olvastam a fórumot, de nekem még mindig nagyon sötét ez az Igo8-as frissítés a Mio H610-en. SD-re feltettem a miopocket 2.0-t de onnét nem tudom mit kell tenni. Igo8-at probálnám memkariról futtatni de hibát ír. Vki írja le legyen szíves lépésről lépésre a frissítés pontos menetét dedós szinten nekem. - lehet abból talán megérteném.
Ha nagyon szeretnéd,megoldható.Nekem nem jött be:( Túl kicsi.Szerintem a 3.3-as jobb.És van hozzá friss térkép is.És ha szeretnéd még hivatalosan isan hozzá friss térkép évi 3X-i frissítéssel.
Szia tündérlala! A segítségedet kérném, megcsináltam mindent pontosan ahogy leírtál de nem történik semmi, van esetleg valami ötleted, hogy hol hibázhat a dolog? h610Auto.mscr-be a legvégére kellet beilleszteni a beírt és beszúrt képen is látható sorokat ? Nem tudnád fölrakni a file-t vagy leírni a teljes tartalmát. Illetve szükséges még más filet másolni az sd-re igo és inf mappán kívül, plusz a h610Auto.mscr ?! Próbáltam 2 fajta miopocket-tel is de nem voltak túl stabilak, újra bekapcsolás után hibát okoztak.
Ha tudsz segíteni vagy bárki hasznos tanácsokat, tippeket adni annak köszönöm.
Kártyáról indított MortScript rendszert használok.
Tanulmányozva a path leíró rendszert, azt láttam, hogy a gépben több helyen is vannak path*.txt fájlok. (ppath.txt, ppath1.txt... és így tovább ppath4.txt-ig.)
Ezek a ROM-ból másolódnak be minden induláskor, így nem is olyan egyszerű felülírni őket. Alapból az összes beíródik a Windows könyvtárba, ezen felül a Windows könyvtáron belül vannak ppath1, .... ppath4 könyvtárak, és ezekbe is bemásolódik a a sima ppath.txt fájl minden egyes alkalommal.
A problémát az alábbi trükkökkel oldottam meg:
- készítettem egy módosított ppath.txt fájlt, amelyben az alábbi módosítást végeztem el a [Travelkits]<SUB> pont alatt:
[Worldmate]<CHILD>Storage CardIgo8Igo8.exe
(Vagy a megfelelő Igo8 útvonal, értelemszerűen.)
- ezután további négyszer "klónoztam" a ppath.txt-t, vagyis készítettem egy ugyanilyen tartalmú ppath1.txt... egészen ppath4.txt-ig.
- a kártyán készítettem egy INF nevű könyvtárat (ennek neve mindegy amúgy), és ebbe másoltam az összesen 5 db ppath*.txt-t (a sima ppath.txt-t és a ppath1.txt... ppath4.txt-t)
- ezt követően már csak a h610Auto.mscr -be kellett beírni az alábbi sorokat (sohasem foglalkoztam ilyesmivel, de a MortScript4-hez adott COMMANDS.TXT fájl elég informatív):
Bocs, 6-os alatt az eredeti miomap-et értettem (hiszen az gyakorlatilag igo2006).
Nekem megnyugtatóbb, hogy kedvem szerint az eredeti miomap-et (gépből) vagy akár az igo8-at (kártyáról) hsználhatom.
A dual használat lehetőségét úgy oldottam meg, hogy a (számomra) teljesen felesleges Worldmate ikonhoz rendeltem az igo8-at, így amikor arra kattintok, akkor egyszerűen a kártyán lévő igo8-as indul el. :)
Nem kritizálni akam tényleg mindenki használja azt, ami neki a legszimpatikusabb! :) Én nem tudom, hogy az igo6 milyen, én csak az igo8-at ismerem. Szerintem fényévekkel jobb, mint a miomap, de nem a csicsák miatt! Én nem használom pl. a 3d nézetet, ilyesmit. A speedcam-eket is egyszerűbb felrakni rá, mint a gyári miomapra stb. Egyébként a térképfrissítés miatt használok én is csak igo8-at, nekem tök mindegy lenne mi visz el oda, ahová menni akarok.:)
Nekem nem kár, a 8-ashoz már régebben megvolt, ezt az új 6-ost (M0-ást) vadásztam - már azt hittem, nem is lesz hozzá. :)
Nekem számos ponton nem teljesen jött be a 8-as (H610-en mikró méretű ikonok, bugok, néha nehézkes, stb.), ezért nem bántottam a 6-ost. Inkább azt választottam, hogy a 8-as a kártyáról fut, a 6-os meg maradt a gépben.
Ide feltettem egy "sima" igo8-at: http://rapidshare.com/files/166222780/IGO8.ZIP.html Ezt elég az sd kártyára másolni, és miopockettel el tudod indítani. Egy hölgy ismerősömtől van, úgyhogy azért lesz szép szívecskés a háttér, de át lehet állítani:D A sys.txt-be bele kell rakni ezt: [interface] skin="ui_igo8" resolution_dir="240_320" vga=0 maxzoom2d=6000000 show_exit=1
A miopocket azt hiszem, hogy az sd kártya, igo8 könyvtárban keresi, ott van az exe? Melyik igo8-at töltötted le? Ezt? http://rapidshare.com/files/152458297/h610igo8_new.zip.html Mert ez a miopocket nélküli használatra van átalakítva.
Koszi a segitseget, felraktam a pocketet, felmasoltam az igo-t amit letoltottem inditanam es kiirja hogy nincs meg az igo.exe file. Hibas az igo vagy mi lhet?
Ha nincs az Igo8-as verziód data.zip fájljában a H610-eshez szükséges 240x320-as felbontás, akkor írhatsz te bármit a sys.txt-be - örökre elfordított/torz képed marad... A data.zip -ben, az ui_igo8 könyvtárában kell a 240_320 -as alkönyvtár is (persze benne a megfelelő adatokkal). Néha van 320x240-es is - az nem jó!
Szia! Szóval felmásolod a miopocketet, azután hard reset (a kikapcsoló gombot, hosszan nyomva tartva kikapcs, majd vissza). Ekkor elindul a miopocket. Ha csak kipróbálni szeretnél másik navi szoftvert, akkor elég felmásolni az sd kártyára, a miopocketről tudod majd indítani. Ha ki szeretéd cserélni a mio-t, igo-ra, akkor kell átnevezni a miomap könyvtárat stb., amit már leírtam. Ha rajta hagyod a kártyán a miopocketet, akkor azt csak hard reset után tudod majd újra elindítani, különben mindig a mio-s felület jön be. Ha kicseréled a navi szoftvert, akkor le is lehet törölni a kártyáról a pocketet, a miomap helyett indul majd az igo.