creative Commons License 2008.08.01 0 0 17

Kusztor nyerte a 2. Betonexpressz nagydíjat! Így már több, mint 150 pontja van és sztem bejött így a TOP 75-ben is az Europe Tour ranglistán.

Donat92 Creative Commons License 2008.07.31 0 0 16

UCI Europe Tour helyezések:

 

A csapatversenyben a 30. helyet foglalják el, megelőzik a Tinkoffot 2 ponttal!

A nemzetek összetettjében a 25. helyet foglalja el Magyarország, talán még a két egynapos verseny és a Székely Körverseny után megelőzhetik Litvániát.

Egyéniben TOP 200-ban van Kusztor Péter (120.), Cador Rida (138.), Madaras Zoltán (145.) és bár nem magyar, de P-Nivós Davide D'Agnello (182.).

 

Ezek a helyezések alapján, hány induló lehetne a VB-n?

Donat92 Creative Commons License 2008.06.03 0 0 15

Daniele Colli 2006-ban a Liquigas színeiben

 

Nagyon jó sprinter, egészen biztos jó igazolásnak fog bizonyulni!

Előzmény: Donat92 (14)
Donat92 Creative Commons License 2008.06.03 0 0 14

Újabb nagyszerű igazolás!

 

A Liquigas és a Ceramiche-Panaria Navigare korábbi profija, a 26 esztendős Daniele Colli a P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec csapatában folytatja.


Az Endurancenter vezetőjének, Daniele Zammicheli sportigazgatónak köszönhetően hamarosan csatlakozik csapatunkhoz a 26 éves milánói Daniele Colli, aki neves olasz proficsapatok után egy éves kényszerű kihagyást követően próbál meg a legfelsőbb szintre visszazárkózni.


Daniele Colli 2006-ban a Liquigas színeiben

Colli az SC Biringhello együttesében kezdte pályafutását, 1999-ben junior bajnok lett Olaszországban, majd az U23-asok között ért el kiemelkedő sikereket – immár a Zalf Fior színeiben megnyerte például a róma GP Liberazionét, a korosztály egyik legrangosabb egynaposát.

Nem csoda, hogy a korszak egyik legerősebb olasz proficsapata, a Liquigas szerződtette 2005-ben, majd innen került két évvel később a Ceramiche-Panaria Navigare együtteséhez. Pályafutása során eddig 95 győzelmet, 80 második és 70 harmadik helyezést jegyez – most hosszabb kihagyás után próbál meg visszatérni a korábbi magasságokba.

„Jelzésértékű, hogy éppen a Trofeo Alcide De Gasperi előtt sikerült megállapodnunk Danielével, korábban megnyerte ezt a versenyt is – mondta Stubán Ferenc csapatfőnök. – Kihasználjuk, hogy a kontinentális csapatok számára megkezdődött az átigazolási időszak, elképzelhető, hogy más változás is lesz még a keretünkben. Colli hamarosan be is mutatkozik nálunk, a tervek szerint már a június 16-án rajtoló Szerb körversenyen a színeinket képviseli majd.”

zsolaaa Creative Commons License 2008.03.26 0 0 13
A P-NÍVÓ-BETONEXPRESSZ 2000-CORRATEC,

az első magyar UCI kontinentális kerékpáros csapat

szeretettel meghívja Önt

egyesületünk hivatalos bemutatójára.



A BEMUTATÓ HELYSZÍNE:

BRINGAVILÁG SPORTCENTRUM

Budapest V. kerület, Vadász utca 10.

IDŐPONTJA:

2008. MÁRCIUS 27. CSÜTÖRTÖK

11.00 ÓRA



A csapatbemutató nyílt, arra mindenkit szeretettel várunk!

A sajtó képviselői a regisztráció után átvehetik

a klub bemutatójára készült sajtóanyagot.



Egyesületünk támogatóit és a sajtó munkatársait

a bemutató után állófogadáson látjuk vendégül,

erre a Cafe Waggonban (Budapest XIV., Városligeti körút 11.)

kerül sor, a fogadásra transzfert biztosítunk!



Előre is köszönjük, hogy jelenlétével

támogatja a magyar kerékpársportot!





Tisztelettel:



Pécsi Erika Pisók István Stubán Ferenc

névadó főszponzor elnök, névadó főszponzor csapatfőnök
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.17 0 0 12
Köszi a jó hírt. Jó dolog ez az olasz kapcsolat. Hajrá fiúk!
Előzmény: Donat92 (11)
Donat92 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 11

A P-Nivó Betonexpressz 2000 csapata indul az európai szezonnyitón, az Etoile de Bessegesen, valamint a Mediterrán Körversenyen is!

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.08 0 0 10

Úgy tűnik, hogy sikerült a csapatnak olaszországi támogatót szerezni. Ez nagyon jó hír, mert így többször indulhatnak olasz versenyeken, több tapasztalatot, nagyobb hírnevet szerezhetnek.

 

Hajrá!

 

http://www.tuttobiciweb.it/main.php?page=news&cmd=cerca_d&id=13887

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.21 0 0 9
Igen láttam.:) Biztos jó hangulata lehet egy ilyen versenynek is, ki kéne egyszer menni.:)
Előzmény: ccsőszami (8)
ccsőszami Creative Commons License 2007.08.21 0 0 8
Volt ma a két egy napos versenyükről a sport1-en, láttad? Eleég nívós szervezés lehetett!
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.21 0 0 7

Remák Zoli beszámolója a Székelyföld körversenyről:

 

Prológ: gyorsan eltelt az a hat perc, talán túl gyorsan is. Így utólag lassabban kezdtem, mint amennyit bírtam volna. Talán. Az első öt hely megszerzése önmagáért beszél.
1. szakasz (165 km): a taktikánk az volt, hogy tőlünk legalább négyen elmenésbe kerüljenek. Ez össze is jött 35 kilométer után, egy ukrán és egy román fiúval (aki egyébként a Román körversenyt is nyerte), de csak nem nőtt egy perc fölé az előnyünk. Kusztor Peti ráadásul defektet is kapott, és a kis különbség miatt utol is érte a mezőny. Arany Gabival, Madaras Zolival és a két másik varsenyzővel kénytelenek voltunk továbbmenni. Sokáig még egy perc körül volt az előnyünk, de aztán megtört a jég, és két, majd négy percre nőtt az előnyünk. A szakasz második hegyén, 30 kilométerrel a vége előtt sikerült meglépnem, és több mint három perc előnnyel megnyernem a szakaszt. Sőt, Madár még a második helyet is megszerezte.
2. szakasz (195 km): rögtön a szakasz elején kialakult egy olyan tizenvalahány fős meglógás, amelyben megint négyen voltunk a csapatból. Az első hegyi hajrához – amit Kuszti nyert – még együtt érkeztünk, de a második tíz kilométeres hegyet már komolyabb tempóban szerettük volna teljesíteni, hogy minél kevesebben maradjunk. Ez olyan jól sikerült, hogy a hegyi hajrához már csak négyen érkeztünk, Cador Rida, Kuszti, Csicsaki Tamás és én. Hátra volt még 110 kilométer, sok heggyel. Az utolsó 50-et már Tamás nélkül tettük meg, és a célba több mint kilenc perc előnnyel érkeztünk. Ezzel biztosítottuk be az összetett első három helyét, a hegyihajrák első három helyével együtt.
Kritérium (60 km): már csak egy feladat maradt a számunkra, megtartani a sprinthajrákért járó fekete mezt, amit Madár viselt eddig. Meg kellett érte küzdenünk, mivel a mezőny és közöttünk inkább a hegyeken mutatkozott a különbség, de Madár remekül sprintel, és a kilenc sprinthajrán a fölényes győzelemhez elegendő pontot gyűjtött össze – számolt be az 1. Székely körversenyről a viadal győztese, a piros mezes Remák Zoltán.

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.12 0 0 6
Székelyföldi sikerek


A Csíkszeredai Polgármesteri Hivatal, Hargita Megye sportigazgatósága, a Csíkszeredai SE és az Intersport SK meghívására Erdélybe utazott a P-Nivó Betonexpressz 2000 csapata, amely részt vett az 1. Székelyföld körversenyen.

A csapatot Lengyel Béla irányította, a rajtnál a kétszeres magyar bajnok Arany Gábor, a GP P-Nivó ezüstérmese Cador Rida, a hegyibajnok Kusztor Péter, a kétszeres Tour de Hongrie győztes Remák Zoltán, a korábbi U23-as magyar bajnok Madaras Zoltán, és a klub olasz légiósa Samuele Marini képviselte színeinket.

Az útvonal:

Prológ, Csíkszereda

1.szakasz, Csíkszereda-Csíkszereda (157 km)

2.szakasz, Csíkszereda-Csíkszereda (199 km)

3.szakasz, kritérium Csíkszereda

Díjazások:

Az összetettben élen végző a piros trikót nyeri el, emellett 2000 lej üti a markát.

Prológ:

A 4.2 km-es időfutamon óriási P-Nivó siker született. A mieink kibérelték az első öt helyet a viadal első napján. A piros trikót Kusztor Péter vehette fel, a dobogó második fokára Madaras Zoltán, a harmadikra pedig Cador Rida állhatott fel.

1. szakasz:

Remák Zoli ezen a szakaszon átvette a piros trikót ugyanis több mint három perccel nyerte a szakaszt a prológon diadalmaskodó Kusztor előtt, s ezzel óriási lépést tett az összetett győzelem felé. A második Madaras lett míg a harmadik az ukrán Sztanyiszlav Rudi lett.

2. szakasz

A második szakaszt Cador Rida nyerte, akinek ez az első győzelme a P-Nivó csapatában. Második Kusztor lett míg a harmadik helyet Remák Zoli szerezte meg.

3.szakasz

Az utolsó napi csíkszeredai kritériumon Arany Gábor szerezte meg a legjobb helyet a csapatból, 4. lett. Az összetettben azonban a csapat minden címet begyűjtött. A legjobbnak járó piros mez, és a 2000 lejes fődíj Remák Zoltáné lett aki 42 km/órás átlaggal teljesítette a 425 kilométeres távot. A hegyi pontversenyben Kusztor Péter végzett elsőként a gyorsasági trikót pedig Madaras Zoltán nyerte meg.

 

Azt hiszem itt is bebizonyosodott, hogy a legjobb magyar csapat kétségtelenül a P-Nivó! Gratulálunk!

 

Na ezt én írtam a hivatalos oldal segítségével. Azért ezeknek a sikereknek is tud örülni az ember, bravó fiúk!

e. Creative Commons License 2007.08.12 0 0 5
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4

Bravó, bemásoltam kétszer.:)

Szóval a másik hír, Dér Zsolt beszámolója a szerb bajnokságról:

 

Száznegyvenegy kilométer volt a verseny távja, ezt három körön belül kellett teljesítenünk, minden körben volt két rövidebb, egy és két kilométer közötti hegy, a pálya többi része dimbes-dombos, kanyargós, technikás volt. A versenyt nehezítette, hogy tizenhárom óra után rajtoltunk el, így a legnagyobb hőségben kellett bicikliznünk. Az utolsó körig nem történt semmi komolyabb támadás, a harmadik körben aztán hárman megléptünk a mezőnytől és a célig már nem is értek utol minket. A hajrában sikerült megszereznem az első helyet.”

 

Gratulálunk Zsoltnak!

 

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 3

Hírek...

A P-Nívó-Betonexpressz 2000 kerekesének, Remák Zoltánnak a győzelmével ért véget az idei Gemenci Nagydíj: a kétszeres Tour de Hongrie- és kétszeres Gemenci Nagydíj-győztes nyerte meg a szekszárdi viadal zárófutamát, a népszerű kritérium gálát. A villanyfényes tekerést minden évben nagy érdeklődés övezi, Szekszárd apraja-nagyja az utak mellett szurkol ilyenkor – a küzdelem ezúttal is látványosra sikeredett, s a végén Remák Zoltán ünnepelhetett, aki a sprintben a hajrák specialistáját, a pécsi Ivanics Gergőt utasította maga mögé.

 

A P-Nívó-Betonexpressz 2000 kerekesének, Remák Zoltánnak a győzelmével ért véget az idei Gemenci Nagydíj: a kétszeres Tour de Hongrie- és kétszeres Gemenci Nagydíj-győztes nyerte meg a szekszárdi viadal zárófutamát, a népszerű kritérium gálát. A villanyfényes tekerést minden évben nagy érdeklődés övezi, Szekszárd apraja-nagyja az utak mellett szurkol ilyenkor – a küzdelem ezúttal is látványosra sikeredett, s a végén Remák Zoltán ünnepelhetett, aki a sprintben a hajrák specialistáját, a pécsi Ivanics Gergőt utasította maga mögé.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.16 0 0 2

SIKEREK A GEMENCI NAGYDÍJON: KÉT TRIKÓ ÉS RENGETEG UCI-PONT! 

 

A 33. Gemenci Nagydíj második, Szekszárd és Pécs közötti 199 kilométeres etapján Madaras Zoltán hajszállal maradt le a győzelemről: a P-Nívó-Betonexpressz 2000 visszatérője a német Mohsszal vívott a mezőnybefutónál nagy csatát, s centiméterekkel mögötte, a második helyen ért célba. A mieink közül Dér Zsolt hatodik, Kusztor Péter pedig nyolcadik lett, vagyis igen jól teljesítettek a csapat sprinterei.
A nap másik nagy történése az volt, hogy a hosszú időn keresztül szökésben lévő Arany Gábor remekelt a hegyihajráknál, összesen 41 pontot gyűjtött össze, s ezzel átvette a legjobb hegyimenőnek járó mezt!

 

A zárónapon két komoly feladattal vágott neki a távnak a csapatunk: lehetőség szerint győzelemhez segíteni az 51 másodperces hátránnyal második helyen álló Kusztor Pétert a holland Oostlanderrel szemben, illetve – emellett – megőrizni Arany Gábor első helyét a hegyi pontversenyben. Az utóbbi feladat látszott egyszerűbbnek, mivel a kétszeres magyar országúti bajnoknak tetemes előnye volt, de a mieink Cziráki Istvánnal és Kusztor Péterrel az élen mindkét hegyihajránál levédték a pontokat. Az egyik (rész)siker tehát megvolt, a másikhoz is közel álltak Stubán Ferenc versenyzői: Kusztor Péter igen ígéretes szökés részese volt, ám a hajrában Oostlander is beleerősített, s meg tudta őrizni előnyének tetemes részét. A siker így is óriási: az idén remeklő Kusztor Péter az UCI Europe Tour 2.2-es kategóriájú versenyén második helyével jó néhány ranglistaponthoz juttatta Magyarországot és tejlesítményével elnyerte a legjobb hazai versenyzőt illető magenta színű mezt is.
Forrás: pnivo-kerekpar.hu

e. Creative Commons License 2007.07.16 0 0 1
Hát akkor rögtön egy jó hír. :) Remák Zoli nyerte a Gemenc Kupa zárásaként megrendezett kritérium gálát. A hangulatos, este rendezett versenyen sprintben hódítótta el a győzelmet a Cornixos Ivanics elől.
RealCorpus Creative Commons License 2007.07.16 0 0 0
bet0n
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.16 0 0 topiknyitó

Hát akkor induljon a topik!

A csapat honlapja:

http://www.pnivo-kerekpar.hu/

Itt minden fontos információ megtalálható!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!