Mikor lesz elérhető itthon? Jó lenne élőben látni. Remélem nem kiábrándító! Az SV ben is végül is csak a teljes idomos változat tetszik, de egy ilyen idom 100e ft körül van rá, meg ami még ellene szól, az az, hogy 2005-től fekete a váz és a blokk is ami sztem elég ronda. Ez a motor viszont úgy szép ahogy van főleg a fekete szürke és tiszta fekete színekben. A legendásan jó Bandit 650 teljes gixer szerű idommal. Ez a nekem való. A sportmotorokat túl robbanékonynak és kényelmetlennek tartom. Ez viszont megy ha kell (úgy tudom olyan 85LE körül lesz, a Bandit 650 annyi), de kényelmes is, és túrázni is jó, ami nálam fő szempont. Az egykerekes sztrítrészer stílus távol áll tőlem...
Én is e két tipus között őrlődök, + VTX1300 is a kalapban van. Az SV-t csak abban az esetben, ha magasabb kormányt tudok rátetetni, mivel nagyon hasalós alapból. Jövőre majd vmilyen tesztvezetésen kipróbálom mind a hármat.
A Minden Motor szerint 1,8-1,9 M körül lesz az ára.
NNNNNNNA ez az én leendő társam és első nagymotorom! Azt hittem az sv650s-től már semmi sem fog eltántorítani és mégis....
GSX-R formavilág példás Bandit kezelhetőséggel párosítva...ez minden kezdő, de már nyugodt vérmérséklető és túra kedvelő motoros álma. Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni itthon. Nagyon tetszik, örülök, hogy külön topic-ja van. Ide még benézek!!!