Erdekes a viztdijnal nem ez volt a velemenye. Igaz akkor meg nem hozott lenyegi bevetelt szerinte az orvosknak, most meg kovetelozik, hogy jaj kiesett a hatalmas bevetel.
No én is arra vagyok kiváncsi, hogy most az orvosok között mennyire népszerű Éger... de ők tehetnek róla, mert csak ők fékezhették volna meg ezt a barmot. Összesen alig 300 akadt közülük, aki megtette. Volna.
Lusta vagyok ennek hímtagnak egy újabb topicot nyitni. Minden esetre a népszavazás után azt nyilatkozta Éger "úr", hogy a vizitdíj meg a napidíj nélkül ellehetetlenül az egészségügy. Érdekes. Korábban mintha nem ezht mondta volna. A faszihoz képest a házatlan csiga egy korinthoszi oszlop!
Érdekes. Amikor én emlegetni hallottam, akkor mindig negatív felhangja volt. Ebből gondoltam, hogy inkább az ördög szinonímája. Mindenesetre, ah azt mind megteszi a haragossal, amire a szomszéd cigány eddig felszólította, nem lehet valami koltúrált isten:))
havonta van Politikai Fórumozók Találkozója; de, még a nicknevet sem kötelező megmondani; nekem egy szőke nő és egy férfi nem óhajott bemutstkozni, pölö, de, nagyon jól élek nélkülük, nem zavart, biztos nagyon útálnak; ha tudnám, kik ők, lehet, hogy kiderülne, én ugyanúgy útálom őket; de, jól megvoltam a többiekkel, és, ilyen néven nem mutatkozott be senki; egyébként van egy topic, ott leeht jelentkezni, most pénteken is lesz
általában nem szoktam ilyen aljadékoknak válaszolni, mint te vagy; igen, én magam írtam, nem titok, járok pft-re; de, senki nem mutatkozott be ilyen nicknévvel; azt sem tudom, zsolti fiú, lány-e; hazugozd le mocskos fidesz barátaidat, de, én nem hazudtam, csak te, aljas módon próbálsz meg lehazugizni; én nem vagyok orbán seggnyaló, és, nem hasonuolok az aljas, hazug orbánhoz!
Tényleg szimpla tudás vágy.... Két helyen is isten szerepel devlaként.
1.) Devla aba (de) szo te kerav / Istenem, mit tegyek, ... Kerkoj aba Devla taj muro trajo / keserű lett Istenem, az életem. Nyolc meg öt az tizenhárom, ...
2.) devla. A WikiszótárBÓL. Ugrás: navigáció, keresés. [szerkesztés] Cigány ˇ Isten
én senkitől sem kapok instrukciókat; aki engem ismer, tudja, hiába próbálna bárki bármire is instruálni; fogalmam sincs, ki ez a zseolti, fiú-e, lány-e, tudtommal sosem találkoztkoztunk, vag ha igen, nem mondta, ő lenne zsolti