Keresés

Részletes keresés

A besurranó mókus Creative Commons License 5 perce 0 0 924576

Nem erőszak, hanem erő vezérelte, csak te femináciként nem akarsz és nem is tudsz különbséget tenni a kettő között.

Előzmény: Prűd Klementina (924573)
A besurranó mókus Creative Commons License 10 perce 0 0 924575

Veszettül kakukkolsz, Serike, de remélem, nem sikerült ezzel Bansit elüldöznöd. Sőt, meggyőződésem, hogy ő az erősebb.

Előzmény: Jhumpa (924563)
Abszolút Igazság Creative Commons License 10 perce 0 0 924574

Úgy tapasztaltad?

Érdekes, én inkább azt látom, hogy a lehetőségeihez mérten a legtöbb férfi igyekszik valamiben kitűnni. Aztán hogy ez egy világcég vezérigazgatói széke vagy a kocsma legjobb ultijátékosa, az már csak részletkérdés.

Előzmény: Anyóca99 (924572)
Prűd Klementina Creative Commons License 15 perce 0 0 924573

Igazad is lehetne, ha ez nem erőszakvezérelte "kitenyésztés" lett volna.

Sok-sok időn át megy az erősebb legyőzi a gyengébbet alapú szelekció, de minden nagyon meg tud változni egy olyan környezetben, ahol az erőszak nagyrészt kiküszöbölhető.

Erőszak alkalmazásánál nyilván nem a nők párválasztási preferenciája volt a szelekciós tényező, hanem az, hogy melyik férfi volt képes uralni a helyzetet, esetenként akár a többi szereplő akarata ellenére.

És nem csak a párválasztás (vagy párosodás létrejötte kényszerhelyzetben) a szelekciós tényező, hanem az utódok felnevelésének képessége is, és nyilván az eszesebb egyednek több esélye van az utódját felnevelni, mint az ostobábbnak.

 

Én elhiszem, hogy te okos narratívákat gyártasz, de az még messzire van a valódi gondolkodástól.

Előzmény: Abszolút Igazság (924571)
Anyóca99 Creative Commons License 20 perce 0 0 924572

" ... eleve benne van a férfiakban az ösztön, hogy társadalmi státuszt szerezzenek, hogy valamiben kiemelkedően jók legyenek, mert a nők ilyen férfiakat 'tenyésztettek ki' maguknak. "

 

Hmmm.... csak a férfiak többsége nem tud róla ....:-D

Vagy elnyomja az ösztönét ?

Előzmény: Abszolút Igazság (924571)
Abszolút Igazság Creative Commons License 30 perce 0 0 924571

Még mindig nem érted, és még mindig ugyanazt hajtogatod. Pedig csak végig kellett volna olvasni, amit picivel lejjebb belinkeltem.

 

Konkrétan ezt a részét, mert te is ugyanabban a libókai tévedésben leledzel:

 

"Szerintem nem is érti szerencsétlen, hogy ez miről szólt. Segítsünk a fogyatékkal élőknek: én arról írtam, hogy a nők párválasztási preferenciája szelekciós tényező volt, a nők évtízezredek alatt szelektálták ki maguknak a hatalomra és sikerre vágyó férfiakat, de más tulajdonságot is preferálhattak volna és akkor mi is mások lennénk.
Ez a hüyelibó gyerekes kis agyacskájában arra redukálódott, hogy ha egy nő elnyikkantja magát, akkor majd mi rohanunk gitározni..."

 

Érted? Ez nem egy elhatározás, hogy 'imponálni akarok a nőknek, ezért (és csak ezért) elkezdek karriert építeni'. Hanem eleve benne van a férfiakban az ösztön, hogy társadalmi státuszt szerezzenek, hogy valamiben kiemelkedően jók legyenek, mert a nők ilyen férfiakat 'tenyésztettek ki' maguknak. Ahogy a férfiak meg a hosszú hajú, kerek mellű, ideális derék-csípő arányú nőket szelektálták ki és az mellékes volt, hogy mennyire értenek meg elvontabb gondolatokat ;-)

Előzmény: Prűd Klementina (924558)
püfffneki Creative Commons License 30 perce 0 0 924570

Az előbb sütött még, most vastagon esik,

Kiderül beborul reggeltől estelig. (Illyés)

 

 

Előzmény: Anyóca99 (924568)
Abszolút Igazság Creative Commons License 1,5 órája -1 0 924569

Társadalmi státuszról volt szó, meg karrierről, teeee :-)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (924547)
Anyóca99 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 924568

..... éééés kisütött a Nap ! Ezt az időjárást !

Előzmény: Anyóca99 (924566)
Brewial Whore Creative Commons License 2 órája -1 2 924567

Attól hogy törölted a nicked, visszakereshetőek a kommentjeid...

Előzmény: Törölt nick (924565)
Anyóca99 Creative Commons License 2 órája 0 0 924566

Jó reggelt ... és szép napot !

Mifelénk éjjel esett a hó , most meg az eső  vacakol . Az erkélyről belátom az egész várost .... mesés . Csak ne kelljen utcára menni , mert ha ez így lefagy , az ajjaj lesz . Nekem meg nincs korcsolyám .:-)

Törölt nick Creative Commons License 4 órája -2 0 924565

Hiszel, amit akarsz. De ebben tévedsz.

Előzmény: Jhumpa (924562)
Jhumpa Creative Commons License 9 órája -1 2 924563

Kicsit keresgéltem, ezt is te írtad:

 

"Akkor én még csak gyanakodtam, de nem mertem Nyuszira ráírni. :D De ő biztos jót nevetett. Nekem csak a közös videócsetes képnél lett gyanús nyuszi, amit "Kenéz" rakott ki. És ráadásul addigra én élőben is találkoztam Baluval, és a frizuráját tökre felismerhettem volna, és mégse ismertem őt fel. :)"

 

És ez eléggé az elején volt, de már akkor gyanakodtál, látod? Most meg jössz azzal hogy nem is sejtettél semmit. Szent gatyamadzag. 

Előzmény: Törölt nick (924560)
Jhumpa Creative Commons License 9 órája -1 3 924562

"Megkerestem: Balu december 5-én küldött képet a szalvéta mintájával, amire még mindig nem esett le, ezért a következő levelét Kenézként írta alá. Azóta tudom."

 

Anyám, ezt ki hiszi el neked? Nem te írtad hogy mensa-teszteket csináltatok családilag, és nálatok még a hokedli is is megugrotta? Meg a diplomák emlegetése is.

Ne csináld már, annyira kiábrándító. Isten bizony. És ne magyarázkodj, az már régen rossz. 

Előzmény: Törölt nick (924560)
Jhumpa Creative Commons License 9 órája -1 3 924561

Értem. Azt mondod, miután Rozina üzent neked hogy milyen aranyosan dugdostad a borítékot, ebből nem jöttél rá hogy ő a nyuszi/liza?

Miért, nem ő volt a címzett? Mennyire kell ehhez bambának lenni, hogy ne essen le?

Bár lehet, hogy neked szokásod a borítékokat dugdosni, annyi ilyen eset van mint égen a csillag, persze, hogy kevered meg el is felejted.

Mégis inkább azt gondolom, hogy kicsit megijedtél amikor felfedték magukat.

 

Nézd csak:

"Rozina: Aranyos voltál, ahogy dugdostad a borítékot, én kértem akkor, hogy ne essék szó róla." 

"Te: Én nem ismerlek meg benneteket, de se igazi törzstag nem vagyok, se csaonál nem olvasgatok. De örülök, hogy jól éreztem, hogy tévednek a többiek és két személy vagytok, akik nem ártó szándékkal jöttek."

 

Abszolút életszerű. :) Szóval engem ne fárasszál. Sajnáltathatod is magad, biztos van aki bedől, én nem, bocs. Az egész trollügyet kimaxoltad arra hogy fényezhesd magad. Randa volt, hidd el.

 

A dátumban tévedtem, de a lényegen nem változtat. Január elején tényleg már csak Neigangot osztottad magadból kikelve "miután kihoztak a sodromból" ezt javítanám, úgy hajigáltad a sértéseket mint bolond kofa a krumplit. 

 

"Nem tartom magam különbnek" ezt elhiszem. De azt szeretnéd, hogy mások annak tartsanak. 

Előzmény: Törölt nick (924560)
Törölt nick Creative Commons License 11 órája -2 1 924560

Januárban? :) Biztos ez?

 

Megkerestem:

Nov. 23: https://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=159952151&t=9165170

Olvasd figyelmesen, mit válaszoltam rá. Lehet, hogy mélykómában, de azért szerintem látszik, hogy nem jöttem rá.

 

November 30.-a lesz az a januári hantásgyurkázás: https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=160012158&t=9165170 

 

Megkerestem: Balu december 5-én küldött képet a szalvéta mintájával, amire még mindig nem esett le, ezért a következő levelét Kenézként írta alá. Azóta tudom.

 

Nem tartom magam különbnek, nem ezt magyaráztam, csak ügyesen ki lett forgatva, miután kihoztak a sodromból. Nem óhajtok erre több szót pazarolni, az eddigieket is kár volt, nem állt szándékomban senkit megbántani, de így sikerült. Tudomásul vettem, íjb.

 

De a továbbiakban tedd meg, kérlek, hogy nem terjesztesz rólam hazugságokat a távollétemben. Én se fogok innen emlegetni senkit más topikokban, olyanokban meg pláne nem, ahova nem járnak.

Előzmény: Jhumpa (924505)
Prűd Klementina Creative Commons License 12 órája 0 6 924559

És még valami:

szerintem a nők nem irigyek a férfiakra, hanem tanulnak tőlük. Megpróbálják utánuk csinálni, amit csinálnak, sikeresek lenni úgy, ahogyan ők, és sikerül vagy nem.

Tényleg inkább ott látok irigységet, ahol valakik azt mondogatják, hogy a nőknek több lehetőségük van, csak mert nők, a nőiségükkel tudnak elérni sok mindent. Ez tényleg irigység, ebben semmi fejlődés vagy konstruktív hozzáállás nincs.

Előzmény: Prűd Klementina (924558)
Prűd Klementina Creative Commons License 12 órája 0 7 924558

De, értem.

Csak azt gondolom, hogy már ennél többek vagyunk. Más a szocializációm, én nem tudok olyan embereket becsülni, akiknek az egész életét a másik nemnek való imponálás határozza meg, akik évtizedeken keresztül csak hajtják a nőket vagy csábítják a férfiakat. Az élethez való ilyen hozzáállást tévútnak tartom. És azokat a dolgokat, amik ezt a világlátást hivatkozzák, az életben való szerencsétlenkedéseknek tartom. :)

Aki nem azért csinál dolgokat, hogy másoknak tetsszen, hanem azért, mert ő maga örömét leli abban a dologban, annak van esélye arra, hogy ne legyen tele később keserű sértődöttséggel amiatt, hogy mondjuk mégsem imponál annyira, a sok erőfeszítés ellenére se, mint szeretne. Annyi probléma van az életben még enélkül az imponálnivágyós hülyeség nélkül is. Gondolj bele, van három gyerekem, a legkisebb ajak- és szájpadhasadékkal született. Mire lettem volna alkalmas körülötte, ha az érdekel, hogy minél több férfit el tudjak csábítani? Milyen értelmes elfoglaltsága lehet annak, aki évtizedeken keresztül abban él, hogy a nőknek imponáljon? És mit mondhatnék arra, ha valaki ennek az értelmetlen világképnek a nevében akarja a nőket hátrébb szorítani a társadalmi, szakmai érvényesülés lehetőségétől?

Értem én, mit mondasz, csak kapitális hülyeségnek tartom. :) Bocsi. :)

Előzmény: Abszolút Igazság (924557)
Abszolút Igazság Creative Commons License 13 órája -24 0 924557

Látom, nem igazán értetted meg, miről beszélek.

De hát ezt már régen kitárgyaltuk, így neked is csak azt tudom mondani, mint amit annak idején a bolond lilókának:

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=144978198&t=9165170

Előzmény: Prűd Klementina (924552)
Prűd Klementina Creative Commons License 13 órája 0 2 924556

Szerencsés együttállás, hogy akinek pénze van, az vehet több alkoholt... :)

Előzmény: dos48 (924555)
dos48 Creative Commons License 13 órája -1 1 924555

 

    Egy férfi minden ujjára kaphat nőt!  Hogy hányat, az attól függ hogy mennyi pénze van.  :)

 

    És nem ám csúnyákat. Mert csúnya nő nincs, csak kevés alkohol.    :))))

 

Előzmény: Prűd Klementina (924552)
dos48 Creative Commons License 13 órája 0 1 924554

 

   - Óóó te drága Klementína, csak tudnááám hogy merre jársz... - énekelte a Foxi Maxi.

 

   - Itt van a femitopikban, itt van a femitopikban!  Gyöhecc érte.    :))))

 

Előzmény: Prűd Klementina (924553)
Prűd Klementina Creative Commons License 13 órája 0 0 924553

Játék a szavakkal. :)

Előzmény: dos48 (924549)
Prűd Klementina Creative Commons License 13 órája 0 7 924552

Az ember elsősorban magával legyen rendben, aztán akarjon szexepilt. Ha a férfiak azért akarják a felsoroltakat, hogy a nőknek imponáljanak - az gyerekes. De amúgy nem azért akarják. És egy gazdag, sikeres férfi nem szexis, hanem gazdag, ideális célpontja mindazoknak, akik a pénzt szeretik. Lenyelik a békát, hogy csak a férfival együtt juthatnak a pénzhez, de ettől még a férfi nem vonzóbb.

Az a gondolat, hogy ezek a dolgok a férfi szexepil részei, önbecsapás. Jobb esetben. Rosszabb esetben szándékos hazudozás.

 

A nőt saját magát érdekli, hogy hány diplomája van, vagy milyen végzettsége, milyen karrierje, megélhetése. És kell is, hogy érdekelje - az, hogy mást nem érdekli mindez, az nem számít.

 

Egy kor után szerintem már elég gáz, ha valaki azért valamilyen, mert imponálni akar a másneműeknek. 

Előzmény: Abszolút Igazság (924544)
püfffneki Creative Commons License 13 órája 0 1 924551

Ma nagyon jó beirkáid vannak:)

Előzmény: Anyóca99 (924550)
Anyóca99 Creative Commons License 13 órája 0 1 924550

Gyengén látók szerint .

Előzmény: dos48 (924549)
dos48 Creative Commons License 14 órája 0 0 924549

 

- Hím gőg márpedejglen nincs! - toppantott jó Übü király - jogos, patriarchális öntudat van.  :))))

 

Előzmény: Anyóca99 (924548)
Anyóca99 Creative Commons License 14 órája 0 2 924548

A normálnál hány számmal kell nagyobb inget venned , hogy ne feszítse szét a fene nagy hím gőgöd ?

Előzmény: Abszolút Igazság (924544)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 14 órája -22 1 924547

ööööö, hát ha annyira nem számít, akkor te miért nem egy 60 iq-t vettél feleségül ???

tudom, a te eseted az máááááááás.... DDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Abszolút Igazság (924544)
Anyóca99 Creative Commons License 14 órája 0 2 924546

Hmm... há' ha a kutyát nem is , a macskákat biztosan érdekli . Ilyenkor nem röhögöd el magad ?

Előzmény: Abszolút Igazság (924544)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!