banánköztársaságok ÉS "demokráciák", olvasni, olvasni, olvasni.... mellesleg a Kolumbia-Alsó Byaer örökbescűjére utal, miszerint 93-ra Simicska és testőrei folytán a fidesz székház kezdett úgy kinézni mint egy drogbáró rezidenciája Kolumbia-Alsón de javaslom tanulmányutak tételét Medellin, Cali és a FARC területekre...
Mondjuk, egy dologra jók lennének: mivel fiziológiai felépítésük nagyon hasonló az emberéhez, szerintem új gyógyszereket és fegyvereket lehetne rajtuk kipróbálni. Arra jók lennének...
hát nem látod? lehetett volna a salvadori elnök tanácsadója, nyilván szegény Salvadort még nem cseszték eléggé szét pár évtized polgárháborúja alatt és mint egy falat kenyér kellettek volna a tanácsai.... hogy mér' nem ment? Kövér meg lehetett volna a Nagy-Salvador Kötélügyi Minisztere...
"– Ha karrierpolitikus lett volna, akkor 2002-ben, négy év sikeres kormányzás után elfogadta volna annak a sok kitűnő állásajánlatnak az egyikét, amelyekkel elhalmozták és elhalmozzák azóta is. Egyszer voltam a férjemmel egy konferencián, beszélgettem egy asztaltársasággal – a latin-amerikai elnökök és feleségeik voltak ott –, és amikor kiderült, hogy nekem milyen az életem, és hogy mennyi elfoglaltsággal jár, akkor a salvadori elnök azt mondta, hogy asszonyom, ez hihetetlen, miért nem beszéli rá a férjét, hogy jöjjön el hozzánk tanácsadónak, magának innentől kezdve feltett lábbal színes italokat kellene fogyasztania, és egy cselédhadserege lenne. De hát a mi életünk nem erről szól."
Obersovszky Péter interjúja Lévai Anikóval az Echo Tv-n és a Magyar Hírlapban