Sajnálom, hogy így döntöttetek, bár nálunk is kérdéses a jövő. Mivel senkit nem ismerek a csapatotokból, így azt javaslom, add ki nyugodtan az e-mail címem, telefonszámom (+36-20-57-37-341). Ha valaki szeretne a WS-ben játszani, vagy érdeklődne, keressen nyugodtan! Remélem a jövőben azért még találkozunk!
Kedves Csapattársak, ígéretemhez híven nálunk tartanánk az Évzáró csapatmegbeszélést, amire minden meghívott jelenlétére számítok. A hétvégi elfoglaltságok miatt egy hétköznapra tettem az eseményt, mert az előzetes felmérés szerint ez mindenkinek megfelel. Várom a visszajelzéseket."
A keddi edzések a továbbiakban nem lesznek megtartva! Ebben a szezonban már csak két pénteki edzés lesz. (junius 8 és 15)Érdemes lesz eljönni, mert senki nem tudja mikor lesz legközelebb. Ott megbeszéljük a továbbiakat is!
azért bátorkodtam megkérdezni, mert kedden tudtommal a sika és a hanol volt lennt
én eddig mindig voltam, ha itthon voltam Pakson...
amúgy legalább azok felírhatnának ide, akik jönnek, h szegény józsi se jöjjön be potyára Soltról...
megbeszéléshez...
én úgy hallottam, h a Samu csak felajánlotta, h lehet ott náluk, de konkrét időpont nem hangzott el
viszont ha tényleg "volt", akkor érdekelne, h kik voltak, ill mi volt a téma, ugyanis nekem nem szólt senki, meg ahogy látom forumra sem lett felírva...
holnap ezekszerint akkor 4en biztos leszünk (Laci, Gabesz, Józsi, én) jöhetnétek akkor még...
A Józsi és én is ott voltunk múlt pénteken is, más nem. Én most is elmegyek. A megbeszélés múlthét szombaton volt a Samuéknál, úgy hallottam a meccsről hazafelé, hogy ezt szerette volna vagy ilyesmi. Gyászos jövő elé néz a csapat ha csak szátok van. Fel kéne fogni végre, hogy, ha tovább akartok floorballozni akkor tenni kell érte! Én segítek, de nem nekem kell, hogy fontos legyen. Rossz látni, hogy nyolc éven munkája semmibe vész, de már kezdek bohóc lenni a pályán, és ez már nem boldogít annyira, hogy megérje könyörögni NEKTEK!
A keddi edzésre ki jönne el ? Írjátok már le, mert ha kevesen leszünk én fölösbe nem mek el..... Aki nem jön az is írja már fel h nem megy :) Köszi. Boa