Keresés

Részletes keresés

motduck Creative Commons License 2015.08.23 -1 1 385

Ha logikusan gondolkodunk józani paraszt észel, akkor ha ember 80% víz akkor azt kéne elöszőr tisztán tartani, mert gondolom te se piszkos vízzel mosól? Igaz calgonnal a mósógép is tovább él. :) Csak te nem vehetsz be calgont, mert csúnyán véget ér a játék.:) Ha tisztítás csak tiszta vízzel történhet, mert mindent ki moss. Az ásványi anyagokat tuti nem mossa ki csak a sót sajnos.:) Amit lehet pótólni és aki sósan szeret étkezni annak kánaán ez a kúra.:) Ahogy mondják a természet tudorok is, hogy már nem úgy hat a gyógy növény ahogyan régen, mert ha gyógy hatást szarba öntöd attól még szar marad. Én is ha gyülölök valamit utána nézzek és ki próbálom. Utána vagdalkozok itélkezek. Ha ki próbálnád te se írnád ki ugyan azt amit most. És ne csak egy szöszenetett idéz hanem mindenre válaszolj, hogy nekem is teljes legyen az össz kép. Köszönöm.xD

Előzmény: motduck (384)
motduck Creative Commons License 2015.08.23 -1 1 384

Talmud, mint írányzatott írta. Ebben igazad van, hogy másokat nem szabad rosszba vinni. Én sem szeretnék mást rosszba vinni főképen nem olyat ajánlani ami egészségre káros. Egyet tudok, hogy mióta desztilált vízet iszok az IBS is el tünt. Ha csap vízet iszok akkor meg vissza jön.:) Érdekes a tiszta víz meg a savamat is oltja. Szerintem itt senki sem akkar rossz lelki ismeretet magának. Ha azt akarnák miért nem a bolti sót ajánjuk a többieknek? Vagy a tiszta nacl só patikában miért tilos venni? Ha kérsz még a patikus néz hülyének. A másik dolog, hogy amit tanítanak a suliban egyetemen az direkt vezetik félre, hogy ne hogy egészségesen éljen az ügyfél.:( És érdekes minden orvos hallgató hadakozik ellene a desztvíz ellen. Szerintem sokkal többet ér a paraszti ész, mint a 3 diploma néha.:) De desztvízhez hasonlóan tiszta víz van benne, amit vénásan adnak be, akkor a desztillált víz hogyan lehet mérgező és mósó hatású? A mocskos fürdöszóbából már a víz kő is kopik lefele, pedig ottan nem is desztilált vizzel fürdök.:) A gondolkodó orvos már rég nem praktizzál, mert Ő mondja, hogy nem egészséget alapozzák meg hanem csak és kizárolag betegséget gyógyítanak. Ha elöszőr egészségre tanítaná az embert nem lenne munkájuk.:) Nem ellene vagyok, hanem hogy a rendszer be csap minket ahogyan titeket is.

Előzmény: Mungo (383)
Mungo Creative Commons License 2015.08.23 -1 1 383

Rákbetegség ellen is a desztillált víz és a konyhasó a leghatékonyabb gyógymód. Ehhez alkalmazzák a SALSOL-t, de csak a kiválasztottaknál, akiknek - egy zsidó főrabbi szerint is - kb. a 98%-tudják kigyógyítani, a kemoterápiát mellőzve!!!

Nos, ha te magadat a Talmud útmutatásai szerint akarod kezelgetni, ez ellen nekem semmi kifogásom nem lehet és nincs is.
Viszont másokat mégiscsak tisztességtelen dolog rábeszélni ilyesmire.
A gyógyításhoz értő tanult orvosok tudják, hogy nem lehet a jelenlegi tudásukkal minden beteget meggyógyítani, de ez még nem ok arra, hogy kuruzslók karmai közé kellene irányítani a pácienseket.
Mellesleg az élettant, biológiát, kémiát nem a Talmudból kell megtanulni.
Az, hogy egy oldat elkészítéséhez desztillált vizet használnak nem jelenti azt, hogy a végterméket is desztillált víznek lehet tekinteni. (Ez még általános iskolai tananyag.)

Előzmény: antirandom (376)
motduck Creative Commons License 2015.08.23 -1 1 382

3 hónapja desztvízet iszok és még nem mosta ki az ásványi anyagokat és sokkal egészségesebb lettem, mert 80% vízből vagyunk és ha desztvíz egészségtelen, akkor már rég a kórházba lettem volna.

Előzmény: antirandom (380)
motduck Creative Commons License 2015.08.23 0 0 381

Desztilált víz az egy fogalom, hogy MINT a RO is. Más hogy tisztitják a vízet, de attól még állaga desztvízéhez hasonló lesz.:)

Előzmény: Mungo (377)
antirandom Creative Commons License 2015.08.23 -1 2 380

A Talmud szerint "Izrael országa esővizet iszik, az egész világ pedig a maradékot". Talmud, Taanith 10 a. lap.) Orvosi tankönyv szerint csak napi 15 liternél több tiszta desztillált víz okozhat "elektrolít zavart", ún. "vízmérgezést", de az is csak akkor, ha nem pótolják közben a konyhasót. Vagyis nem a desztillált víz okozz problémát, hanem a konyhasó hiány. Hamisan nevezték el a problémét vízmérgezésnek. A tiszta esővíz is desztillált víz. Az állatok is szívesen isszák!

Tejfalussy András

antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 2 379

Az álnévű, engem becsmérlő hozzászóló az igazságot igyekszik elködösíteni. Ugyanis a SALSOL és a SALSOLA és a Ringer infúziós oldat is 110-es arányban tartalmazza a vizet és konyhasót. A desztillált víz mellé csak a konyhasó kell. A többi anyag bejut a táplálékokkal. A Ringert olyankor adják, amikor nem eszik a beteg és a emiatt káliumot is pótolni akarják. a 3 liter Ringerrel is, 3 liter desztillált vízzel 27 gramm konyhasót juttat be egy nap alatt a vérbe, de emellett 0,4 gramm káliumot is bejuttat, a tényleges szükségletnek megfelelően. Tehát nem becsmérelni kell, hanem mérni! Tejfalussy András

antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 1 378

Mungo Creative Commons License 2015.08.23 0 0 377

Ha ez igaz lenne, akkor az infúzióban használt desztvíz fordított ozmózis egy súlyos betegnek halálos lenne! 

 

Az infúzióhoz un élettani sóoldatot használnak, ami 1%-os só oldat, tehát messzemenően nem desztillált víz. Az ismerethiányos ezoterikus "tudós" kuruzslókat meg simán figyelmen kívül kellene hagynod. Nekik mindegy mi lesz veled, csak hirdethessék az igét, mert akkor, ha híveket találnak, ugye már nem is látszanak olyan felelőtlen gonosz gazembereknek...

Előzmény: motduck (375)
antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 2 376

NEM ELHINNI KELL, HANEM MEGMÉRNI!

 

Nem a desztillált víz egészségtelen, hanem az ellenkezője. A Talmud előírja, hogy zsidók csak tiszta desztillált vizet igyanak, mások viszont csak szennyezettet kaphassanak (Tamud, Taanith 10. a. lap). Azt is előírja, hogy a gyógyító hatása sózott kenyérrel (a nátrium-klorid, a konyhasó) bejuttatása mellett garantálható  (Talmud, Baba kamma 93. b. lap.) A gyógyító Salsol és Salsola infúziókban kizárólag csak ez a két anyag van! Ezekkel, napi 3 liter desztillált vízzel 27 gramm (!) konyhasót juttatnak be a vérbe. Ugyanez a dózis arány a testnedvekben, pl. a vérszérumban is (víz:konyhasó=110). Én már kb. 20 éve lehetőleg desztillált vizet iszom, és a tiszta konyhasóval sózok. Azóta csökkent a vérnyomásom. Azért, mert a több sóban lévő több nátrium benntartja a több vizet és ezáltal hígítja, kisebb nyomással keringethetővé teszi a vért. Rákbetegség ellen is a desztillált víz és a konyhasó a leghatékonyabb gyógymód. Ehhez alkalmazzák a SALSOL-t, de csak a kiválasztottaknál, akiknek - egy zsidó főrabbi szerint is - kb. a 98%-tudják kigyógyítani, a kemoterápiát mellőzve!!!

 

1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányokkal és emberekkel kísérletezve kimutatták, hogy a konyhasó pótlás csökkentés és a kálium túladagolás is életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatású. Azért találták nemrég úgy, hogy 153 spermadonornak jelentkező magyarból csak 3 spermiuma felelt meg a (leszállított) követelményeknek, mert ötödére csökkentették a konyhasópótlást és tízszeresre növelték a kálium bevitelt az ún. Nemzeti Stop só programmal. Vagyis az ÁNTSZ honlapján is hirdetett desztillávíz-mérgezőség és az akármennyi konyhasó-hiányos ivóvízhez legfeljebb napi 5 gramm konyhasó pótlás előírása, és a vér csak napi kb. 0,2-0,4 gramm kálium pótlási szükséglete mellett napi legalább 5 gramm (!) kálium pótoltatása, az e célból bebeszélt kálisóval sózás és sok káliumot tartalmazó élelmiszerekre, pl. a szójára) rábeszélés nemsorkára mind kipusztít minket. Migrációs üzlet lehet, ugyanis nagy haszonnal eladhatják a helyünket az idemigráltatottaknak.

 

Mellékelek róla rövid egy ismertetést, egy szórólapot, amit célszerű minden magyar kezéhez eljuttatni, pl. minél több Facebookos és YouTube fórumra a hozzászólásaitok mellé felvinni:

 

AMIT MINDEN MAGYAR SPORTOLÓNAK, DE A SPORTOLÓ GYEREKEK SZÜLEINEK IS, HALADÉKTALANUL MEG KELL TUDNI, TUDNIA KELL:

 

A MAGYAR SPORTOLÓK TÖBBSÉGE MIGRÁCIÓN GAZDAGODÁS ÁLDOZATA LETT VAGY LESZ: MIÉRT ÁLL LE EGYRE TÖBB SPORTOLÓNK SZÍVE? MIÉRT BETEG, RÖVIDEBB ÉLETŰ, MEDDŐ EGYRE TÖBB MAGYAR? MIÉRT PUSZTUL KI NAPI TÖBBSZÁZ, ÉVTIZEDENKÉNT TÖBB MILLIÓ MAGYAR? A TUDOMÁNYOS HATÁS- MÉRÉSEK HÁROM TITKOS TÖMEGGYILKOSSÁGI MÓDSZERT LEPLEZTEK LE:

 

1. KLÓROZÁSNAK ELLENÁLLÓ VÍRUSOKKAL FERTŐZŐ ÜRÜLÉK ÉS MÉRGEZŐ VEGYSZEREK „BECSATORNÁZÁSA” AZ IVÓVÍZ KÉSZÍTÉSÉHEZ FELHASZNÁLT FOLYÓINKBA. 2. A VALÓDI SZÜKSÉGLETNÉL SOKKAL KEVESEBB NÁTRIUM-KLORID KONYHASÓ PÓTLÁS. 3. A VALÓDI SZÜKSÉGLETNÉL SOKKAL TÖBB KÁLIUMOT BEJUTTATÓ, KÁLISÓVAL MÉRGEZETT SÓKAT ÁRUSÍTÁS, AJÁNLÁS. PL. A REDI SÓ, BONSALT, BONOSAL, VIVEGA, SARA LEE, BAD ISCHLER stb. MIÉRT NÉPIRTÁSRA VALÓ, ÉLETRÖVIDÍTŐ ÉS IVARTALANÍTÓ BIOLÓGIAI FEGYVEREK?

 

AZ 1. FERTŐZ ÉS MÉRGEZ. A 2. ÉS A 3. ELRONTJÁK A SEJTMEMBRÁNJAINKAT. LECSÖKKENTIK A SZERVEZETÜNK STRESSZ ELLENI VÉDEKEZŐKÉPESSÉGÉT ÉS ETTŐL MINDEN SEJT ÉS SZERV TÖNKREMEGY. A VESE, SZÍV, KERINGÉS, IDEG-ÉS IZOMRENDSZER, A SZAPORÍTÓ SZERVEK IS. NEMRÉG 153 SPERMADONORNAK JELENKEZŐBŐL MÁR CSUPÁN 3-NAK VOLT TERMÉKENYÍTŐKÉPES A SPERMÁJA!

 

MIÉRT HALLOD FOLYTON AZ ELLENKEZŐJÉT? KIK ÉS MIÉRT CSINÁLJÁK? AZ ORSZÁGUNKAT LENYÚLNI TERVEZŐK SZERVEZIK, FEDEZIK. AZÉRT AKARJÁK KIŰZNI, KIPUSZTÍTANI A MAGYAROKAT, HOGY A NÉPIRTÁSSAL MEGSZERZETT INGATLANOKAT NAGY HASZONNAL ELADJÁK AZ IDETERELT MIGRÁNSOKNAK.

 

A BETEGSÉGEKBŐL GYÓGYULÁSHOZ ÉS EGÉSZSÉGESEBBEN TOVÁBBÉLÉSHEZ ITT TETTEM KÖZZÉ A MÉRÉSI STB. BIZONYÍTÉKOKAT IS: www.tejfalussy.com. TÖLTSÉTEK LE A SAJÁT SZÁMÍTÓGÉPEITEKRE EZT A HONLAPOT, S AZ AZON BELÜL MŰKÖDŐ KORÁBBI HONLAPOKAT IS, MIELŐTT ÚJRA ELTÜNTETHETIK!

 

A sportolók számára is legfontosabb létvédelmi dokumentumok: Email-könyv 1. „Vér Elektrolit Optimum Program” V.E.O.P., és a többi Email-könyv is, Videók, MEHNAM intézkedések, pl. a MEHNAM 470. Világosítsátok fel egymást, védekezzetek a mérgezők ellen, ha nem akarjátok, hogy meg se szülessen, vagy nyomorék legyen az unokátok! Segíts a többieknek, hogy Téged is segíthessenek!


Verőce, 2015. augusztus 21. Magyar üdvözlettel:


Tejfalussy András okl. vill. mérnök, hatás-mérés-tudományi szakértő feltaláló

VERŐCEI LÉTVÉDŐ POLGÁRI KÖR, Magyarország 2621 Verőce, Lugosi u. 71.

E-mail: magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmailcom, Tel.: +36/20/218-1408

 

Nemzetbiztonsági kárelhárítás, a Kormányok és Önkormányzatok helyett végzett Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel (PTK) alapon. Cc: Kormány és Önkormányzatok, tőlük is kérve a terjesztését, kiplakátozását, közhírré tételét, minden magyar családhoz eljuttatását!

 

MEHNAM-info/Egészségügyi továbbképzés on-line Iratjel: sportolok-tajekoztatasa-150822email1

 

 

motduck Creative Commons License 2015.08.04 0 0 375

De bizonyíték arra van, hogy ki mossa az ásványi anyagokat? Ha ez igaz lenne, akkor az infúzióban használt desztvíz fordított ozmózis egy súlyos betegnek halálos lenne! Szerintem meg nem igaz ez az állítás!:) Vagy valami bizonyíték? Ha desztvízhez késhegyni szódabikarbónát adok akkor már nem desztillált víz, ahogy vannak a RO ozmozisos vissza ásványosított készülékek.

Előzmény: Klondike78 (373)
pk1 Creative Commons License 2015.08.04 0 1 374

Ez biztos? Mert az ozmózis nem így működik.

Előzmény: Klondike78 (373)
Klondike78 Creative Commons License 2015.08.04 0 0 373

Tiszta víz alatt a csak vízmolekulákat tartalmazó vízre gondolsz? Mert az az ozmózishatás miatt nyilván ki fogja mosni a szervezetedből az ásványi anyagokat. Sokkal hatékonyabban, mint az ásványvíz.

Előzmény: motduck (372)
motduck Creative Commons License 2015.08.04 0 0 372

Melyik egészségesebb víz? A tiszta víz, vagy a szervetlen ásványi anyagokkal és más egyébb szenyeződéses csapvíz?

motduck Creative Commons License 2015.07.24 0 0 367

De nem csak irt róla, hanem szedte is.;)

Előzmény: pk1 (365)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2015.07.22 0 0 366

Állítólag Kubában rengeteg van. (-:

Előzmény: motduck (364)
pk1 Creative Commons License 2015.07.21 0 0 365

Köszi a tippet, akkor én is írok a szelénről.

Előzmény: motduck (364)
motduck Creative Commons License 2015.07.21 0 0 364

És aki a szelén rol irt 1923ban. Az 112 éves most.;) és magyar

Előzmény: zöldkomcsi. (363)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2015.07.20 0 0 363

A kubaiak is feltűnően sokáig élnek. az átlag se alacsony, 76 év, de feltűnően sok a 100 éven felüli.

Előzmény: NevemTeve (355)
motduck Creative Commons License 2015.07.18 0 0 362

óvatos, mert van köztük amit még ő sem tud meg cáfolni és azt csak el viccelte.;) Ezért csak egy vicc mester

Előzmény: Mungo (360)
Mungo Creative Commons License 2015.07.16 0 1 361

A bíróság előtt nem az a kérdés, hogy a szenteltvízzel lehet-e gyógyítani, hanem az, hogy a hatástalanságát tudod-e bizonyítani. 

 

Ezt a mondatot muszáj pontosítani:

A bíróság előtt nem az a kérdés, hogy a szenteltvízzel lehet-e gyógyítani hanem az, hogy be tudod-e bizonyítani azt, hogy aki gyártja, árulja és azt állítja, hogy gyógyít, tényleg aljas módon szándékosan akarja megtéveszteni az embereket.

A legtöbb amit elérhetsz, hogy a terméket betiltják, ha bizonyítható az egészségkárosító hatása.

Előzmény: Mungo (360)
Mungo Creative Commons License 2015.07.16 0 0 360

Most teljesen hiteltelen ez a professzor. 

 

Egyszerűen csak bölcs és óvatos. Logikailag levezeti, hogy hol van az átverés de rád bízza, hogy te mond ki magadnak. Így elkerül egy csomó hitelrontás és üzleti érdek sérelme miatti pereket.

Szép új világunkban a csalónak joga van perelni és ha jogilag nem tudod kétséget kizáróan bizonyítani a csalást, az átverést, akkor bizony pórul járhatsz.

A bíróság előtt nem az a kérdés, hogy a szenteltvízzel lehet-e gyógyítani, hanem az, hogy a hatástalanságát tudod-e bizonyítani. Az összes csaló gazember erre alapozza a néha nagyon is jövedelmező üzletét.

Előzmény: motduck (359)
motduck Creative Commons License 2015.07.16 0 0 359

Sajnos amit mond félre vezeto és felre magyaráza vagy ki csufol de nem bizonyitja az ellenkezőjét. Sok dologban igaza van, de a desztillált víz része homályos. Én külföldi oldalakon azt olvastam, hogy eső vizet isznak. Most teljesen hiteltelen ez a professzor. 

Előzmény: Mungo (358)
Mungo Creative Commons License 2015.07.12 0 0 358

 Bocs, hogy hülye cikket adtam nektek, de ez egy ló doktor.:(

 

Az előadás pedig jó. Mi a gondod vele?

Előzmény: motduck (357)
motduck Creative Commons License 2015.07.11 0 0 357

Az az érdekes benne, hogy sokszor csak elviceli és nem támasztja alá amit mond.:) Bocs, hogy hülye cikket adtam nektek, de ez egy ló doktor.:(

Előzmény: motduck (356)
motduck Creative Commons License 2015.06.27 0 1 356

DR sipos Pál úr elmondja az igaz állítást mindenki figyeljen oda, mert le akarnak húzni benünket és ne igyatok desztvízet.:) Csalás butítást és kisebb pénzmarad meg bennetek így én ingyen segítettem nektek.:) http://videotorium.hu/hu/recordings/details/3213,Az_alternativ_tudomanyok_Kesz_atveres_show_-ja  

NevemTeve Creative Commons License 2015.03.28 0 0 355

(Két tényezője volt a kaukázusi férfiak a hosszú életének: egyrészt a finom kaukázusi kefír ugyebár, másrészt meg az, hogy nem akartak a cári hadseregben katonáskodni, ezért az apjuk irataival szélhámoskodtak, hogy elkerüljék a behívást.)

allaid Creative Commons License 2015.03.19 0 0 354

Úgy tudom nem egészen, volt egy kutatási program amiben ízekre szedték ezeket a sokáig élő népeket de a genetikát is a táplálkozást is kizárták. Összefüggést, hasonlóságot csak a szociológusok találtak ui ezek a népek nem tudják mi az, hogy "nyugdíjas". Valószínűleg a lelkiállapotuk van rendben és akkor tök mindegy mit esznek és milyen vizet isznak. (-:

Előzmény: old coon (345)
allaid Creative Commons License 2015.03.19 0 0 353

((((-: én meg következetesen csak csapvizet iszok, de köszönöm jól vagyok. (-:

Előzmény: gabbriella68 (352)
gabbriella68 Creative Commons License 2015.03.19 0 2 352

Sziasztok!

Mi (én és a két egyetemista gyermekem) több,mint 8 éve isszuk-esszük a desztillált vízzel készült teát,leveseket,ételeket.Azóta nem voltunk betegek egyáltalán,illetve  megfázás esetén is 1-2 nap alatt helyrejöttünk(előtte minden évben 2x-3x voltunk hetekig betegek).A fiam (orvosira jár jelenleg) eleinte az iskolában tanultakkal rémisztgetett(szétrobbannak a sejtek ),de mint látható: mindenki jól(illetve sokkal jobban )van,mióta isszuk.Persze néha jöhet az ásványvíz is,de csapvíz soha.Senkit sem akarok meggyőzni,csak leírtam a személyes tapasztalatomat.Nekünk bejött a desztvíz,ill.a desztilláló készülék(szerencsére 8 év alatt egyszer sem hibásodott meg):))

Ja,és gyógyszertári sót használunk kb. 6 éve..Néhány helyen még kiadják szerencsére.(1 kg=260 Ft)

 

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!