Keresés

Részletes keresés

nagya2 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 38

Hali!!

Nézd meg a használati leirást!!

A kifolyócső aszerint lett telepítve??

Üdv Nagya

 

Előzmény: pooty85 (37)
pooty85 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 37
Sziasztok!
Ma lett beüzemelve egy Candy CSF 4570 E mosogatógép és nem nagyon akar működni. Eddig még csak normál programmal próbálkoztunk, de az előmosásnál leállt, és a ledjei által kiadott hibaüzenet szerint nem tudja a vizet leszívni.Vizet pedig tutira kap, mert mielőtt kidobja a hibajelzést kétszer is hallatszik, ahogy szívja a vizet, de utána egyből nyomja is a lefolyóba. És semmi víz nem ment a mosótérbe.
Eddig még nem volt dolgunk mosogatógéppel, szóval nincs tapasztalat, mit hogy kéne csinálnia a gépnek.

Szívesen várom a tanácsokat.
M62-255 Creative Commons License 2009.04.09 0 0 36

Sziasztok!!

 

Segítség! Eddig jó volt a gép, (candi) az utobbi pár mosáskor, viszont nem öblit rendesen, a tányéron ott marad a mosogatószer maradék. A forgó karokat már ki tisztitottam!

Jelenleg igy nem tudom használni, valaki járt már IGY  Köszi!!!

revidra Creative Commons License 2009.03.18 0 0 35
Szaisztok!
Van egy Fagor típusú mosogatógépem. A kezdetektől fogva a mosogatás utáni reggelre iszonyatos possadt víz szag terjeng ha kinyitom az ajtót. Függtelenül attól hogy kipakoltam-e az edényeket belőle, vagy menne maradtak. A szűrőket rendszeresen tisztítom, nincsenek eltömődve. Mi lehet a hiba?
magicmind Creative Commons License 2009.03.10 0 0 34
Uraim,


Üdvözlök mindenkit! Olyan kérdésem lenne, hogy az utóbbi pár mosásnál a mosogatógép NEM nyitja ki a mosószertartály ajtaját, ezáltal nem használ mosószert a mosogatáshoz

Ez mitől lehet? Mit tudok ezzel kezdeni?
Dingis Vangos Creative Commons License 2009.03.07 0 0 33
AEG Triatlon mosogatógépünkön bekapcsolt az aquastop vízvédelmi rendszer mivel a csatorna el volt dugulva és visszafolyt a víz. Kitisztították a lefolyót, de a mosogatógép mindig hibajelzést ad (2 led villog). Nem tudja valaki, hogyan lehet a hibajelzést kikapcsolni, mert így nem lehet elindítani a gépet.
bohrer Creative Commons License 2009.03.07 0 0 32
Nézd meg nem-e csak a csatlakozók oxidálódtak, haver újraónozta pákával, az övét azóta jó.

Ne pillanatforrasztóval csináld mert annak feszkó is van kint a hegyén, az IC-ket tönkreteszi, inkább szerezz weller pákát vagy hasonlót.
Előzmény: Gery75 (31)
Gery75 Creative Commons License 2009.03.06 0 0 31

Sziasztok. Segítség kellene. Van egy whirlpool mosogatógépem, és a vezérlőpanel hibás. Nem tudjátok hol javítanak panelt?

Az Orczy nem vállalta.

Gery

bohrer Creative Commons License 2009.02.20 0 0 30
Csakis alul, az oldalát bontsa le a férjed , mérjél raá műszerrel a fűtőszálra van-e ellenállása, tehát nem szakadt-e, ka nem akkor a programkapcsoló lptetőmotorja kuka, mosógépnél már volt ilyen ( Fagor) teljesen véletlenül. Vagy vezérlőpanel.
Előzmény: Anitás (29)
Anitás Creative Commons License 2009.02.18 0 0 29
Üdv Mindnekinek!
Van egy Fagor típusú 8 éves mosogatógépünk, ami eddig szerencsére hibátlanul működött. Viszont az egyik napon olyat produkált, hogy nem fűtötte fel a mosogatóvizet, és a végén a szárításnál sem volt fűtés.
Az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e szedni belőle a fűtőszálat, és hogy egyáltalán hol található benne.
Mielőbbi gyors válaszokat, tippeket várok!
Köszi: Anitás
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 28
Vannak még csodák... Végül sikerült elindítani. Az elején most is villogott, de leállás helyett egyszer csak abbahagyta a villogást és elindult a mosogatás.
Ha ez lejárt, akkor kap egy 95 fokos mosást géptisztítóval. Nem nagyon hiszek benne, hogy bármit is használna, de próba cseresznye.
Ha a kidobás mellett döntök, akkor talán egy Miele gép lesz a következő. Húzós árban, de ilyen aljas hibák tuti nem lesznek. Meglátjuk...
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 27
Másfél év telt el a topikindítóban leírtak óta. Néha-néha előjött a hiba, de pár próbálkozás után mindig sikerült elindítani a gépet. Ma viszont nagyon nem akar elindulni, pedig jónéhányszor próbáltuk. Annak idején próbáltam megnézni a víztálcás-szintérzékelős dolgot, de nem találtam ilyesmit. A gép alatt egyáltalán nincs tálca.
Mindenesetre komolyan gondolkodom rajta, hogy kirakom a kuka mellé és veszek egy újat :)
sinick Creative Commons License 2008.11.29 0 0 26

Visszatérve a büdösödésre (ld. előzmények): pár hónapja megoldódott a problémám. Kifogyott az öblítő a gépből, azóta nincs szag és az öblítő nem is hiányzik az életemből.

Az eset hátha másnak is tanulságos lesz, mert egy szervizes sem tudott tanácsot adni.

Előzmény: sinick (17)
gyjozsef Creative Commons License 2008.11.24 0 0 25
Szervusztok!
megtudja valaki mondani, hogy az AEG Favorit mosogatógéphez hol szerezhetném be az alján lévő karos szűrőt?
Előre is köszönöm!
József
CyberShot Creative Commons License 2008.10.27 0 0 24

Sziasztok, tudtok nekem ajánlani szerelőt, aki Siemens mosogatógépekhez (is) ért - és nem túl drága? Bp, XIII. ker.

Köszi!

gaborisz Creative Commons License 2008.10.26 0 0 23
Nem lehet, hogy eltömődtek a szűrők?
Előzmény: -AniCsibe- (22)
-AniCsibe- Creative Commons License 2008.10.25 0 0 22
Sziasztok!

BOSCH mosogatógépem "F" hibaüzenetet ír ki. Tudja valaki mit jelent ez a hibaüzenet?
Zúg, de nem csinál semmit, nem szívja be a vizet, semmit se csinál, pedig ma már egyszer szépen elmosogatott. Van valakinek esetleg leírása?
(Típus: SGS4302/07 typ: S9F1B)
Minden van bele töltve, áram és vízbekötés rendben, ajtó jól benyomva, stb., mégse indul el a program rendesen. Mit lehet még csinálni? Tud valaki segíteni?
Üdv
Ani
anicsibe@freemail.hu
Beuka Creative Commons License 2008.09.23 0 0 21

SOS!!!Kézi mosogatószer lett töltve a mosogatógépembe  - apám nagyon akart segíteni, hát így sikerült...A gép csak habzik és habzik...Mi a teendő? Van-e még teendő?

kisgalamb Creative Commons License 2008.09.10 0 0 20
Újra én,

némi dühöngés után, amiatt hogy a neten nem találok olyat, hogy az összes közelemben levő mosogatógépszerelő/szervíz közül hogyan válasszam ki a nekem tetszőt, megfogadtam az egyik korábbi bejegyzésben foglaltakat: megpróbáltam megkeresni az esetleges eldugulás okát. Ugyan nem úgy és nem ott - nyilván más típus - találtunk némi üvegcserepet és egyéb szmötyit a lefolyó táján, na ezeket eltávolítottuk. Valaki még azt mondta, hogy tegyek bele egy kiló sót. Tettem. Végigment a program, ma reggelre meg az első próbamosogatás is: tökéletes az eredmény.

Köszönöm az inspirációt.

Előzmény: kisgalamb (19)
kisgalamb Creative Commons License 2008.09.07 0 0 19
Sziasztok,

Eddig gond nélkül működő Indesit mosogatógépünk a következőt produkálta: amikor kinyitom, találok benne egy félig megrágott, elolvadt, kikopott mosogatószer tablettát. Visszatettem és újraindítottam, semmi jó nem történt. Gondoltam, hogy tán a tabletta volt rossz, betettem egy másikat, újra az egész, ezt most egyáltalán nem köpte ki, hanem a cucc benn ült a helyén, némileg megkopva, háromnegyedére fogyva, az edények meg elég furák voltak, nyilván a meleg víz segített, de nem néztek ki túl bizalomgerjesztően.

Nem találom a használati utasítást, nyilván valami egyszerű megoldás van, amit rajtam kívül mindenki tud - tudtok segíteni?

Nagyon megköszönném.
édespresszó Creative Commons License 2008.09.01 0 0 18
Sziasztok!
Olyan mosogatógépet szeretnék venni, amelynek 45 cm a mélysége (a szélessége nem számít), ismer valaki ilyen tipust?
Előre is kösz a segítséget
sinick Creative Commons License 2008.07.20 0 0 17

Majdnem egyéves mosogatógépem (ADG 8536 X) egy-két hónapja úgy mosogat antibakteriális normál programon, hogy az elmosott edények - főleg a tányérok - szagosak, büdösek. Frissen kipakolva szagtalanok szemrevételezve tiszták, erre semmi panasz. A gép mosogatóterébe beszagolva nincs büdös és tiszta. Viszont a poharakat, tányérokat megfogva valamilyen színtelen, szagtalan furcsa tapintású érzékelhető (pontosabban alig érzékelhető). Lehetséges, hogy az mosogatószert vagy öblítőszert érzem és a szekrényben páralekötő hatással bír, ami a szekrényben két nap után „berohad”?

 

Mosogatásra Calgonit Powerballt Allin1, lágyításra Somat Extra Power Salt sót és öblítésre Somat Extra Power Shine szereket használunk.

Kb. kétnaponta mosogatunk, kb. havonta átmossuk a gépet Calgonit Fusion Power kétfázisú mosogatógép tisztítóval. A Calgonit Powerballt lecseréltük Somat 7-re, eredmény ugyanaz. Egy egyszerű W5-tel is próbálkozunk, eredmény ugyanaz.

 

Van valami tipp, hogy mit ellenőrizzek?

 

Flacika79 Creative Commons License 2008.07.15 0 0 16
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
Egy Whirlpool ADG 3340-eshez keresek felhasználói könyvet, leírást. Remélem valaki rendelkezik ilyesmivel, és meg tudja osztani velem. Előre is köszönöm!
marc66 Creative Commons License 2008.07.07 0 0 15

Sziasztok!

 

Az alabbi problemam lenne, van egy 4 éves Whirlpool ADG 6340 mosogatogepunk. Eddig 4szer volt kint nalunk a Whirlpool szerviz.

 

A problema az hogy egy darabig mosogat a gep aztan egyszer megunja es nem dolgozik csak villog. (most eppen 2 villogas azaz valami viz be/kimeneteli ugy)

 

A problema altalaban magatol elillan, ha megjelenik a whirlpoolos szaki. Majd utana megy egy darabig.

 

Vallvonogatason kivul nem volt egzakt magyarazat, egyszer sok az egyben tablettat hasznalunk maskor miert nem azt, stb. Volt olyan hogy a szaki felkototte egy spargaval a vizlevezeto csoveg a mosogato ala, es "ez volt a megoldas". Ezt nem tudom megerositeni se megcafolni, de vicces ez az egesz...

 

Kerdesem az hogy volt mar valakinek hasonlo tapasztalata netalantan megoldasa?


Kerdeztem Whirlpoolt is hogy ez egeszsges-e egy 4 eve 100k ert vasarolt gepnel, mondtak hogy jon a szaki majd es kiderul (atlag 10k/alkalom).

 

Eddig nagyjabol a mostani szervizelessel - ami meg nem derult ki hogy mennyi lesz és mi lesz a hiba - tartok mar 140knal, azt gondolom kicsit gyujtogetek es veszek egy uj gepet, ha most se taltosodik meg vagy nem ontotok belem egy kis eszt:)))

 

Koszonom, sziasztok:

Marci

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.05 0 0 14
Nekem is Zanussi, csak DWS684. De a hiba ugyanaz. Ha azóta megoldódott, megírhatnád, hogyan. Nagyon érdekel.
Előzmény: barobi (12)
veildi Creative Commons License 2008.03.20 0 0 13
Sziasztok! Most vásárolok új konyhát, berendezéssel, gépekkel, jó kis beruházs nemmondom... A lényeg, mire ügyeljek a garanciáknál, szervizeknél! érdekelne a véleményetek a hazai szervízes, garanciális háttérrel, melyek megbízhatóak, mik a tapasztalataitok, stb... Számomra fontos főleg a minőség is.

A váaszokat köszi előre is!

üdv
Ildi
barobi Creative Commons License 2008.03.13 0 0 12

Sziasztok!

Most találtam erre a fórumra és lenne egy érdekes problémám! Nem tudom találkozott-e valaki ilyennel és mi a megoldás?

Az történt, hogy nem jön víz a mosogatógépbe. Elindul a program, kinyílik a mosogatószer ajtaja és csak zúg, de nem engedi a vizet. ("a vízbefolyó tömlő egy biztonsági egységgel van felszerelve annak érdekében, hogy a belső tömlő esetleges sérülése esetén azonnal elzárja a vízbevezetést." - idézet a gépkönyvből)

Egyszer már előfordult ilyen akkor 2 napig nem ment, 3. napra igérkezett a szerelő és előtte mégegyszer kipróbáltuk és elindult. Azóta rendesen működött idáig...

Ha tud valaki valami megoldást, azt nagyon megköszönném.

A gép ZANUSSI ZDI 6052.

ruszotto Creative Commons License 2008.02.29 0 1 11

Szia!

Nekem egy öregebb INDESIT-em van, elmondom a tapasztalataimat.

 

A gép alsó borító lemeze vízgyüjtőnek van kiképezve. Itt összegyűlhet víz, ha valamilyen okból a gép túltölti magát vízzel. Ez kívülről nem látható.

 

Az én esetem: sokszor észrevettem, hogy a mosótabletta nem olvadt el teljesen. Sajnos a maradékok leülepedtek a középső vízkifolyó oldalüregében, ez túltöltést okozott.

Mindennek az oka, hogy a vízszint érzékelő egy membrános kapcsoló, melyből egy műanyagcső vezet abba az öldalüregbe. Ha emelkedik a vízszint - növekszik a csőben a levegő nyomása - rendesen működve a szükséges pillanatban átkapcsol.

Ha lerakódás keletkezik, elzárja a cső száját, nem tud időben átkapcsolni, túltölt a gép.

Az alsó vízgyüjtőre van szerelve egy úszókás kapcsoló, melyet a lefolyt víz bekapcsolhat. Leállítja a vízcsapot, elindítja az ürítő szivattyút, esetleg hibajelzést is ad.

Javaslatom: a szűrők kivétele után keresd meg a középső vízgyüjtő oldalüregét és nézz bele (kis kamera, tükör, stb.), vagy egy görbe dróttal próbáld meg kikotorni. Derítsd ki van-e benne trutyi (én egy fél marékkal szedtem ki belőle 5 év használat után. Sajnos teljesen kitisztítani valószinüleg csak úgy lehet, hogy leszeded a gép oldalát és a csövecskét többször átfújod - szívod, míg a levegő teljesen szabadon nem jár. Van róla fényképem (remélem jót küldök).

 

Az én gépemnek (INDESIT DG-6) most a vezérlője helytelenkedik. Nekem kellene egy kapcsolási rajz a gépről, és valami információ a vezérlőről.

Ha tudok még valamiben segíteni, szólj. Szia

Előzmény: Laka71 (6)
Gammar Creative Commons License 2008.02.27 0 0 10

Na már ne fáradjatok, mára megint megjavult magától. :)

Mérgemben össze vissza nyomogattam rajta a gombokat, és elindult rajta egy program, üresen, és le is futott rendesen. Lehet hogy meg kellett volna jegyeznem hogy miylen sorrendben nyomogatom a gombokat? Vagy lehet hogy ez a 6 th sense tipus tulajdonsága?

Gammar Creative Commons License 2008.02.24 0 0 9

Üdv Mindenkinek,

 

Whirlpool 6th sense tipusú mosogatógépem van. A program végén F7 hibaüzenetet ír ki, és nem szárítja meg aza edényeket. Kb 1 éve is kiírt egy ilyet, akkor a szervízet felhívtam és ott azt mondták hogy mindenféleképpen meg kell nézniük, mert sok féle baja lehet. Akkor pont nem értem rá ezzel foglalkozni és szerencsémre próbaként újból bekapcsoltam és "meggyógyult". Most újra "beteg" lett, de ha megint meggyógyulna magától nem hívnám ki a szervízt feleslgesen. Nincs valakinek ötlete, vagy hasonló tapasztalata?

 

Köszi előre is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!