Keresés

Részletes keresés

Gery8106 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 43

ez meg hogy?

Előzmény: zsolesz666 (42)
zsolesz666 Creative Commons License 2013.08.23 0 0 42

sziasztok..itt egy jó videó a témában...tényleg érintés nélküli orgazmus..:http://www.xvideos.com/video5158475/hands_free_cum

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.02 0 0 41

Szerintem, nem kell ahhoz 'kiéhezettnek' lenni, hogy átéljünk érintés nélküli orgit. Vad fantázia, koncentráció és gyakorlás szükséges. Esti szeretkezés után, 'utójátékként' nagyon jó és gyakran még az álomban is folytatódik.:-)



Törölt nick Creative Commons License 2008.02.26 0 0 40

Húúú! A mai napig beleborzongok ha rágondolok. 16 évesen a nagybátyáméknál aludtam a 3 éves unokaöcsémmel egy ágyban. A nagybátyám nagyon huncut ember volt velem is állandóan ki akart kezdeni. Egy szobában a fekvőhelyem fejrészéhez ért a nagybátyám és nagynéném  ágyának lába. Éjjel arra ébredtem, hogy mocorognak az ágyban, a néném suttogja "drágám" " oh én drágám" " szeretlek", nagy sóhajok, izgés mozgás. Hirtelen a fejembe szaladt a vér, úgy éreztem minden egyes sejtemben peseg a vér. Forróság öntött el, de meg sem mertem mozdulni, pedig már rendületlenül maszturbáltam naponta már többször is.

Csak vártam, még a lélegzetem is visszatartottam. Egyszer csak a jól ismert nedves locsogást, simogatást hallottam. Úh! úgy éreztem azonnal bepisilek, a hólyagom, az alhasamban tüzes víz lobog, a szivem a torkomban, azonnal elélvezek. Nagy lendületes takaró suhogás és beindul a lassú mozgás, hallani ahogy a nedvességen csúszik ki-be a nagy...

Azonnall felrobbanok, meg kell érintenem magam! Nem merem! mit tegyek! Szuszognak, lihegnek. A néném: - "gyere jános gyere! még! még! szeretlek!" Már a szám is összeszorítottam. a lélegzetem megakadt és lüktetve élvezni kezdtem, éreztem a nedveket a fenekemen végig folyni. teljesen kitátott szájjal lihegni kezdtem, ők is egyre hangosabban mozogtak sóhajtoztak. orgazmus orgazmus után tört rám, nem is tudom hányszor, remegni kezdtem mint aki fázik, pedig folyt rólam a víz. Hullámzott a hasam, a csípőm az ég felé feszült, azt hittem ott nyomban meghalok, megfulladok. Minden lecsendesedett, én is szinte ájultan feküdtem nyitott szájjal, még mindig zihálva. Az álom kerülgetett, amikor újra matatni kezdtek, de már sokkal bátrabban hangosabban nevetgéltek. A hangokból arra következtetek, hogy franciázni kezdtek. Nekem se kellet több a hálóingemen át megérintettem magam. Nem is éreztem ruhát az ujjaim alatt, csak egy nagy tócsát. Soha nem érnek véget a lüktetések a hasamban, bepisilek, mi lesz? Az volt a szerencsém, hogy bácsikám hangosan hörögni kezdett, amivel engem is úgy felizgatott, hogy halk visítással élveztem újra meg újra. Soha nem volt azóta ilyen sorozatos orgazmusom. először érintés nélkül majd a kezem érintésétől. Az ágyon reggel a fejemtől a sarkamig sötét folt árulkodott az izzasztó éjszakáról. A fenekem alatt határozott konturral.

 

Előzmény: Nerve (38)
Nerve Creative Commons License 2007.09.19 0 0 38
Életemben egyszer nekem is sikerült a dolog igaz, lehet, hogy többször is menne igazából nem próbáltam.

A párommal aludtunk illetve ő aludt én még fent voltam és TV-t néztem. A TV-t kapcsolgatva belefutottam a pornó adóba és megfordult a fejemben, hogy könnyíteni kéne magamon, de a párom hozzám simulva aludt így megmozdulni sem volt lehetőségem anélkül, hogy felkelt volna (nem igazán értékelte volna a dolgot).

Néztem a filmet és közben erősen koncentráltam, szinte szuggeráltam magam, hogy én dugom azt a nőt a filmen, és egyre jobb, érzem hogy közeledik az orgazmus stbstb. Közben próbáltam prosztata tájékon feszíteni meg elernyeszteni a pc izmomat. És láss csodát nem is olyan sokára akkorát élveztem amekkorát még soha életemben.

Utána viszont mivel nem igazán voltam felkészülve a dologra és megmozdulni sem volt nagyon lehetőségem kénytelen voltam egy jóadag spermával a pizsamámban elaludni, de nem bántam:)
tomas69 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 37

Nem is gondoltam, hogy ez művészt is megihletett...

 

Szívesen elolvasnám!

Előzmény: Emma (36)
Emma Creative Commons License 2007.09.12 0 0 36
Salvador Dali irt egy konyvet, kb 10 eve olvastam, abban volt leirva hogyan el at egy fiu es egy lany egyszerre egyutt, de egymas erintese nelkul tokeletes tulvilagi orgazmust. Gyonyoruen volt leirva, erdemes lenne elokeresni, de az en konyveim fele dobozban lakik, ez is.
GHJKL_86 Creative Commons License 2007.09.05 0 0 33
Ismersz olyat, aki ismer olyat, aki egyszer látott a TV-ben egy riportot arról az emberről, akinek egy ismerőse mesélte, hogy van ilyen? ;)
Előzmény: bolygohollandi (11)
bolygohollandi Creative Commons License 2007.09.03 0 0 32

:))

 

Végülis itt az érintés nélküli kielégülésről van szó, s mi más lehetne jobb erre egzfajta előkészítésnek, mint holmi erős ingerek - márpedig a pornó stimuláló hatása közismert...:))

(Akkor nem volt közismert, akkor folytak a felettébb lekes, kezdeti kísérletek...:)))

Szép kép: 10-15 ember szótlanul (esetleg egy-két szellemes és szellemtelen benyőgés közepette) bámulja a képernyőt - aztán hopp, kielégülnek...:))

 

OFF

 

Ezt a karatés-pornós klasszikus időszakot elég hamar meg lehetett unni (még ha szinesítette is egy-két szaftos zombi-film is később); az alant említett tanfolyam harmadik napján amikor a társaság végképp szembesült azzal, hogy vagy harcos film van csupán vagy pornó, akkor már arra a videómagnót kezelő azon kérdésére egy-egy film után, hogy akkor most mit is nézzünk, már kórusban, elég rezignáltan válaszolt:

 

- mit, mit - hát valami harcos-b@szóst....

 

ON

Előzmény: Törölt nick (30)
bolygohollandi Creative Commons License 2007.09.03 0 0 31

:))

Na, ja a K und K - szép korszak is volt az...:))

 

Mindjárt kiderül, hogy akkortájt az embereknek nem is igen volt más lehetősége, mint mindenféle érintés nélkül, spontán kielégülni...:))

Előzmény: Tonietta (29)
Tonietta Creative Commons License 2007.09.03 0 0 29
Most nagyon röhögök az embernagyságú puncin! :)))))) Istenkém, a régi idők filmgyártása... :))))

Egyszer én is rajtakaptam magamat egy vegyes társasággal, hogy ostobán bámuljuk a tévét, valami virágot hurcoltak a filmben ide-oda, az néha kipöfögött valami fehér felhőt és ettől mindenkinek dugni támadt kedve izibe'. :))
Előzmény: bolygohollandi (28)
bolygohollandi Creative Commons License 2007.09.03 0 0 28

Pontosítsunk: akkor még aligha voltam férfinak nevezhető..:))

És hogy a fenébe ne néztük volna meredten, amikor életünkben nem láttunk ilyet, de akkoriban még pornólap sem volt senki kezében.

Öreg vagyok vazze, ne tessék engem itten kiröhögni a pár évtizeddel ezelőtti tizenéves rácsodálkozásom miatt...:)))

 

Ami meg a csoportos nézelődést illeti, hát abban ugyan lehet akár jó is; például voltam aztán sok évvel később egy olyan helyen, ahol én tartottam a tanfolyamot egy bentlakásos intéményben kb. 25 mérnökpalántának és este semmilyen más szórakozás nem volt, mint a video - és kazettából kétféle volt: pornó és karate.

Na most ebben aztán csak egy jó(??) volt: a társaság teljesen úntám beszólásai; ugyan mi a fenét lehetett volna egy világvégi helyen csinálni (na, esetleg még ihattunk volna..:)))

 

Na, egy jó volt - arra emlékszem: volt egy film, ami egy kastélyban játszódott és időnként megjelent benne  egy embernagyságú punci, amelyik kergette, majd  bakapkodta a népeket.

Előzmény: Tonietta (16)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 27
en is sokmindent visszasírok :) De nem hátra néz az ember hanem előre :)
leg előre :)
Előzmény: Tonietta (26)
Tonietta Creative Commons License 2007.09.03 0 0 26
Néha visszasírom, ha ez nosztaliga. :) Na, hagyjuk.
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 25
nosztaliga nosz taliga ? :)
Előzmény: Tonietta (24)
Tonietta Creative Commons License 2007.09.03 0 0 24
Mondom, hogy totally offtopik. :)) Ahh, boldog, szép idők...
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 23
akkor abban már volt érintés rendesen :)))))))
Előzmény: Tonietta (22)
Tonietta Creative Commons License 2007.09.03 0 0 22
Szerinted? A tévé volt a hangulatvilágítás... szélesvásznon... ;) Offtopik. :)
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 21
akkor mi volt a funkciója ? :)
Előzmény: Tonietta (20)
Tonietta Creative Commons License 2007.09.03 0 0 20
Voltam olyan buliban, ahová hölgyeket is meghívtak, szóval volt értelme nézni a pornót, de nem az volt a funkciója, hogy iksz pasas bámulja a tévét, aztán elmenjen haza. :)
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 19
hát ha elképzelem akkor tényleg értelmetlen dolog :)
ez nem ismertetterjesztő dolog hogy bámulni kelljen :)
Előzmény: Tonietta (18)
Tonietta Creative Commons License 2007.09.03 0 0 18
De most képzeld el: 5-6 pasas ül a tévé előtt és bámulja a bumszi-bumszit a tévén. Tiszta őrület.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 17
szerintem nem rossz csoportosan, de csak nézni képtelen lennék.. :)
Előzmény: Tonietta (16)
Tonietta Creative Commons License 2007.09.03 0 0 16
Erre a baromságra csak férfiak képesek. Mi a túrót bámulnak csoportosan pornót?!
Előzmény: bolygohollandi (14)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 15
mikor fiatal és szűz voltam kb 4 nap volt a max.. a 4. nap éjjelén elmentem mindig tehát kb ott volt a határvonal. akkor próbáltam ezt és el tudtam menni érintés nélkül is.

mondjuk azt soha nem értettem hogy lehet pornót nézni csak úgy.. pár perc után vagy előveszem a farkam vagy inkább nem nézem mert megőrülök.
Előzmény: bolygohollandi (14)
bolygohollandi Creative Commons License 2007.09.03 0 0 14

Négy nap?!

Annál több kell ahhoz (szvsz), hogy a dolog aztán magától is menjen....:))

 

Egyszer volt egy topic, ami épp erről szólt (vagy legalábbis ilyen vonulata is volt); az önmegtartóztatás idejének hosszában versengtek a nemes (HUSZ)lovagok...:))

 

(Mondjuk amikor még jobb erőben voltam (+ még jelentős hiányok is mutatkoztak a párkapcsolat terén - pontosabbn a párnak mindössze az 50%-a volt meg szerény személyemben), akkor velem előfordult, hogy egy ismerősnél bedobtak egy szexkazettát a videóba (talán másodszor ha láttam ilyet életemben) és aztán ott bámultuk mintegy másfél órán keresztül (a többiek is hasonlóan rutinos pornó-néző versenyzők voltak, mint én) és amikor mentem lefelé a lifttel, úgy éreztem nem sok kellene ahhoz, hogy...szóval hogy OnTopic legyek - már ha lett volna akkor bármiféle topic...mit topic, internet sem volt...:))

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 13
höhö
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 12
ne is mondd 4 nap szex nélkül...
Előzmény: bolygohollandi (11)
bolygohollandi Creative Commons License 2007.09.03 0 0 11

Létezik, hogyne létezne; csak jó erősen kell koncentrálni, a legjobb teliholdkor a temetőben, de előtte jobb kézzel a bal váll felett hátra kell vetni egy döglött fekete-fehér foltos macskát (lehetőleg kandúrt).

 

Amúgy tényleg létezik, csak viszonylag ritka; állítólag igen erős vágy kell hozzá, kellő idejű szexuális kielégítetlenség (erős akarat, hogy elég sokáig ne nyúljon magához az ember)

Előzmény: GHJKL_86 (9)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 10
nanááhogy. :) mikor fiatal voltam még próbálkoztam ilyesmivel. müxik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!