Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.06.25 -3 1 516

"a villannyal/gázzal működő vízdesztillálók tömeges használata előrébb hozza a klímakatasztrófát"

 

700 watt....egy gyengébb villanysutonek is legalàbb kétszer annyi a fogyasztàsa...2.5 ora alatt 4 liter desztillalt viz....

Előzmény: Bétaverzson (511)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.06.25 -2 1 511

"Klór a legmérgezőbb a csapvízben a többi csak vesekövet okoz."

 

Az aktívszén nevű termék megköti a klórszármazékokat. A csapvízben lévő só-ionok pedig besegítenek az ún só-vízháztartásba.

 

* ... Ideális ital a jó minőségű vezetékes víz, az ásványvíz, a gyógynövénytea, a gyümölcs- és zöldséglé, ez utóbbiak csak ha nem túl sósak. ...*

 

Innen idéztem:

http://tgy-magazin.hu/egeszseges-eletmod/a-vizhaztartas-egyensulya

 

Egyéb: a villannyal/gázzal működő vízdesztillálók tömeges használata előrébb hozza a klímakatasztrófát.

Előzmény: norbesz1974 (509)
Fat old Sun Creative Commons License 2017.06.24 -3 3 507

Te tényleg tudsz valamit. Ilyen kis helyen ennyi baromságot összehordani, ahhoz tényleg tehetség kell.

Előzmény: norbesz1974 (506)
norbesz1974 Creative Commons License 2017.06.24 -3 0 505

Én is.:)

Előzmény: Törölt nick (501)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.06.24 -2 0 504

"Az én csapvizemben lehet valamennyi àsvànyi anyag is mert mikor ledesztillàlok 4 liter vizet, marad az inox edény  aljàn egy jo kàvéskanàlnyi teljesen fehér por amit ecettel tudok csak eltàvolitani.....+

 

Eltávolítod? Na ne már! Inkább értékesítsd!

Előzmény: Törölt nick (503)
Törölt nick Creative Commons License 2017.06.24 -3 1 503

Az én csapvizemben lehet valamennyi àsvànyi anyag is mert mikor ledesztillàlok 4 liter vizet, marad az inox edény  aljàn egy jo kàvéskanàlnyi teljesen fehér por amit ecettel tudok csak eltàvolitani.....

Előzmény: Bétaverzson (502)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.06.24 0 0 502

" A csapvízben semmi ásványi anyag nincsen!"

 

Erős állítás erős érvet követel!

Van-e birtokodban véleményed alátámasztó - hitelt érdemlő - azaz hatósági pecsétlenyomattal

ellátott bizonylat?

Ha van, de nem teszed közzé, úgy számíts rá, hogy sokan hiteltelennek - blöffölőnek fognak tartani!

Előzmény: norbesz1974 (499)
norbesz1974 Creative Commons License 2017.06.24 -3 1 500

Bocsi csak fél információt adtam az antioxidásokról pedig ezek a legfontosabbak. C vitamin is ez és csak annyi szerepe van, hogy az a szervezetben a szarhoz nem kívánt anyaghoz csapódik és pisilés útján távozik. Tehát egészséges pedig nem kellene annak lenni-e!:) Csak milyen kötetésben vannak a felhasznált például E300tól vagy a frissen bevit antioxidásról beszélünk

Előzmény: norbesz1974 (499)
norbesz1974 Creative Commons License 2017.06.24 -3 1 499

Életani rendszer ellenes közlök aki ellent mond az a rendszer embere.:)

 

E számok 300-400 Antioxidások az egy instabil molekula magyarán szervezet kidobja! 

A E 300 400 a kötödésük más selejtek, mert ezzek már felhasználtak a szervezet már csak a máj vese alapján fogják kiszürni! Tehát a szervezetett le terhelő szart adnak. Ez olyan, mint az Ózon dús levegő a blahán a másologép centrumban olyan egészséges ózon dús levegő van, hogy rák keltő!:) A természetben általában a források közelében eső után is ózon dús levegő van lehet picit gondolkozni.:) 

 

A csapvízben semmi ásványi anyag nincsen! Ezt a növény is meg mondja aki csapvízzel lócsolja.:) Hihetetlen, hogy egyetlen élővílágban található faj a növény hasznósítsa! Kevés sikerrel, de nem öli meg! Köszönjük neked te drága klór ami a saját szervezeted is kívánja és használja fel, mert kell neki ahogy a cink, magnézoum, kálcium, Amik találhatóak benne a csapvízben mégis sok a vas hiányos és az miért nem iszik csapvízet, mert az tényleg teli van VASSAL! Gondolkozzatok, hogy a rendszer becsap mindenkit

Előzmény: norbesz1974 (498)
norbesz1974 Creative Commons License 2017.06.24 -3 2 498

Na az elméletedben több hiba és fél információ van! Ha a só hiány miatt ilyet csinálna a desztvíz akkor a csapvízben is ugyan ez lájátszódik, mert szervetlen sót miótta használja fel az emberi vagy állati szervezet? Köszönjük emese értékeljük, hogy az ide tévedőket is igen jól félre tájékoztatod őket.:) És igaz a desztvíznél miért nincs az hogy rövid időn belül 2 liter desztvizet iszol meg vagy 2 liter coca cólát? Hihetetlen, de a cólánál felpuhul a fogad! És ez sokkal veszélyesebb, mint a desztvíz. Olyan hiányt okoz a cóla, hogy még sem halnak bele az emberek!

 

"A desztillált víz legelterjedtebb előállítása az ioncserélő gyantán való víztisztítás

 

MEgint egy tévhit eszme! Van gyantán tipusú szürő, de az amerikában kitalált 0.002 szürő engesélyezik és töröld ki mert a gyártó beperelhet téged. Sőt nem RO alapút csinál.:) Minden ásványi anyag benne marad. A Desztilált tisztaságút csak boltokban kapható eszközök Ro tipusú membrám és desztiláló készülékek lehet venni itthon is többek között, mely nem ennyire tudatlanok, hogy külföldön ezzek kelendőek.

 

A só hiány hogy potlód? Te csap vízzel, amilyen tudatlan vagy én sózok rendesen.:) Amúgy a só háztartásról igazad van, de ez tudjuk be annal, hogy ez véletlen müve volt.:)

Előzmény: takacs.ferenc.bp (492)
norbesz1974 Creative Commons License 2017.06.24 -3 1 497

Ki akar kit meg győzni? Ez nagy meg győztetés volt, hogy én 3 éve egészségesen iszom ezt a desztiláltvízet ami semmi nincs benne. Te eszed a fehér kenyeret 12 hozá adott kitudja milyen hozzáadott anyaggal ami fele se kellene belé! Ugyan így vagyok a vízzel is. Miert ígyak mérget mmikor van tisztább tőle.:) Ha tényleg méreg lenne privátba meg adom a cimem jelents fel méreg osztogatásért.:)

Előzmény: Mungo (488)
takacs.ferenc.bp Creative Commons License 2017.06.09 0 2 496

Mindent lehet mondani. Azt is, hogy a levegő csak oxigént, nitrogént, vizet, és széndioxidot  tartalmaz. Legfeljebb nem igaz.

Előzmény: Törölt nick (495)
Törölt nick Creative Commons License 2017.06.09 -2 0 495

"A desztillált víznek azonban van egy különleges tulajdonsága, amely megkülönbözteti a természetben található vizektől. Mégpedig az, hogy a desztillált víz elektromosan szigetelő anyag, míg a természetes vizek vezetik az áramot a benne levő ionok miatt."

 

Lehet ugy is mondani hogy minél tisztàbb a viz annàl rosszabbul vezeti az àramot...Szerintem az esoviz amit egyes régiokban az inkàk szàzadokkal ezelott osszegyujtottek (mivel egyes helyeken csak az àllt rendelkezésukre)  az tulajdonképpen desztillàlt viz volt.

Előzmény: takacs.ferenc.bp (492)
Mungo Creative Commons License 2017.06.09 -1 2 494

Félretéve a viccelődést, az emberi hülyeség határtalan.

 

Ebben legalább egyetértünk.

Bár a felelőtlen "jóindulat" is jó helyezést ér el, mint láthatjuk. Ne ajánlgasd másoknak a hülyeséget, örülj neki, hogy te ilyen széles látókörű és kellően "művelt" vagy.

Előzmény: gascar (493)
gascar Creative Commons License 2017.06.09 -3 1 493

Gyerekek nem merek pálinkát inni.  :)

Amikor lepárolják a pálinkát, az alkohol mellett kb. 60-70%-ban desztillált víz is keletkezik!

A gyengébbek kedvéért 30-40%-os pálinkára gondoltam.

Most mi lesz az iszákosokkal? A desztillált víz tönkreteszi a májukat?

Vízmérgezést kapnak?

:))))

Félretéve a viccelődést, az emberi hülyeség határtalan.

 

takacs.ferenc.bp Creative Commons License 2017.06.09 -2 1 492

A természetben nem található desztillált víz, ezért nincs olyan élőlény, amely ezt kifejezetten igényelné. Ugyanakkor a víz, mint alkotó anyag, az élőlények anyagának legnagyobb hányadát teszi ki, és a legnagyobb anyagforgalmat is a víz kicserélődése jelenti.

 

A desztillált víznek azonban van egy különleges tulajdonsága, amely megkülönbözteti a természetben található vizektől. Mégpedig az, hogy a desztillált víz elektromosan szigetelő anyag, míg a természetes vizek vezetik az áramot a benne levő ionok miatt. Így a szervezetbe kerülő desztillált víz elszeparálja a gyomor belső részeit egymástól, legalábbis addig a rövid ideig, amíg fel nem dúsul a szervezetben található ionokkal. A szervezet működése részben az ionok gyors kémiai reakcióin alapul, aminek gátlása nem szerencsés, elektromos feltöltődések, és kisülések színterévé válhat a gyomrunk. Mivel ez a feldúsulás elég hamar megtörténik, így kicsi a jelentősége, viszont ugyanezen a folyamatnak a másik oldala, hogy ez lokálisan jelentős ionelszívással, sóhiánnyal társul, amelynek kiegyenlítődése a szervezeten belül nagyobb időt vehet igénybe. A szervezeten belüli sók mennyiségeinek, és arányainak fenntartása életfontosságú, ezért az az ideális, ha az ételeink, és italaink is abban az arányban tartalmazzák a sókat, ahogy azok eltávoznak belőlünk. Persze ez nem biztosítható, ezért a táplálkozásban a különböző anyagokat külön-külön vesszük magunkhoz, és az a gyomrunkban keveredik össze, illetve ha ez nem történik meg, akkor az éhség, illetve szomjúság érzetünk gondoskodik arról, hogy a szervezetünkből leginkább hiányzó anyagot vegyük magunkhoz.

 

Tehát a desztillált víznek nincs semmilyen kedvező élettani hatása, de van élettani kockázata abban az esetben, ha nem tudjuk pótolni a lecsökkenő só mennyiséget. Ez a kockázat általában nem jelentős, de szerencsétlen esetben akár azzá válhat.

 

Azzal is szoktak érvelni, hogy a desztillált víz tiszta, míg más vizek piszkosak. De nem minden ivóvíz piszkos, vannak kifejezetten egészséges természetes vizek. Senkinek sem ajánlható, hogy piszkos vizet igyon, de a tiszta víznek semmi köze a desztillált víznek. A természetes vízben levő sók életfontosságúak az élő szervezetek számára. Vannak olyan helyek, ahol a természetes víz tisztasága okoz problémát, lakossági szintű hiánybetegségeket. Desztillált víz fogyasztása esetén ezt a sóhiányt el sem tudjuk kerülni, arról magunk gondoskodunk.

 

A desztillált víz legelterjedtebb előállítása az ioncserélő gyantán való víztisztítás. Ez a folyamat szakaszos, a gyanta kimerülése után savval, lúggal újítani kell a gyantát, amelyek veszélyes maró anyagok. Ha nem szakszerűen végzik a folyamatot, ezen anyagok is belekerülhetnek a vég termékbe, ami újabb kockázat.

gascar Creative Commons License 2017.06.09 0 0 491

Diótörő 472

Előzmény: Bétaverzson (490)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.06.08 0 0 490

"Az oktatási rendszerünk annyira rossz, hogy az orvos is azt mondja, hogy méreg."

 

Honnan vetted ezt?

Kérlek bizonyítsd, hogy igazat írtál.

Előzmény: gascar (482)
Törölt nick Creative Commons License 2017.06.08 -3 2 489

Képzeled hogy aki azt gondolja a desztillàlt viz veszélyes az mégis megissza? Azért issza mert megvan gyozodve hogy veszélytelen.Az volna a sarlatànsàg ha o maga nem issza de màsoknak ajànlja vagy eladja.....

Előzmény: Mungo (488)
Mungo Creative Commons License 2017.06.08 -1 3 488

Meggyőződésem, hogy a masszív hívőket nem nagyon lehet eltántorítani a téveszméjüktől. Ezt nem is akarom megpróbálni. Vannak azonban bizonytalanok, akik még nem dőltek be az efféle szélhámosságoknak és egyszerűen csak tájékozódni szeretnének. A hívők saját maguk igazolására igyekeznek másokat is meggyőzni, hogy milyen csodálatos "tudást" birtokolnak ezért ahol lehetőségük van mindenütt elmesélik a városi legendákat, meghivatkoznak az internetről minden dr Hakapeszi által írt tanulmányt és önkéntes reklámozóként boldogan ajánlják, néha nagyon is kiszolgáltatott helyzetben levő kétségbeesett embereknek a csodatevő tudományukat. Mindegy, hogy desztillált víz, energiaátadás, homeopátia, fényevés, oltásellenesség, deutérium mentes víz, méregtelenítés, lúgosítás és a fene se tudja az összes szélhámosságot felsorolni mi mindennel szédítik a hiszékeny embereket. Ha ezeket a csodadolgokat csak magatokon alkalmaznátok, lehetne legyinteni rá. De nem, ti másokat is erre a babonákra, szélhámosságra épülő terepre invitáltok, mert így nyilván nem csak nektek vannak téveszméitek, hanem sokan másnak is és ha a marhaságot elég sokan mondják, akkor ugye az elismert tudomány lesz.
Eléggé aljas dolog ez, de mit lehet tenni? Legfeljebb figyelmeztethetjük embertársainkat hátha kikérik az adott problémájuk megoldására szakemberek segítségét is, mielőtt a sarlatánok karjaiba rohannak.

Előzmény: norbesz1974 (487)
norbesz1974 Creative Commons License 2017.06.08 -4 0 487

3 éve fogyasztom a desztvízet és haldoklok.:) Ja nem és még élek.:)

Előzmény: Törölt nick (486)
Törölt nick Creative Commons License 2017.06.08 -4 2 486

"Ezért érdemes saját desztillálót venni. Visszatérül az ára.

A vízkő maradjon az edény falán, ne a vesédet rongálja."

 

Nekem van egy ilyen hàzi desztillàlo készulék....mikor ledesztillàlok 4 liter csapvizet, félelmetes mennyi vizko marad a kiurult edény aljàn.....2.5 ora alatt 4 liter desztillàlt vizet tudok igy nyerni. 700watt a fogyasztàs.

Előzmény: gascar (482)
norbesz1974 Creative Commons License 2017.06.08 -4 0 485

Minden oldal internetes címre hivatkozik akko azok is kamuk?:) 

Előzmény: Diótörő (472)
norbesz1974 Creative Commons License 2017.06.08 -4 1 484

Lúgosítani csak 3 óravával azután mikor ettél! Savasítani mikor eszel és ésszel kell azt is.:)

Előzmény: Mungo (471)
norbesz1974 Creative Commons License 2017.06.08 -4 0 483

Hát neharagudj, de vagdalkozol össze vissza. A deithériumos víz más cég forgalmazza horibilis összegeket elkérve olyan súlyos összegekért olyan betegektől akik még az orvost sem tudják megfizetni! Ebben egyetértünk, hogy szemétség. Viszont sok hivatalos szerv állapította meg, hogy a dehitérium víz rák elleni harcban hasznos. Nem szünteti meg, de nem is fog növekedni! Így ezért is írtam, hogy orvos ajánlással és csakis 3 hétig szabad ilyen vízet tisztán is használni ahogy a halálos betegeken is hasonló steril vízzel megfelelő só oldatal vénásan adják be. A vér 7.2 7.4 között kell lenni a PH nak. Ahogy a szódabikarbóna 7.0 nagyon tökéletes PH értéke van ahogy a pivíz még ettől is jobb értéke van és ezért próbáld ki nyáron nem fogsz izzadni ha pi vízet iszol, mert majdnem test azonos víz. Ha kólát iszol melegben egyböl kicsap izzadsz és 4 fő ásványi anyagot veszítesz ahogy a desztvízzel is! Kis menyiségben egészséges nagy mennyiségben káros ugyan ez van a piával is meg a többivel is. Az étkezést is csak módjával szabad! 

Előzmény: Mungo (471)
gascar Creative Commons License 2017.06.08 -5 2 482

A desztillált víz, a biztosan tiszta víz.

Nem klóros, nem vízköves, nem vegyszeres, nem arzénos, nem vírusos, hormon mentes, stb.

Érdekes, még nem haltak meg tőle, csak meggyógyultak.

Az oktatási rendszerünk annyira rossz, hogy az orvos is azt mondja, hogy méreg.

Szerencsére vannak okos orvosok is, akik tudják, terjesztik, hogy a desztillált víz fogyasztható.

Csak az igya ezt a finom vizet, aki élni akar, aki nem, az igya kavicsszűrős vizet a klórmésszel.

Az artézi kutak sem tiszták.

Egy biztos, ha van desztillálód, a vízhálózat szennyezéseitől mentes vagy.

A levegő után a tiszta víz a legfontosabb, ne feledd.

A csapvíz klórral van "tartósítva". Miért is? Hogy ne legyen éltető táptalaj a baciknak?

 

Az műanyagos ásványvíz hasonló sókoncentrátummal nem jó a baciknak?

A több hónapos tárolás alatt nem lesz semmi baja a PET palackos víznek? Az is "tartósított"?

Csak a desztillált víz a legjobb. A legegyszerűbben előállítható, legjobb minőség.

Az átfolyós szűrők nem tudják produkálni az oldott anyag mentes vizet.

Igaz elég drágán adják, a patikában, bio-boltokban a lepárolt vizet.

Ezért érdemes saját desztillálót venni. Visszatérül az ára.

A vízkő maradjon az edény falán, ne a vesédet rongálja.

A rossz víz is pénzbe kerül.

Bátran fogyassza, aki kívánja, nem lesz tőle semmi baja sem.

A desztillált víz jó, csak a felvilágosultak érthetik ezt.

Ha a változás útjára lépsz, tájékozódj magad, a google segít ebben.

De ne csak magyar nyelven keresd az igazságot.

Az okostojásokra nem kell figyelni, akik állandóan bizonygatják a butaságukat.

Nagy az internet tudásbázisa, nézz utána magad és megtalálod az igazságot.

Ja, mungonak már "vízköves" az agya, ne várjatok tőle semmi értelmeset.

Ne is vitatkozzatok vele. Nem érti a lényeget.

Erőt, egészséget mindenkinek!

 

Bétaverzson Creative Commons License 2017.06.07 0 0 481

Nem!

(Jelzem -  "anno" a nemet mondás technikáját drága édesanyámtól lestem el.)

Előzmény: Mungo (480)
Mungo Creative Commons License 2017.06.07 0 0 480

Ej ej... A sértődős sótlan (vagy éppen besózott?) Kapanyányi Manyó kesereg?

Előzmény: Bétaverzson (479)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.06.06 0 0 479

Trollt én még sóval se etetek, így hát választ tőlem ne várj.

Előzmény: Mungo (478)
Mungo Creative Commons License 2017.06.06 0 1 478

Nekem te ne parancsolgass!

 

?????

Nem mintha érteném mit véltél parancsnak, de ha azt mondom "kérlek szépen" akkor jön végre egy igazán témába vágó szösszenet? Vagy csak a szokásos elterelés a topik gondolatmenetét összezavarandó?

Előzmény: Bétaverzson (477)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!