Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

autochip Creative Commons License 2018.02.24 0 0 15

2 lehetőség van..

1. Olyan helyre vitted autódat, ahol rossz programot töltöttek rá.

2. Olyan helyre vitted az autódat, ahol jó programot írtak rá, de nincs megfelelő diagnosztikai háttér a hiba feltárásához.

Előzmény: senator23 (14)
senator23 Creative Commons License 2018.02.12 0 0 14

Üdv mi lehet az oka hogy a modosított szovtver rá téve semmi változás nem lett  van az autóban van valami limiter   el tudom küldeni a file

ami ki lett olvasva a ecu ból.

Előzmény: autochip (13)
autochip Creative Commons License 2016.12.15 0 0 13

Chiptuning MMC Autochip video

ecotuning Creative Commons License 2016.12.10 0 0 12

BMW F11 530D 245LE OPTimalizált

AET CHIPtuning TÁT

autochip Creative Commons License 2016.11.03 0 0 11
ecotuning Creative Commons License 2016.06.13 0 0 10

Mielőtt bármi átalakításba kezdenétek, itt egy pár teszt:

Teljesítménymérő padon mértünk sportlégszűrőket, benzin és dízel autón.

A teszt:

http://ecotuning.hu/teszteltuk-sportlegszuro-teszt/

Facebook: https://www.facebook.com/autoecotuning/

Egyéb tesztek, teljesítményméréssel, Tuningbox tesztek:

http://ecotuning.hu/

h

autochip Creative Commons License 2016.04.22 0 0 9

Profi motoroptimalizálás 18 év tapasztalattal - Chiptuning MMC Autochip

ecotuning Creative Commons License 2016.04.17 0 0 8

A főcímhez kapcsolódóan néhány cikk, minden mennyiségben és változatban.  :-)):

http://ecotuning.hu/teljesitmeny-meres-nelkuli-chiptuning/

autochip Creative Commons License 2016.04.14 0 0 7

Tavaszi chiptuning akció az MMC Autochip -nél!

Chip tuning részletes leírás: https://autochip.hu/chiptuning/

1202 Budapest Nagykőrösi út 107

https://autochip.hu/

maryschka1 Creative Commons License 2016.03.30 0 0 6

Sziasztok!

Van egy eladó JOGTISZTA CMD eszköz. Sorozat száma 001235,ez alapján ellenőrízhető. Saját tulajdonom,nem lopott,nem klón! Új ára ha csak az OBD van élesítve rajta 1 év frissítéssel 4100 euro volt,vagy ha OBD és BDM is akkor 5700 volt az új ára.

Jelenleg a frissítés lejárt róla,így 1500 euroért eladó (gyári telepítő lemezzel,ki is próbálható),vagy megfrissítve csak OBD-re 3000.-ért.

lacilanya@gmail.com

autochip Creative Commons License 2015.02.14 0 0 5

Biztos vagy benne hogy közvetítő szeretnél lenni?

A közvetítők általában kapnak valakitől egy programot (miközben az autót nem is látták és a motor hangját sem hallották, az ügyféllel sem találkoztak, így azt is tudhatják hogy mit szeretne pontosan) amit rátölthetnek a motorvezérlőre egységre miközben fogalmuk sincs arról hogy mi és hogyan lett beállítva.

Nem hiszem hogy komolyabb chiptuning cégek foglalkoznának kezdőkkel, lehet hogy tévedek de ez a véleményem mert én soha nem tanítottam senkit és a jövőben sem fogok, azt gondolom hogy mindenki küzdjön meg a saját tudásáért.

Adott esetben, ha egy félig-meddig kezdőtől kapnál egy félig-meddig rossz programot és az autóban több százezer forintos kár keletkezne emiatt, akkor kíváncsi lennék arra hogyan tudnád megmagyarázni ezt az ügyfélnek, amikor azt sem tudnád hogy mi hogyan, mennyire és miért  lett beállítva.

Senki ne gondolja azt, hogy ha megvesz néhány kiolvasót már "büntetlenül" foglalkozhat chiptuninggal.

Egyik volt ügyfelem mégis így gondolta, csörgött a telefonom bőven munkaidő után de felvettem mert el volt mentve a száma. (Vett egy kiolvasót és elkezdett chiptuninggal foglalkozni.)
Segítséget kért tőlem.

A szituáció tavaly december egyik hétvégéje és bőven este, az Alfa 159  nem indult be és egy parkoló a helyszín, az ügyfél vidéken lakik és szeretne hazaérni még aznap este, majd reggel az autójával kellene bemennie a munkahelyére.

Csak néhány nap volt karácsonyig és kellőképpen el voltam havazva, de segítettem neki és megoldottam a problémáját bár nem voltam túl boldog hogy este 10-kor jutottam el az ebédig, és attól sem hogy rommá fagytam egy parkolóban (ahol ő belekezdett a "chiptuningba") a hideg szél miatt, mégis  a legkevésbé attól voltam/vagyok elragadtatva, ha  valaki már belenyúlt előttem a vezérlőegységbe és úgy kell kijavítanom a hibát hogy a gyári állapot mentése nincs meg.

Ha komolyan gondolod hogy chiptuninggal akarsz foglalkozni, akkor első lépésként érdemes lenne 5-10 évet rászánni a témára (még előnyösebb ha a fél életedet, az már elhivatottságot jelenthet) továbbá ne ragadj le a slave verzóinál ami a droid/kókler szintet jelenti, talán be kellene ruházni egy master verzióra.

Volt már több olyan ügyfelem az évek során, akik műhellyel sem rendelkező közvetítőket szabadítottak rá az autójuk vezérlőegységére, majd amikor előjöttek a problémák akkor a vége az lett hogy "a hívott szám nem kapcsolható".

Az ilyen autókat is megoldottam miután az ügyfél kétségbeesetten hívott és közölte a fentebb leírtakat, továbbá hogy több szervizben járt és csak a pénzt költötte, de a problémája nem oldódott meg.

Ha ragaszkodsz a közvetítői szerephez, akkor eldobható telefonszámot javasolnék hogy nyugodtan tudj aludni.

Ez is ugyanolyan szakma mint a többi.

Ha elkezdesz vele foglalkozni, nem árt ha értesz is hozzá.

Egy témával kapcsolatos cikk linkje a LÓERŐ magazin 2014 március 22-i számából:

http://www.loero.hu/index.php/magazin/tuning/item/619-chiptuning-csak-szakembert%C5%91l.html

Stthomas Creative Commons License 2015.01.22 0 0 4

Sziasztok!

Olyan embert keresnék itt aki esetleg tud ecu programozni profi módon ,mert nekem egyenlőre csak olvasom van Galletto és a legfontosabb az allientech kess v2 olvasó egységhez  keresek olyan embert akinek van hozzá masterje 

Köszi előre is a segítséget

autochip Creative Commons License 2009.10.23 0 0 3
Nekem úgy tűnik mintha nem volnál egészen biztos abban hogy szeretnél chiptuningot az autódra. Ezt csak te döntheted el, és azt is hol akarod megcsináltatni, amint A5 S5 már említette kérdésedre válaszolva a másik fórumon.
Az évjáratot és a futott km-t nem ártana tudni, de ha az autód jó állapotban van akkor a 30LE és 70Nm teljesítménynövelés abszolút a biztonságos határokon belül van chiptuninggal, ha a paraméterek jól lettek beállítva.
A motort még a tuningbox sem fogja (szavaiddal élve) "szétcseszni" , "csak" a nagynyomású rendszerben lévő alkatrészek (common rail diesel autóról lévén szó) nevezetesen a nagynyomású szivattyú(k) és a porlasztócsúcsok fognak hamarabb cserére szorulni.
Előzmény: fairytale33 (2)
fairytale33 Creative Commons License 2009.10.23 0 0 2
Sziasztok!

Tanácsotokat szertném kérni egy 320d bmw chiptuningolásában.
Valami nagyon biztos és jó megoldást szeretnék, ami kicsit sem cseszi szét az automat.
Egy biztos nagy referenciás helyet ahol minőségi és megbíható dolgokkal dolgoznak és a termékükre garanciát vállalnak. Nem kell nekme a 163 lóerőből 200 inkább 180-185. Csak h ne kárositsa a motort..

Előre is nagyon köszönöm a segítségeket!!
lanyané Creative Commons License 2007.07.22 0 0 1
CHIPMESTER ::::::www.chipmester.atw.hu
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.16 0 0 0
Jé, egy nullás.
0
lanyané Creative Commons License 2007.07.16 0 0 topiknyitó
Profi szoftvercserés chiptuning óriási akciókkal,kedvezményekkel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!