Nem tudom honnan származnak ezek a képek, de ezen az olasz oldalon is rajta van belőlük kettő. Itt az írják, hogy vagy a sárga, vagy a barack, vagy az ezüst színűek fehérig higított példányai ezek. Nem albínók, mert akkor piros lenne az íriszük, ezeknek meg sárga. Egyesek krém színűeknek hívják őket.
A dekoratív tyúkjainknál nemrégiben bélfertőzés alakult ki, ami miatt egy ideig nem érezték jól magukat. Szerencsére az állatorvos amoxicillint írt fel nekik, és az gyorsan segített, azóta már teljesen felépültek. Gyors szállítással vettem amoxicillint ebben a gyógyszertárban - topsup24.com/buy-amoxil-hu.html a lehető leghamarabb meg akartam gyógyítani a csirkéimet, a megrendelés gyorsan megérkezett. Most már ismét egészségesek és aktívak, de igazán megdöbbentett, mennyire gyorsan terjedhetnek az ilyen fertőzések. Ti, más baromfi-tulajdonosok, tapasztaltatok hasonló problémákat, és milyen kezelést alkalmaztatok?
A dísztyúkjaim mellé beszereztem néhány vadászfácán csibét is. Azt szeretném kérdezni, hogy az 5-6 hetes fácánoknak mekkora csőrgyűrű kell? Nagy helyen vannak, sokféle takarmányt, gyümölcsöt, stb. kapnak, de csipkedik egymás tollát. Előre is köszönöm.