MIÉRT ERÕS GYÓGYHATÁSÚ A TISZTA DESZTILLÁLT IVÓVÍZ?
A TUDOMÁNYOS KUTATÁS NEMRÉG KIDERÍTETTE, HOGY MELYEK AZ ÉLETTANI OKAI A DESZTILLÁLTVÍZ- KÚRA ÁLTALÁNOSAN GYÓGYHÓ HATÁSÁNAK:
1./ AZ ERÕSEN HIBÁS, BETEG (RÁKOS, FERTÕZÖTT, MÉRGEZETT STB.) SEJTEKNEK ELGYENGÜL A FALA, A SEJTMEMRÁNJA IS.
2./ AZ ELGYENGÜLT SEJTMEMBRÁN KEVÉSBÉ TUDJA FENNTARTANI AZT, HOGY A SEJTEN BELÜL KÖZEL ÖTVENSZER TÖBB A KÁLIUM, MINT A SEJT KÖRÜL LÉVÕ FOLYADÉKOKBAN.
3./ EZEK KÖVETKEZTÉBEN, AZ ELGYENGÜLD SEJTMEMBRÁNON KERESZTÜL, A NAGYFOKÚ OLDÓ HATÁSSAL RENDELKEZÕ DESZTILLÁLT VÍZ, AT OZMÓZIS FOKOZÁSÁVAL MINTEGY "KIHÚZZA" A KÁLIUMOT A BETEG SEJTEKBÕL.
4./ A BETEG SEJTEK A KÁLIUM ELVESZTÉSE KÖVETKEZTÉBEN ELPUSZTULNAK, MAJD KIÜRÜLNEK A SZERVEZETBÕL.
5./ A DESZTILLÁLT VÍZ ELÕSEGÍTI AZ WELPUSZTULT HIBÁS SEJTEK MARADVÁNYAINAK A SZERVEZETBÕL ELTÁVOLÍTÁSÁT, MIVEL ELÕSEGÍTI, GYORSÍTJA A MÉREGTELENEDÉST ( PL. FOKOZZA A VESEMÛKÖDÉST).
6./ MIUTÁN A SZERVEZET MEGSZABADULT AT ELHALT BETEG SEJTEKTÕL, AZ EGÉSZSÉGES SEJTEK ELKEZDENEK OSZTÓDNI, HOGY EZÚTON PÓTOLJÁK A HIÁNYZÓ SEJTEKET.
7./ A GYÓGYULÁS TOVÁBI ALAPVETÕ FELTÉTELE A FIZIOLÓGIÁS KONYHASÓ PÓTLÁS. A FIZIOLÓGIÁS SÓPÓTLÁS MEGFELEL A FIZIOLÓGIÁS INFÚZIÓS OLDALBAN ALKALMAZOTT DESZTILLÁLTVÍZ, KONYHASÓ ÉS KÁLIUM ARÁNYOKNAK, EZEKET ÉTKEZÉSSEL IS LEHET BIZTOSÍTANI
A desztillált víz a legegészségesebb folyadék, amit csak be lehet vinni a szervezetbe, viszont az említett úr a napi 5-6L-el kicsit túlzásba esett. Ha bármiből valaki ilyen mennyiséget iszik, vagy pld 5-6kg nokedlit eszik, akkor sem a nokedli a hibás!
Agyi ödémát okozó tényezők: agyrázkódás, stroke, agyvérzés, koponyaűri vérzés, fertőzések, agyhártyagyulladás, agyvelőgyulladás, melyet vírusok és baktériumok is okozhatnak. Továbbá magaslati tényezők is okozhatnak agyi ödémát.
A hozzászóló hogyan írhatja le mégis a halál egyértelmű okának a desztillált vizet???
Milyen vizet fogyasztanak azok a katonák - laktanyákban, készültségben - akik kiképzése meglehetősen sokba került? (Ha ez hadititok, úgy választ nem várok.)
Ha desztvízben készítesz levest vagy más megváltozik a halmaz állapot, de attól még sokkal egészségesebb marad, mint ha csapvízben csinálnád. Nagyon nem mindegy. Adesztvíz minden ásványi sóktól és szervetlen anyagoktól mentes. A só kell a szervezetnek ez tény, de attól még sokkal egészségesebb, mert nincs benne semmi vegyi kemikália plusz klór. aHol lakom tiszta rozsdás csövek és csodálkozom tiszta fehér löty jön a csapból. Amúgy felszoktam szódabikarbónázni kisócsit meg pici sót Annyira, hogy iható legyen.
Írtam is 4-5 éve napi 3-4 Liter simán megiszok meg felelő só menyiséget is beviszem. Tényleg mossa ki az ásványi anyagot, de ha te megiszol kólát az is kivonja a kalciumot és sokkal veszélyesebb az, mert az még többet von el. Még se halsz bele abba a hiányba, mert akkor másut vonja el a kálciumot. Ezzel a mentalitással meg semmire nem mész nálam.
Nekem megfelel az egyszerű ásvány víz is, esetleg szénsavval dúsítva. A tiszta desztillált vizet csak a vegyi laborban használtam, de nem akartam meginni még véletlenül sem. Arra pedig végképp nincs indíttatásom, hogy sarlatánok ezoterikus dumájának felülve divatot csináljak az ökörségből.
A természetes patakok és csermelyek stb. vize is deszt. víz...
Ehhez milyen érvet vársz? Előbb esetleg megismerkedhetnél azzal a tudással, hogy mi a desztillált víz fogalma. Láthatóan fogalmad sincs róla, de azért osztod azt amid nincs.
A másik hívő versenyző, meg ugye azzal főz. Mert a desztillált vízzel készült húsleves is desztillált marad. Ezzel a tudással, még a faiskolából is kirúgnának.
Valami frapáns ellen érv! A topic lakók örülnének érvelésnek. A csámcsogáson max mosolyognak. A tény évekig ezt iszom és semmi bajom.:) Valaki nem mond igazat és az tuti nem én lennék az itt. Nem süketelek, ahogy most licitáltok erre a pályára.:)
Off: ez lehetne egy nyolcadikos matekfeladat is: ha naponta négy liter húszfokos vizet forralással gőzzé alakítasz, akkor évente hány forintot égettél el? (Számoljuk ki földgázra és villanyáramra is.)
A természetes patakok és csermelyek stb. vize is deszt. víz...
Elég sok hülyeséget írtak már ebben a topikban, de erre azt hiszem nehéz lesz rálicitálni. De hát mit lehet tenni? Megrendezhetnénk a "ki tud nagyobb baromságot leírni?" versenyt. Szép helyezésre lenne kilátásod.
Kérdésedre nem tudok válaszolni bocs. Viszont jézzusom ezek a válaszok... Én már 4-5 éve napi 3-4 liter desztilált vizet iszok(csak azt semmi mást) és jééééé teljesen egészséges vagyok soha nem vagyok beteg semmi bajom nincs. A desztillált víz emberi fogyasztásra egészségügyi szempontok alapján a legalkalmasabb,ha valaki azt mondja, hogy ez nem így van az valami okból szeretné, ha nem lennél egészséges. Természetesen itt nem az ipar által előállított deszt. vízről beszélünk ami ráadásul nem is az, hanem ioncserélt víz. Az ívó víz-nek csúfolt valami távol van az egészséges víztől, ami a háztartásokban megtalálható. A természetes patakok és csermelyek stb. vize is deszt. víz és csak minimális mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket és "ugyi" köztudott, hogy ez a legjobb amit ihatsz. A szervezeted nem csak a vízből szerzi be az ásványi anyagokat sőt ez a kisebb mennyiség az étellel viszed be a 90-95%-át. Tehát ha van házi deszt. víz műved nyugodtan idd ész nélkül semmi bajod nem lesz tőle
Biblában is benne van az esővíz ívás. És ha már hirdeti akkor rossz nem lehe. Sőt a kenyeret sóval szabad enni. Ezt adjátok össze. Az hogy már a menzán ki van tiltva a só népírtásnak tünik.xD
Az igazi okát hogy mért jobb a barna uveg azt nem írom ide mert nincs szugségem arra hogy a tanult okos bácsik akik csak azért vannak itt hogy az emberekbe a hibákat keresik, kiforgassák minden szavamat.
Tévedsz. Ez így kerek ahogy leírtad. A babonák, hiedelmek, áltudományos halandzsa vegytiszta esete.
Ami aggasztó ebben, hogy propagálod . Valószínűleg azért, hogy mások is megerősítsenek a hitedben.
Kérdésedre a Bétaverzson válaszolt . Az igazi okát hogy mért jobb a barna uveg azt nem írom ide mert nincs szugségem arra hogy a tanult okos bácsik akik csak azért vannak itt hogy az emberekbe a hibákat keresik, kiforgassák minden szavamat.
Te sem vagy 100% - kos de minket az apszolut nem zavar :-) Nekem nem fontos hogy a víz super tiszta legyen, elég ha csak tiszta . Ha a pálinka ivásba amit ezzel a fozovel csináltam nem haltam bele akkor a víz ivásba biztos hogy nem fogok.
Írod a desztillált vízről: "... én sima pálinkafozovel keszítettem ..."
Hajdanán valami durva tévedés folytán egyszer vegyipari suliba is jártam. Nem sok tudás ragadt rám ott, de úgy emlékszem, hogy a házi desztillálást nem tartották nagyra - szemben az úgynevezett rektifikációval. Mint mondák - 96%-os szeszt is csak rektifikálással lehet előállítani, desztillálóval azonban nem.
(Rajzokon láttam, hogy a rektifikáló kolonna nevű nehézipari berendezés nem igazán hasonlít a házi pálinkafőzőkre - vagy csak elbonyolították a felismerhetetlenségig)
Fel is merült bennem, hogy a puritán desztillálással nyert víz talán nem is szuper tiszta ...
Csak azért kérdeztem mert én sima pálinkafozovel keszíttem es mivel hogy egyszerre megcsinálok 30 liter vizet , valahol es valamibe tárolnom is kell pár napig amíg nem fogy el. Legjobb volna a barna uvegdemizson , de mivel hogy nincs így hát megteszi az egyszeru demizson is csak abba sotétbe kell tárolni a desztvizet.