Üdv mindenkinek. Dmsz kamion szép megvigyázott állapotban eladó. A gumik még szörösek rajta. Ugyan-itt SCHUCO játékok gyűjtői állapotban szintén eladóak. Van pár darab.
Köszi! Van még két példány ebből a típusból, az egyiket kellett csak szerelni, de arról nincs kép sajnos. A másik gépemen van még néhány szerelős fotó, majd előkeresek párat. Nekem is nagy kedvencem ez a 356-os, valamint a Distler Packard is. A legutóbb a Holdautó/Űrautó flottán dolgoztam, párat kellett javítani, kiegészíteni, stb., utána készült pár kép.
Jakab András vagyok. Érdekelne, valaki tudna-e esetleg segíteni nekem képfeltöltésekkel abban, hogy ehhez a játékkockához tartozó figurák színesben, és 3D-ben hogy néznek ki?
És még azt szeretném kérdezni, hogy valaki abban tud segíteni szintén képfeltöltésekkel, hogy ilyen régi macskás játék tükörhöz hasonlóan milyen formákban lehetett még kapni pont ilyen kis méretű tükröket?
Sziasztok! Keresek régi orosz BTR-80as játék tankot nosztalgiából!! Bárki tud vagy szívesen megválna tőle kérem keressen ! :) email: st.photos88@gmail.com
Jakab András vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy a Nyugati pályaudvarral szemközt működő Skála Metró áruházban régebben működő, az 1980-as és 2000-es évek közötti üzletek belsejéről és kirakatairól esetleg lenne valakinek néhány kép? Engem nagyon érdekelnének ilyen képek? Hogyha esetleg lennének ilyen képei valakinek, akkor azokat fel lehetne majd tölteni ide, a fórumra is?