aha, de ezt ozd meg minden szülövel, mert az én gyerekem tuti nem csufol senkit, de a környezetében élnek mások is, akik nem igy nevelödnek, söt bizony még annak is nehéz, aki csak sérült, vagy roma, vagy nagycsaládos, esetleg hivök a szülei...a gyerekek bizony tükrözik azt a gonoszságot kissé letisztultabb ez esetben kegyetlenebb formában, amit a szüleiktől felszippantanak...Egyenlöre csupán a szegénysége miatt is csufolnak gyerekeket, akkor pont azon ne gernyoznának, hogy a mamának pöcse van...
azért érdekes meghallgatni pl. a nem kifejezetten fideszes klubrádiót, hogy a betelefonálók közül csak a teljesen agyamentek tapsikolnak a legújabb rendkívül fontos javaslatokhoz
mondom ezt úgy, hogy tulképp engem nem zavar a melegházasság, mert egy nihilista köcsög vagyok, és általában nagyon libsi, csak a szadeszt nem szeretem
de látszik, mennyire mélyen elutasítja a társadalom ezeket a dolgokat és nemcsak azért mert nem kellően trendik meg globik
tán jobb lenne, ha nem csinálnák, mert a loszart reform ez a kalap szar, amit eü szinten eddig létrejött..
AMugy az egész vállalás olyan röhejes színjáték volt, ami már ezért undoritó, pedig alapból én nem hinném, hogy a homo dolog valami extrém szörnyüség lenne, de pl ma nekik gyereket örökbeadni nem csak miattuk, hanem a társadalmi hozzállás miatt is már már bűn. Milyen is lesz majd annak a gyereknek a suliban, miként fogják csufolni, hány barátját fogják a szülöi háttér miatt eltiltani, mennyi, de mennyi megkülönböztetést kell majd ezért elszenvedniük és mi van, ha a szülök vállnak, melyik apuka az anyuka és mi van, ha valaki mondjuk HÍV + lesz, mert ügye ez önmagában csak egy betegség és nem zárhatja ki az örökbefogadás lehetöségét, miként a hepa c sem....és mi van a szexuális fejlödéssel, a családmodellel, amiből épiteni fogja a majdani saját családját...
Akkor ki csinálja az egészségügyi és az adóreformot
A micsodát? Egy mostani neten keringő aranyköpés szeriont az eü reform eddigi egyetlen eredménye az volt, hogy most már az eü minisztert jobban utálják mint a pénzügyminisztert.
És a jelek szerint más földrészeken sem túlságosan kedvelik. Kivéve a "liberális" gyevibírókat", de azokat meg megfizetik a kedvtellésükért. Afrikában és közel-Keleten pedig belehalnak a neoliberalizmusba az emberek.