Keresés

Részletes keresés

szmájli22 Creative Commons License 3 órája -2 0 953366

Nem tud elvonatkoztatni. Aki őt nem csodálja eléggé, és ráadásul írni mer, az mind rossz író, akivel valamiért jóban van, vagy trendi irodalomnak gondolja-vagyis azt hiszi, akkor ő is a kör tagja lesz, ha ezeket emeli meg- azokat dicséri. 

Pedig valamikor rajongott például Péterfy-Novákért, mára már lenézi. Még az is lehet, hogy azért, mert az egyáltalán nem akart barátkozni vele. 

Szentesivel is barátkozott volna, Mérő Verát egyenesen csodálta, Murinai is csak akkor lett ellenség, amikor az egyszer csak átlátott rajta. 

Érdekes egy ember, na. 

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953359)
Sörenstam Creative Commons License 20 órája -3 2 953365

Van javaslat, ötlet, hogy apró, négyfős szerkesztőségünk hová küldhetné még el az álvillő linkjét? Kizárólag a transzparencia jegyében, természetesen 😉

 

Priviben is várjuk!

Kód 001 Creative Commons License 22 órája -1 0 953364

( egy ingatlanos dumája volt anno egy igen hátrányosan elkészült, szerencsétlen megoldásokkal teletüzdelt.ház esetén;

 

 

" Egy egy belsőépészeti.ritkaság, páratlan, ezért a maga nemében ritka kincs". )

 

:)

 

Akárcsak rusony 'munkássága'....

Előzmény: Abszolút Igazság (953353)
Serial Slut Creative Commons License 24 órája 0 0 953363

Elvileg igen, esetleg a beállításokban minimumra lehet venni azt a pár tényezőt, ami akadályozhatja az akadásmentes játékot. De nem igényel erősebb gépet. Viszont mielőtt valaki megveszi, azért ajánlanám neki, hogy nézzen róla youtube-on pár videót, hogy tudja, pontosan hogy kell játszani, mert az elején el lehet benne veszni.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953362)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 25 órája -4 0 953362

ezt egy sima laptopon is lehet játszani, mindenféle extrák nélkül?

 

Előzmény: Serial Slut (953361)
Serial Slut Creative Commons License 25 órája 0 0 953361

Tudom, itt rajtam kívül nincsenek gamerek, de hadd ajánljak valamit, mert ez szerintem minden korosztálynak tetszene. Van egy izgalmas új játék, egyelőre early accessben, aminek az a neve, hogy Shadows of Doubt, a jovő Amszterdamában játszódik, és a lényege, hogy a véletlenszerűen generált városban oldasz meg bűntényeket, mert magánnyomozóként szeretnél boldogulni.

 

A játék az intelligenciát és a kreativitást igényli, ezerféle módja van megoldani egy bűntényt, sokféle nyomon el lehet indulni, nincs egy bevált recept arra, hogyan kell nyomozni és bizonyítékokat gyűjteni. Minden lehetséges nyomot vagy bizonyítékot kitűzhetsz a faladra és csoportosíthatod őket, a nyomozás során gyűjthetsz ujj- és cipőlenyomatot, feltörhetsz számítógépeket, email fiókokat, CCTV kamerákat, telefonokat, széfeket, kérdezősködsz, vesztegetsz, vagy ha más nincs, pofán rúghatod őket egy ajtóval és akkor tutira "beengednek"... sokféle módon lehet intézni, rajtad áll, hogy akarod.

 

Tegnap vagy 5 órát toltam bele, az utolsó esetnél már a pasim is itt volt, és együtt próbáltunk jutni valamire, mert egy nagyon ügyes gyilkossággal álltam szemben, aminél minden nyom zsákutcába vezetett, tehát ez családi szórakozásnak is kiváló.

 

Sörenstam Creative Commons License 25 órája -1 0 953360

Ugye? Minden megnyilvánulása valaminek álcázott anyázás és őrjöngés.

 

Tusakodik a rácsok mögött a szerencsétlen LOL

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953359)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 25 órája -3 2 953359

ja, csak a szokásos anyázás, most éppen könyvkritikának álcázva :)

Előzmény: Vevegyő (953357)
Sörenstam Creative Commons License 26 órája -1 0 953358

Tökéletes :DDDDDDDDDDD

Előzmény: Abszolút Igazság (953353)
Vevegyő Creative Commons License 26 órája -1 0 953357

új poszt a blogon.

Előzmény: Iris Maloney (953354)
Iris Maloney Creative Commons License 1 napja -2 1 953356

Hú de nagyon találó!

Előzmény: Abszolút Igazság (953353)
Iris Maloney Creative Commons License 1 napja -2 1 953355

Szép találat :) El is süllyedt, lol.

 

Az idõ, az! ;-)

Előzmény: Abszolút Igazság (953350)
Iris Maloney Creative Commons License 1 napja -1 0 953354

Ez honnan van?

Előzmény: Vevegyő (953346)
Abszolút Igazság Creative Commons License 1 napja -3 5 953353

"Biztos vannak pillérek, amiknek stabilan kell állniuk, [...] Rusony képtelen felhúzni egy ilyen épületet,"

 

Hát, most elképzeltem, hogy ha én úgy terveznék házat, ahogy a rusony regényt ír :-)

 

- Alap meg pillér, na az eleve nem lenne, az csak a kertvárosi házaknál szériatartozék, a zseni nem vesződik ilyesmivel. Meg hát úgyse látszik, höhö.

- Az nem lenne világos, hogy miként fér el egyáltalán a telken, milyen anyagokból lesz és hogy nézne ki, de lenne hét nagy dobozom cizellált szép kilincsekkel, szélkakassal, csengőgombbal és miegymással, a tervezés folyamata az lenne, hogy egyikből a másikba pakolászok.

- Ugyan még sehol se lenne a ház, de már tarhálnék rá, egymás után többször is eladva holmi balekoknak. Az előfizetőknek rendszeresen mesélnék róla, hogy milyen nagyszerű ház lesz majd, ha egyszer elkészül.

- És lehet, hogy a lépcsőház kifelejtődne a nagy elmélyülésben, de a nevemet hirdető tábláról már kész gyártási tervek és elhelyezési dokumentáció lenne. Úgyis az a lényeg, nem?

- A WC-n át megközelíthető konyhát és az egymásba nyíló hálószobákat ha bárki szóvá tenné, jól leoltanám, hogy ne legyen már olyan kispolgári.

- A tetőn természetesen megállna a hó és beázna, a garázskapun alig férne be és fennakadna a rámpán az autó, de hangosan kiabálnám, hogy ez építészeti színvonalú ház, nem a tucatigényekre van kalibrálva.

- Természetesen soha nem készülne el, roskadozna és reménytelenül düledezne, de épp ezért mindig lehetne hivatkozni rá mint a Nagy Mű, amihez már csak egy kis támogatás kell... Mert az adómentes zséeltevéshez, ahhoz bezzeg értenék.

Előzmény: Sörenstam (953347)
Serial Slut Creative Commons License 1 napja -2 4 953352

Még a regényét is Villőről írná, aki csodálja Barbarát? :):):):)

Előzmény: Vevegyő (953346)
Sörenstam Creative Commons License 1 napja -2 1 953351

Előzmény: Abszolút Igazság (953350)
Abszolút Igazság Creative Commons License 1 napja -8 7 953350

Oké, az egyik nő nyilván a kis hatodikcés, kalácsképű, , közutált és közmegvetett, mániákusan irigykedő kis rusnyaság. De ki lehetett az, akit ennyire irigyen lesett, és az meg le sem szarta? És minek erről regényt írni?

 

Hiszen már Petőfi is megmondta, hogy a saját nyomor világgá ventilálása nem elég:

 

"Ne fogjon senki könnyelműen

A húrok pengetésihez!
Nagy munkát vállal az magára,
Ki most kezébe lantot vesz.
Ha nem tudsz mást, mint eldalolni
Saját fájdalmad s örömed:
Nincs rád szüksége a világnak,
S azért a szent fát félretedd."

Előzmény: Sörenstam (953347)
Sörenstam Creative Commons License 1 napja -2 1 953349

Nem.

Előzmény: Vevegyő (953348)
Vevegyő Creative Commons License 1 napja -4 4 953348

és mi is mindannyian benne lettünk volna a regényben. itt tipródtunk, hogy mi lesz, hogy lesz, mikor lesz, és erre tessék, semmi bekerülés az irodalomba mint intrikus banda, csak a nagy nihil.

hát élet ez?

Előzmény: Sörenstam (953347)
Sörenstam Creative Commons License 1 napja -5 6 953347

Lefordítva ez azt jelenti, hogy nem lesz regény, elakadt vele, és elég jól látja, hogy miért és hogyan nem áll össze az egész.

 

Regényt írni dramaturgiailag sem egyszerű, nem csak mondatokat kell összefűzni.

Biztos vannak pillérek, amiknek stabilan kell állniuk, ott vannak a karakterek, őket is fel kell építeni. És hát alázat is kell.

Rusony képtelen felhúzni egy ilyen épületet, nem csak azért, mert folyamatosan a saját sérelmei körül kering, hanem mert pont az ellenkezőjére, a pusztításra kondicionálta magát.

 

két nő, akiknek együtt halad az életük, az egyik megfigyeli, kétségbeesetten értelmezi, csodálja, feléli, fel nem fogja és elárulja a másikat, aki viszont csak közvetve szólal meg és nincs álláspontja.

 

Hö... azért van egy spúrom, hogy ki lehet az a nő, akit a másik csodál és fel nem fog :DDDDD

Előzmény: Vevegyő (953346)
Vevegyő Creative Commons License 1 napja -4 5 953346

szent egek, micsoda sz@r lehet ez az egész...

 

  

 Az emberi lényeg bennem egyszer, tizenegy évvel ezelőtt felsejlett: két nő, akiknek együtt halad az életük, az egyik megfigyeli, kétségbeesetten értelmezi, csodálja, feléli, fel nem fogja és elárulja a másikat, aki viszont csak közvetve szólal meg és nincs álláspontja. Eredetileg volt belőle az életemből, ma már csak szöveg, egész pontosan, annak darabkái. Mert mostanra van hét (!) googledocs, egymás mellett nyitva négy, meg a három tartalék a selejt részekkel és később beszerkesztendőkkel… és bennük az a sok rossz mondat, motiválatlan cselekmény, hiányzó rész, puszta nyelvi lelemény, öncélú sziporka, meg még számos olyan mondat, amiben én gyönyörködöm ugyan, megtetszett és tetszik most is, de más nem érti, és nem is vezet sehova.

És én nem akarok rosszat kiadni a kezemből, sem sokat, sem hamar. Én csak ezt akarom, hogy gyenge, szájba rágós, zavaros, olcsó ne legyen. Nem rőfre mérik azt, amit én tudok.

 

Sörenstam Creative Commons License 3 napja 0 0 953345

Mail

Előzmény: Abszolút Igazság (953344)
Abszolút Igazság Creative Commons License 3 napja -13 2 953344

Ez mi?

Folyamatban van valami rusonyügyi tényfeltárás a gyerekek iskolájának és/vagy a gyerekvédelmi hatóságoknak?

Előzmény: Sörenstam (953342)
safranspirit Creative Commons License 3 napja -5 4 953343

No, breaking news, azért hogy tudjatok róla, mindenki bully ám, aki Gerle Évának be mer szólni. Évekig gyalázott szinte minden itt jelenlévőt, és évekig hallgattam is, nálam akkor lőtte el a pöttyöst, mikor a férjem keresgette online fehér oldalakon és a lányom meg a barátnőjét testszégyenítette.

 

Erre Murinai Angéla most azzal vádol, hogy én bully-ztam Gerlét. Mikor ő ugyanúgy beszólogatott neki. Én annak a jogosságát, hogy évek után visszaadja a kölcsönt, soha nem vitattam, még most sem teszem-ez a sisterhood.

 

Hát, eszem megáll.

 

Írhattam volna priviben is, de pamacs és Seri, ti egy kígyót melengettetek a kebleteken. Mert az ő definíciója alapján mindenki bully, aki vissza mer szólni a zaklatójának.

 

Saját magáról vajon tesz-e be idézeteket abba a bully-s könyvbe? Ha van egy kis esze, írás közben rájön, hogy jé, ez így egy cseppet toxic ahogy van, mert én verbális agresszióval verem le azt rögtön, aki ellent mer mondani, kápó-kapca-szerencsétlen...mondjuk halad Angéla a projekttel, most már nem azt írja, hogy összesodorja a szemetet a szél, hanem FALEVELET, látod, Angéla, ügyes vagy, és ahogy haladsz előre, úgy fogsz szépen rájönni, hogy magadon kell kezdeni a változást, mint minden más edukációt is.  Büszke vagyok rád! :D

 

Sörenstam Creative Commons License 3 napja -4 3 953342

Parádés :D

 

Azért milyen ciki már, hogy tanároknak, szülőknek, hatóságnak semmi perc alatt leesik a tantusz, hogy egy különösen geci és agresszív anyukával van dolguk, aki pont leszarja a gyerekeit. Helyette inkább egy nőt ütlegel napi rendszerességgel a neten, különös tekintettel az illető mellére.

 

Időt és fáradságot nem kímélve belerajzolgat a lopott képbe, hol kéne a mellnek lennie ugyebár, közben ömlik belőle a szar, veri magát a földhöz, acsarog. Nincs már olyan négyzetcentiméter az irigyelt nő testén, amit ne hányt volna össze. A másik meg vissza sem szól. 

 

Jó lehet ezt látni az iskolában. Azt se tudják, sírjanak vagy nevessenek. Micsoda undorító szégyen ez. És le se tudja tagadni már, hálistennek.

Előzmény: Abszolút Igazság (953341)
Abszolút Igazság Creative Commons License 3 napja -13 7 953341

Ó, összejött ám a Rusonynak sok minden - de mindig csak majdnem:

- irodalmiság helyett iro-talmiság,

- kockahas helyett kocahas,

- íróság helyett bíróság,

- ragyogás helyett gagyogás,

- boldogság helyett buldogság,

- borztanya helyett torzbanya,

- szellemi nagyhercegség helyett szellemi nagyhencegség,

- ...

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953339)
jinsei Creative Commons License 3 napja -2 1 953340

Ó, az már 3 napja készül, de még mindig csak öt mondatnál tart. ;)))

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953339)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 3 napja -14 3 953339

azért készíthetne egy összegző visszatekintést az elmúlt 12 évre, hogy szerinte mit sikerült elérnie a nyilvánvaló pofabefogáson zárt posztokba menekvésen kívül :)

Előzmény: Abszolút Igazság (953338)
Abszolút Igazság Creative Commons License 3 napja -14 2 953338

Ez inkább gúnyolódásnak tűnik.

Szóval mégis csak megkapta a 12 éves blog az évek munkájával kiérdemelt méltatást :-)

 

És  itt is megemlítettük, ha már máshol senki sem.

Látod, rusi? Csak mi vagyunk már neked  <3

Előzmény: Brewial Whore (953334)
Brewial Whore Creative Commons License 3 napja -4 3 953337

A blogja iskolai tananyag lett, illetve megkapta "az internet királynője" címet hivatalosan is, és ez már a személyi igazolványán is feltüntetésre került. A koronát hozzá most készíttetik állami költségen, 24 karátos aranyból, és gyémántokkal lesz kirakva.

 

Ja, államilag dotált plasztikai műtéten a mellei is plasztikázva lesznek, illetve aki hozzá folyamodik, köteles a dexxáját is mellékelni.

Előzmény: Sörenstam (953336)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!