Keresés

Részletes keresés

Cushman Creative Commons License 2009.07.11 0 0 41
Sziasztok!

Nagy lámaságot tettem!:( Véletlenül a sótartályba mosogatószert raktam. Ugyan nem tele, csak viszonylag keveset, de került a tartályba. Szerintetek tönkretesz valamit? Vagy azon kívül, hogy nem lesz megfelelő a víz lágyítása más nem történik?

Help, plíííz!
originalqszi Creative Commons License 2009.04.13 0 0 40
Nos, múltkor a SIEMENS mosogatógépünk homályosan mosott el:((((( Mi lehet a, hogy lehet a, mért lehet a????????:((((((( Akkor kitekertem az 1ébként teli öblítőszer tartályt és megcsavargattam, az adagoló fokozatállító tekerőbekerőt!!!!!! Azóta tökéletesen mos, tisztít, fényesít, s haza fényre derült:))))))))
pooty85 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 39
Hali
A használati leírásból csak ezt a hibajelzést tudtuk dekódolni. A kifolyó egy kicsit magasabban van mint az előírt, de a víz jön ki gépből. Csak belül nem látni nyomát, hogy használta volna a vizet.
Üdv pooty
Előzmény: nagya2 (38)
nagya2 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 38

Hali!!

Nézd meg a használati leirást!!

A kifolyócső aszerint lett telepítve??

Üdv Nagya

 

Előzmény: pooty85 (37)
pooty85 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 37
Sziasztok!
Ma lett beüzemelve egy Candy CSF 4570 E mosogatógép és nem nagyon akar működni. Eddig még csak normál programmal próbálkoztunk, de az előmosásnál leállt, és a ledjei által kiadott hibaüzenet szerint nem tudja a vizet leszívni.Vizet pedig tutira kap, mert mielőtt kidobja a hibajelzést kétszer is hallatszik, ahogy szívja a vizet, de utána egyből nyomja is a lefolyóba. És semmi víz nem ment a mosótérbe.
Eddig még nem volt dolgunk mosogatógéppel, szóval nincs tapasztalat, mit hogy kéne csinálnia a gépnek.

Szívesen várom a tanácsokat.
M62-255 Creative Commons License 2009.04.09 0 0 36

Sziasztok!!

 

Segítség! Eddig jó volt a gép, (candi) az utobbi pár mosáskor, viszont nem öblit rendesen, a tányéron ott marad a mosogatószer maradék. A forgó karokat már ki tisztitottam!

Jelenleg igy nem tudom használni, valaki járt már IGY  Köszi!!!

revidra Creative Commons License 2009.03.18 0 0 35
Szaisztok!
Van egy Fagor típusú mosogatógépem. A kezdetektől fogva a mosogatás utáni reggelre iszonyatos possadt víz szag terjeng ha kinyitom az ajtót. Függtelenül attól hogy kipakoltam-e az edényeket belőle, vagy menne maradtak. A szűrőket rendszeresen tisztítom, nincsenek eltömődve. Mi lehet a hiba?
magicmind Creative Commons License 2009.03.10 0 0 34
Uraim,


Üdvözlök mindenkit! Olyan kérdésem lenne, hogy az utóbbi pár mosásnál a mosogatógép NEM nyitja ki a mosószertartály ajtaját, ezáltal nem használ mosószert a mosogatáshoz

Ez mitől lehet? Mit tudok ezzel kezdeni?
Dingis Vangos Creative Commons License 2009.03.07 0 0 33
AEG Triatlon mosogatógépünkön bekapcsolt az aquastop vízvédelmi rendszer mivel a csatorna el volt dugulva és visszafolyt a víz. Kitisztították a lefolyót, de a mosogatógép mindig hibajelzést ad (2 led villog). Nem tudja valaki, hogyan lehet a hibajelzést kikapcsolni, mert így nem lehet elindítani a gépet.
bohrer Creative Commons License 2009.03.07 0 0 32
Nézd meg nem-e csak a csatlakozók oxidálódtak, haver újraónozta pákával, az övét azóta jó.

Ne pillanatforrasztóval csináld mert annak feszkó is van kint a hegyén, az IC-ket tönkreteszi, inkább szerezz weller pákát vagy hasonlót.
Előzmény: Gery75 (31)
Gery75 Creative Commons License 2009.03.06 0 0 31

Sziasztok. Segítség kellene. Van egy whirlpool mosogatógépem, és a vezérlőpanel hibás. Nem tudjátok hol javítanak panelt?

Az Orczy nem vállalta.

Gery

bohrer Creative Commons License 2009.02.20 0 0 30
Csakis alul, az oldalát bontsa le a férjed , mérjél raá műszerrel a fűtőszálra van-e ellenállása, tehát nem szakadt-e, ka nem akkor a programkapcsoló lptetőmotorja kuka, mosógépnél már volt ilyen ( Fagor) teljesen véletlenül. Vagy vezérlőpanel.
Előzmény: Anitás (29)
Anitás Creative Commons License 2009.02.18 0 0 29
Üdv Mindnekinek!
Van egy Fagor típusú 8 éves mosogatógépünk, ami eddig szerencsére hibátlanul működött. Viszont az egyik napon olyat produkált, hogy nem fűtötte fel a mosogatóvizet, és a végén a szárításnál sem volt fűtés.
Az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e szedni belőle a fűtőszálat, és hogy egyáltalán hol található benne.
Mielőbbi gyors válaszokat, tippeket várok!
Köszi: Anitás
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 28
Vannak még csodák... Végül sikerült elindítani. Az elején most is villogott, de leállás helyett egyszer csak abbahagyta a villogást és elindult a mosogatás.
Ha ez lejárt, akkor kap egy 95 fokos mosást géptisztítóval. Nem nagyon hiszek benne, hogy bármit is használna, de próba cseresznye.
Ha a kidobás mellett döntök, akkor talán egy Miele gép lesz a következő. Húzós árban, de ilyen aljas hibák tuti nem lesznek. Meglátjuk...
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 27
Másfél év telt el a topikindítóban leírtak óta. Néha-néha előjött a hiba, de pár próbálkozás után mindig sikerült elindítani a gépet. Ma viszont nagyon nem akar elindulni, pedig jónéhányszor próbáltuk. Annak idején próbáltam megnézni a víztálcás-szintérzékelős dolgot, de nem találtam ilyesmit. A gép alatt egyáltalán nincs tálca.
Mindenesetre komolyan gondolkodom rajta, hogy kirakom a kuka mellé és veszek egy újat :)
sinick Creative Commons License 2008.11.29 0 0 26

Visszatérve a büdösödésre (ld. előzmények): pár hónapja megoldódott a problémám. Kifogyott az öblítő a gépből, azóta nincs szag és az öblítő nem is hiányzik az életemből.

Az eset hátha másnak is tanulságos lesz, mert egy szervizes sem tudott tanácsot adni.

Előzmény: sinick (17)
gyjozsef Creative Commons License 2008.11.24 0 0 25
Szervusztok!
megtudja valaki mondani, hogy az AEG Favorit mosogatógéphez hol szerezhetném be az alján lévő karos szűrőt?
Előre is köszönöm!
József
CyberShot Creative Commons License 2008.10.27 0 0 24

Sziasztok, tudtok nekem ajánlani szerelőt, aki Siemens mosogatógépekhez (is) ért - és nem túl drága? Bp, XIII. ker.

Köszi!

gaborisz Creative Commons License 2008.10.26 0 0 23
Nem lehet, hogy eltömődtek a szűrők?
Előzmény: -AniCsibe- (22)
-AniCsibe- Creative Commons License 2008.10.25 0 0 22
Sziasztok!

BOSCH mosogatógépem "F" hibaüzenetet ír ki. Tudja valaki mit jelent ez a hibaüzenet?
Zúg, de nem csinál semmit, nem szívja be a vizet, semmit se csinál, pedig ma már egyszer szépen elmosogatott. Van valakinek esetleg leírása?
(Típus: SGS4302/07 typ: S9F1B)
Minden van bele töltve, áram és vízbekötés rendben, ajtó jól benyomva, stb., mégse indul el a program rendesen. Mit lehet még csinálni? Tud valaki segíteni?
Üdv
Ani
anicsibe@freemail.hu
Beuka Creative Commons License 2008.09.23 0 0 21

SOS!!!Kézi mosogatószer lett töltve a mosogatógépembe  - apám nagyon akart segíteni, hát így sikerült...A gép csak habzik és habzik...Mi a teendő? Van-e még teendő?

kisgalamb Creative Commons License 2008.09.10 0 0 20
Újra én,

némi dühöngés után, amiatt hogy a neten nem találok olyat, hogy az összes közelemben levő mosogatógépszerelő/szervíz közül hogyan válasszam ki a nekem tetszőt, megfogadtam az egyik korábbi bejegyzésben foglaltakat: megpróbáltam megkeresni az esetleges eldugulás okát. Ugyan nem úgy és nem ott - nyilván más típus - találtunk némi üvegcserepet és egyéb szmötyit a lefolyó táján, na ezeket eltávolítottuk. Valaki még azt mondta, hogy tegyek bele egy kiló sót. Tettem. Végigment a program, ma reggelre meg az első próbamosogatás is: tökéletes az eredmény.

Köszönöm az inspirációt.

Előzmény: kisgalamb (19)
kisgalamb Creative Commons License 2008.09.07 0 0 19
Sziasztok,

Eddig gond nélkül működő Indesit mosogatógépünk a következőt produkálta: amikor kinyitom, találok benne egy félig megrágott, elolvadt, kikopott mosogatószer tablettát. Visszatettem és újraindítottam, semmi jó nem történt. Gondoltam, hogy tán a tabletta volt rossz, betettem egy másikat, újra az egész, ezt most egyáltalán nem köpte ki, hanem a cucc benn ült a helyén, némileg megkopva, háromnegyedére fogyva, az edények meg elég furák voltak, nyilván a meleg víz segített, de nem néztek ki túl bizalomgerjesztően.

Nem találom a használati utasítást, nyilván valami egyszerű megoldás van, amit rajtam kívül mindenki tud - tudtok segíteni?

Nagyon megköszönném.
édespresszó Creative Commons License 2008.09.01 0 0 18
Sziasztok!
Olyan mosogatógépet szeretnék venni, amelynek 45 cm a mélysége (a szélessége nem számít), ismer valaki ilyen tipust?
Előre is kösz a segítséget
sinick Creative Commons License 2008.07.20 0 0 17

Majdnem egyéves mosogatógépem (ADG 8536 X) egy-két hónapja úgy mosogat antibakteriális normál programon, hogy az elmosott edények - főleg a tányérok - szagosak, büdösek. Frissen kipakolva szagtalanok szemrevételezve tiszták, erre semmi panasz. A gép mosogatóterébe beszagolva nincs büdös és tiszta. Viszont a poharakat, tányérokat megfogva valamilyen színtelen, szagtalan furcsa tapintású érzékelhető (pontosabban alig érzékelhető). Lehetséges, hogy az mosogatószert vagy öblítőszert érzem és a szekrényben páralekötő hatással bír, ami a szekrényben két nap után „berohad”?

 

Mosogatásra Calgonit Powerballt Allin1, lágyításra Somat Extra Power Salt sót és öblítésre Somat Extra Power Shine szereket használunk.

Kb. kétnaponta mosogatunk, kb. havonta átmossuk a gépet Calgonit Fusion Power kétfázisú mosogatógép tisztítóval. A Calgonit Powerballt lecseréltük Somat 7-re, eredmény ugyanaz. Egy egyszerű W5-tel is próbálkozunk, eredmény ugyanaz.

 

Van valami tipp, hogy mit ellenőrizzek?

 

Flacika79 Creative Commons License 2008.07.15 0 0 16
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
Egy Whirlpool ADG 3340-eshez keresek felhasználói könyvet, leírást. Remélem valaki rendelkezik ilyesmivel, és meg tudja osztani velem. Előre is köszönöm!
marc66 Creative Commons License 2008.07.07 0 0 15

Sziasztok!

 

Az alabbi problemam lenne, van egy 4 éves Whirlpool ADG 6340 mosogatogepunk. Eddig 4szer volt kint nalunk a Whirlpool szerviz.

 

A problema az hogy egy darabig mosogat a gep aztan egyszer megunja es nem dolgozik csak villog. (most eppen 2 villogas azaz valami viz be/kimeneteli ugy)

 

A problema altalaban magatol elillan, ha megjelenik a whirlpoolos szaki. Majd utana megy egy darabig.

 

Vallvonogatason kivul nem volt egzakt magyarazat, egyszer sok az egyben tablettat hasznalunk maskor miert nem azt, stb. Volt olyan hogy a szaki felkototte egy spargaval a vizlevezeto csoveg a mosogato ala, es "ez volt a megoldas". Ezt nem tudom megerositeni se megcafolni, de vicces ez az egesz...

 

Kerdesem az hogy volt mar valakinek hasonlo tapasztalata netalantan megoldasa?


Kerdeztem Whirlpoolt is hogy ez egeszsges-e egy 4 eve 100k ert vasarolt gepnel, mondtak hogy jon a szaki majd es kiderul (atlag 10k/alkalom).

 

Eddig nagyjabol a mostani szervizelessel - ami meg nem derult ki hogy mennyi lesz és mi lesz a hiba - tartok mar 140knal, azt gondolom kicsit gyujtogetek es veszek egy uj gepet, ha most se taltosodik meg vagy nem ontotok belem egy kis eszt:)))

 

Koszonom, sziasztok:

Marci

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.05 0 0 14
Nekem is Zanussi, csak DWS684. De a hiba ugyanaz. Ha azóta megoldódott, megírhatnád, hogyan. Nagyon érdekel.
Előzmény: barobi (12)
veildi Creative Commons License 2008.03.20 0 0 13
Sziasztok! Most vásárolok új konyhát, berendezéssel, gépekkel, jó kis beruházs nemmondom... A lényeg, mire ügyeljek a garanciáknál, szervizeknél! érdekelne a véleményetek a hazai szervízes, garanciális háttérrel, melyek megbízhatóak, mik a tapasztalataitok, stb... Számomra fontos főleg a minőség is.

A váaszokat köszi előre is!

üdv
Ildi
barobi Creative Commons License 2008.03.13 0 0 12

Sziasztok!

Most találtam erre a fórumra és lenne egy érdekes problémám! Nem tudom találkozott-e valaki ilyennel és mi a megoldás?

Az történt, hogy nem jön víz a mosogatógépbe. Elindul a program, kinyílik a mosogatószer ajtaja és csak zúg, de nem engedi a vizet. ("a vízbefolyó tömlő egy biztonsági egységgel van felszerelve annak érdekében, hogy a belső tömlő esetleges sérülése esetén azonnal elzárja a vízbevezetést." - idézet a gépkönyvből)

Egyszer már előfordult ilyen akkor 2 napig nem ment, 3. napra igérkezett a szerelő és előtte mégegyszer kipróbáltuk és elindult. Azóta rendesen működött idáig...

Ha tud valaki valami megoldást, azt nagyon megköszönném.

A gép ZANUSSI ZDI 6052.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!