Hali! Akkor nagy mázlitok volt. Elképesztő, hogy mik vannak! Nálam még ilyen nem fordult elő, de biztos nagyot csodálkoznék, ha előfordulna. Leghorn! Szóval akkor már nincs semmi baja a tyúknak? Üdv.
Hasonlóképpen jártam már a volt pulykakotlómmal. A szemem láttára elkezdett vergődni a csibéi között. Gyorsan kivettem, hogy ne verje össze a kicsiket. De amikor kivettem, akkor a nyakát nyátravágta és kimerevedett. Lemondtam róla. :(
Eltelt 1 perc és gondoltam 1et beledobtam a legközelebbi itatóládába és fújogattam levegőt a csőrébe. Nem sokra rá elkezdett magától lélegezni. Még egy órát ázott és utánna magától kievickélt. Estére már vissza kellett engednem a csibékhez, mert úgy kereste. Azon a nyáron keltett még egyszer.
50 redro-t és 50 master grist. 1,5 hetesek és már majdnem duplája mint a többi. Így gondolkoznom kell, hogy hova tegyem őket. Azt hittem, hogy ej ráérünk arra még.
Most hihetetlenül sokat tudnátok segíteni Budapest legnagyobb állatotthonának, (ahol közel 400 állat élhet boldog életet) abban, hogy bevezethessük a menhelyre az ivóvizet! Ez Nektek csak 3 percetekbe kerül.De erre már csak kb 10 órátok van!!!Aztán zárul a szavazás :o( www.asopronibudapestert.hu szavazatok a NOÉ-ra
nézzétek meg ezt a klippet is, talán ez segít, ha kételyeid lennének!
Sziasztok:) Mindenki nyaral? Vagy hűsöl a szobában? Merthogy nagy a csend az összes kapirgálós fórumon. Nekem sincs ám most semmi mondandóm, úgyhogy illusztrálom Pintade hsz-t (bár jersey-tyúkról nem találtam képet):
Sziasztok! Az egyik legkedvesebb hibrid a számomra!Van belőle egy tojóm,akit az egész család nagyon szeret, a neve: Bea. Nagyon ragaszkodó.Mindenki után szalad. Kissé duci, de én így szeretem! Most a mamámnál tartom,mert egy időben sántított. Aztán a többi tyúk mellett jobb lett az állapota. Majd rakok fel róla képet!