Keresés

Részletes keresés

multi szívás Creative Commons License 2007.07.22 0 0 45

nem szeretem a hilleres toipc-okat, elsőre mindig azt olvasom, hogy hitler - sajnosű

jobb

carl solomon Creative Commons License 2007.07.08 0 0 44
Persze, hisz minden potentát szereti magát a nagy támogató képében látni. Farkasházy meg hülye lenne ezt nem kihasználni. Ezzel nekem annyira nincs is bajom, piti kis emberi gyarlóság. Nem úgy, mint másfélmilliárd forint közpénzből kormánylapot gründolni.

A magániskola nagyon drága mindenütt.
Nálunk speciel a legdrágább. Mert nincs is.
Holott nekem lenne rá igényem.
De ez nem olyan műfaj, ami egy- két emberen múlik.
Előzmény: DrPhd (43)
DrPhd Creative Commons License 2007.07.08 0 0 43

Ez a reklámfilmre nyilván igaz, és így történhetett.

De a Hócipő telitömése milliókkal szerintem csak úgy natúr történt, hogy adjunk egy kis zsebpénzt a fiúknak. Nem sajnálom tőlük, de hogy mire nem jut emellett...

A magániskola nagyon drága mindenütt.

Tán mégis az állami iskolákra kellene jobban vigyázni.

 

Előzmény: carl solomon (42)
carl solomon Creative Commons License 2007.07.08 0 0 42
De Hiller mint miniszter az OKM-en keresztül költi az állami pénzt.
Mert ezt így kell. Ugye ott az az idióta előírás, hogy kampányra nem lehet 386 milliónál többet költeni. A vak is látja, hogy cirka nagyságrenddel többet költenek mégis. A módszer a következő: Vagyok én egy reklámcég, aki szeretek kockáztatni, vagy erős a politikai elkötelezettségem, esetleg és. Megkínálom a maszopot a következő pakkal: az egymillió forintos politikai hirdetést megkapod százezerér', de ha hatalomra kerülsz, akkor adsz nekem olyan munkát, amely százezerből kijön, de te egy millát fizetsz érte. Így lehet országimázs építése címén a "H" betűt, mint országszimbólumot kitaláló idiótáknak százmilliókat fizetni. Amiből ugye mindenki tudja, hogy kampánypénz lesz.
Na, akit ez zavar, annak tessen szíves lenni fellépni a jelenség ellen, de a maga összetettségében, mert kiragadni egy aprócska részletet és azon finnyáskodni az kábé olyan, mint amikor nem eszem meg a takonylevest, mert beleesett egy hajszál.

A mondandód második része igaz, de sajnos általánosan, újfent. Évezredes fícsör, hogy a hatalmat a panem et circenses elv alapján a legkönnyebb megtartani. Nálunk ez úgy alakult, hogy az mszp inkább a kenyeret, míg a fidesz a cirkuszt preferálja, mint eszközt. Persze valamilyen mértékben mindegyik használja mindegyiket, no meg a legpitibb vezető akarja mindig a legmarakánsabban otthagyni a szaros lábnyomát maga után.
Szakmaiság meg itt már elég régóta nem érv. Városunk vezetése éppen most fogott hozzá, hogy szisztematikusan szétverje a gyerekeim gimnáziumát, mely gimnázium permanensen benne van a tíz legjobba, országosan, és ennek a szétverésnek egyedül némi személyes ellenszenv, piti bosszú és ideológiai- harci túlfűtöttség a mozgatója.
Ilyenkor vagyok nagyon szomorú, hogy nem szakítottunk már a rendszerváltáskor a kommunizmussal, hogy nem jöhettek létre elfogadható számban magániskolák, mert most baszhatom, reménykedhetek, hogy 2010- ben valami normálisabb helyi testület jön össze.
Előzmény: DrPhd (41)
DrPhd Creative Commons License 2007.07.08 0 0 41

A pártfinanszírozásban teljesen igazad van.

De Hiller mint miniszter az OKM-en keresztül költi az állami pénzt.

Az oktatásban meg azért kavar, mert igazolni akarja magát.

A reformot ugyanis Magyar Bálint kezdte el. Elméletileg az ő munkáját kellene mukk nélkül folytatnia a koala szerződés szerint.

De hogy azt a látszatot keltse, hogy ő is csinál valamit, és szakmai okokból esett rá a választás (holott tudjuk, hogy nem), ezért kitalál némi kavarást.

Hiller az egyetemi oktatók világán kívül semmit nem ismer, sem az oktatásban, sem a kultúrában.

Előzmény: carl solomon (40)
carl solomon Creative Commons License 2007.07.08 0 0 40
Én sehol nem mondtam, hogy érv. Sőt.
De az igazi és hiteles kritika az lenne, ha a jelenséget kritizálnám, az összes következményével. Aki ilyesmit csinált, az menjen a picsába, ha Hiller, ha Orbán, ha akárki.
Szerinted miért nem bírjuk kikényszeríteni, hogy változzon végre a pártfinanszírozási törvény? Mert abban biztos lehetsz, hogy az ilyesmik mögött ez áll. Meg kell hálálni a kampányban kapott támogatásokat.

Hillerrel nekem is van pár bajom, többek között az, hogy újfent elkezdik kavarni a hat- és nyolcosztályos gimnáziumokat, mi a faszért nem lehet legalább pár évig kitartani egy döntés mellett, hadd érjen be, hátha még jó is lehet. De ez a filmezés szvsz nem az ő sara, hanem a pártfinanszírozás rendezetlenségéjé, amiben vastagon benne van az összes többi párt is.
Előzmény: DrPhd (39)
DrPhd Creative Commons License 2007.07.08 0 0 39

Ez nem érv. Az senkinek sem mentség, hogy Orbán is ezt csinálta. Mert ha netán a következő választásokon a fidesz nyer, akkor majd arra is hivatkozzanak, hogy ugyan már, hisz Hiller is ezt csinálta?

Bárki mutyizik, azt a sajtónak le kell leplezni, a pártjának meg szépen kiszorítani a politikai életbóől.

Előzmény: carl solomon (37)
DrPhd Creative Commons License 2007.07.08 0 0 38

Tökéletesen egyetértek. Orbán alatt ellenzékben voltam,  mostani koala meg az én szavazatommal (is) jött létre. De akkor még csak azt lehetett tudni, hogy Hiller lehet, hogy jó tanár volt az egyetemen, de nem alkalmas közszereplésre, és hogy végre elteszik a párt éléről.  Azt nem lehetett tudni, hogy Gyurcsány külön csúcsminisztériumot kreál neki, mert Hiller "Botlicelli" Pityu nem hajlandó sima miniszternek visszabukni... Ez nagyon nagy átverés volt. Végülis alelnök lett a pártban, miért nem elég az neki? Miért kell szívnia a kulturális életnek miatta? Ja épp a minap volt az indexben, hogy a Műcsarnoknál is kombinált valamit rémséget.  

Előzmény: carl solomon (33)
carl solomon Creative Commons License 2007.07.08 0 0 37
Na de szerinted nincs annak egy diszkrét bája, amikor a közerkölcsöket annyira a szívükön viselők teleóbégatják a polidilit olyasmikért, amiket az ő idoljuk is vastagon megengedett magának?
Az meg, hogy a zorbán most nincs hatalmon, szvsz irreleváns. Pillanatnyilag rajta kívűl nem nagyon látni más alternatívát, így talán joggal teszem szóvá, hogy az a császár is meztelen. Megérteném a kritikádat, ha teszem azt Gömbös Gyulával bezzegelnék, mert az talán tényleg nem jöhet vissza, szemben a zorbánnal...
Előzmény: John Doe(520i) (34)
carl solomon Creative Commons License 2007.07.08 0 0 36
A moderatúra önkénye miatt, mert itten kérem nem szabad véleményt nyilvánítani a mindenféle anyaszentegyházakról, csak zsidózni. :-)
Előzmény: John Doe(520i) (35)
John Doe(520i) Creative Commons License 2007.07.07 0 0 35

Ja, egyvalami lemaradt:

Ehhez miért kellett nikket cserélni? :DD

Előzmény: John Doe(520i) (34)
John Doe(520i) Creative Commons License 2007.07.07 0 0 34

Roppant különleges téma?

Írtam volna ilyet? :o)

Tudod, csak feltűnt, hogy-bár a topic Hiller "Botlicelli" István akciójáról szól-b.v. összes hozzászólása másról sem szólt, csak "bezzegazorbán".

Az meg nem megy, hogy akkor aztán másnak is lehet.

Ennek próbáltam hangot adni.

"Egyszerűen el kéne dönteni, hogy mi is a baj. Az, hogy a prominenseink gazemberkednek, vagy az, hogy ezt nem a szívünknek oly kedvesek teszik."

Nálam az előbbi.

Előzmény: carl solomon (33)
carl solomon Creative Commons License 2007.07.07 0 0 33
Mert mi az a roppant különleges téma?
Hogy a közszereplőink nem mennek a szomszédba egy kis nárcizmusért?
Hogy a mindenféle reklám- és médijacégeket zsíros állami megrendelésekkel kell kistafírozni, hogy négyévente bele lehessen mondani a pofánkba, miszerint a választási kampány kereken 386 millióba került?
Hülyítsük itt egymást.
Amikor én el merem engedni azt az óvatos véleményem, hogy ki kéne minden olyan ügyből zárni az államot, amely ügyek nélküle is megoldhatóak, persze cserébe a pénzünkből is csak annyit adni le, amennyi az alapjárathoz elegendő, akkor le vagyok hülyézve, hogy mekkora ostobaság az a duma, miszerint az állam rossz gazda. Mert hogy nem a zállam, hanem csak az, ahogyan a komenyisták csinálják. De ha rámutatok, hogy a pógárok és személesen őfelsége, a nagyságos Orbán Viktor is pontosan ezeket a disznóságokat csinálja, akkor ugye orbánozok.
Egyszerűen el kéne dönteni, hogy mi is a baj. Az, hogy a prominenseink gazemberkednek, vagy az, hogy ezt nem a szívünknek oly kedvesek teszik. Amíg ez nincs letisztázva, fölösleges a szart masszírozni.
Utána lehet beszélni a "mi a megoldás" nevű fejezetről.
Előzmény: John Doe(520i) (32)
John Doe(520i) Creative Commons License 2007.07.07 0 0 32
Nos, miután (szerintem) kellőképpen kiorbánoztad magad, akkor szívesen venném a véleményedet a topic témájáról is.
Előzmény: b.viridis (29)
b.viridis Creative Commons License 2007.07.07 0 0 31
Akkor te vegyél magadra olyan inget, amelyik nem a tiéd. :-)
Előzmény: DrPhd (26)
DrPhd Creative Commons License 2007.07.07 0 0 30

Látod, látod. Tanulj Pityutól, hogyan kell belemarkolni az állami zsozsóba.

Előzmény: 32nick (27)
b.viridis Creative Commons License 2007.07.07 0 0 29
Nos, tényleg jobb, ha az ember Alzheimer kóros és pár év után már el is felejti, hogy mit csinált az idolja, mert ha nem így lenne, le kellene rohadnia a pofájának, amikor a másikat ugyanolyan geciségért basztatja.
Én már többször elmondtam, hogy itt, a fórumon az emberek egy részének nem az a baja, hogy a hatalmon lévők disznólkodnak, lopnak, hanem hogy nem az ő idoljuk teszi. Ha Orbán baszna seggbe, akkor sikítanál, hogy jaaa, jaaaa, mélyebbre, ahhh.... És dicsérnéd is, hogy milyen jó ember, mert lám vazelint is használ.
Előzmény: háténimmár (20)
32nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 28
Egy alacsony kolléganőm meg mindig azt mondta, hogy jóból kicsit adnak... :)
Előzmény: b.viridis (23)
32nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 27
Ez igaz. A saját adózott pénzemből mentem. Igazi balf@sz vagyok... :)
Előzmény: DrPhd (24)
DrPhd Creative Commons License 2007.07.07 0 0 26

Ahogy Orbánnál is felháborítónak tartottam az önfényezésre pazarolt állami pénzt, úgy Hillernél is. Nem pártfüggő, hanem morálfüggő az ilyesmi.

Előzmény: b.viridis (25)
b.viridis Creative Commons License 2007.07.07 0 0 25
Az árak meg az inflációt meghaladó mértékben nőnek.
Nemzethalál.
Előzmény: samubácsi (17)
DrPhd Creative Commons License 2007.07.07 0 0 24
Te nem vittél magaddal 15 újságírót meg egy hét fős sleppet a minisztériumból, nem nyomtattál olasz nyelvű könyvecskéket a "Botticelli"-freskóról, mielőtt igazolódott volna, hogy valóban ő festette, nem fizettél súlyos eurókat egy olasz PRcégnek, hogy hozza oda neked az olasz sajtót -- szerencsére nem hozta, így kisebb volt a blama. Nem gyártattál pólót, vászonszatyrot és hűtőmágnest a nyolcvanéves akadémia tiszteletére -- fekete alapon ezüsttel, jó gyászosat. 
Előzmény: 32nick (22)
b.viridis Creative Commons License 2007.07.07 0 0 23
Az én nagyapám, aki főállású alkoholista volt, azzal hárította el a háziasszony szabadkozását, amikor csak decis pohárból kínálta a pálinkát, hogy nem baj az, ha kicsi, csak fürgén járjon!
Előzmény: 32nick (16)
32nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 22
Nehogymár! Mi párszazezerből voltunk tavaly az asszonnyal... ;)
Előzmény: DrPhd (19)
DrPhd Creative Commons License 2007.07.07 0 0 21

Nem is azért csinálték, hogy te értsed mit mond, hanem azért hogy Hiller publicitást kapjon. Azért neki semmi nem drága az állam pénzén.

Előzmény: 32nick (18)
háténimmár Creative Commons License 2007.07.07 0 0 20
Nekem meg a kiselefánt jut eszembe Rólad. (Tudod: nehezen tanul, de sohase felejt.) Nyilván ezért lehetséges, hogy szétlopják körülötted az országot, bárgyú propagandafilmeket gyártanak Hillerapistiről, de Te még mindíg a Keller-féle lemezt forgatod...
Előzmény: b.viridis (15)
DrPhd Creative Commons License 2007.07.07 0 0 19
15 millióba került a magyar államnak. Az a tévé, amelyik leadja, szágyellje magát.
Előzmény: háténimmár (10)
32nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 18
Én láttam. Szimpatikus, nagytudású ember (annyit biztos tud mint egy kezdő idegenvezető), csak kár, hogy nem nagyon lehet érteni amit mond.
Előzmény: háténimmár (10)
samubácsi Creative Commons License 2007.07.07 0 0 17
Kábé ennyi.
Most meg már az infláció 10-11%-nál tart, ősszel megint nőni fog.
Nektek ez persze természetes dolog a rendszerváltás utáni 17. évben.:-(
2002 óta rosszabb lett minden, ennek egy ballibes tapsikol.
Hurrá Fletó!
Előzmény: b.viridis (13)
32nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 16

L-est? Törpe vagyol, vazze, mint a minidúcse-napólejon-szőlőbányász?

De az asszony- úgy látszik - még ennél is kisebbnek lát... Na, ez a ciki... :)))

Előzmény: b.viridis (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!