Keresés

Részletes keresés

nemhívő Creative Commons License 2007.06.13 0 0 22
Én is azt próbáltam mondani, hogy a korrupció nem szűnt meg, csak magasabb szinten koncentrálódott. És ugye egy bizonyos szint fölött nincs korrupció ebben az országban.

Ők is (szakszervezet) kapnak jutalmat:)

Előzmény: Törölt nick (21)
halinorbi Creative Commons License 2007.06.13 0 0 20
ohhh!

Egyébként az újságcikehez egy adalék:
Mindenki arról beszél, hogy Bence a barátnőjét jutalmazta meg. Viszont ha valakitől gyereket vár, akkor gondolom már együtt is laknak. Tehát nem lehet hogy a közös családi kasszába nyomja be így a pénzt?

vagyis magát ajándékozza?

Előzmény: watchdog (7)
nemhívő Creative Commons License 2007.06.13 0 0 19
A VPOP-n évente legkevesebb 5-6 jutalmat kapnak a hivatásosok. Általában a fizetésükkel azonos összeget alkalmanként, illetve egyszer-kétszer, inkább kétszer egy évben ennél nagyobb mértékű jutalmat. Meg hát a 13. havi fizetés. Ez a kilencvenes évek elejétől így van. Ez garantálja a seggnyalás (bocsánat, lojalitás) maximális biztosítását. Bence azt mondta, hogy a vámosoknál sikerrel vették fel a harcot a korrupció ellen. Ez olyan módon valósult meg, hogy a vezetés (vámhivatali, regionális, VPOP) saját hatáskörébe vonta és már nem szükséges a kisfinánc megkenése. Parancsra, utasításra megteszi. Miért is? A jutalmazási rendszer miatt. Nem véletlen, hogy ez így működik.
Mondjatok még egy munkahelyet, ahol kb. 6000 ember dolgozik és a tartósan betegek, gyesen, gyeden lévők, illetve a fenyítés alatt állókon kívül több mint egy évtizede mindenki kap legalább évi négy alkalommal jutalmat! A jutalom a kiemelkedő munkáért, teljesítményért jár. De ha mindenki kiemelkedő akkor senki sem az:) A mesében sincs ilyen. Ez egyébként mozgóbérként működik a gyakorlatban, de mivel a teljesítmény nem igazán mérhető, így ez natúr pofapénz.
Előzmény: 32nick (12)
b.viridis Creative Commons License 2007.06.13 0 0 18
Szerintem nincs, illetve ha van, az csak azért nem sumákolt, mert még ehhez is hülye.
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.13 0 0 17
igazad van.úgy látom,ebben teljes az egyetértés a fórumozók közt.most már az illetékeseknek kellene olyan döntést hozni,ami kiköszörülné a csorbát.a baj az,nem fogják ezt a döntést meghozni,ahogy ismerjük őket.
Előzmény: weress (14)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.13 0 0 16
hát vazzeg, baller vagyok de monnyon le az ilyen kurva gyorsan.
Előzmény: Törölt nick (-)
árnyékgyuri Creative Commons License 2007.06.13 0 0 15
Hát nemtudom. Amikor én polgármester lettem, első dolgom volt leállítani azokat az önkormányzati kifizetéseket, amelyeket, az általam képviselt szervezetek kaptak. O.K. sok civilügyet átvett az Önkormányzat, de mivel itt vannak velem ellenérdekű felek is sokkal jobban biztosított a kontroll, minha magamnak kiutalok pénzt, aztán az pénzügyi beosztottam leellenőrzi az elszámolásom.
weress Creative Commons License 2007.06.13 0 0 14
Aki ilyen alacsonyra teszi a magával szembeni erkölcsi mércét, az hogyan is lehet ilyen szervezetekben tábornok? Ott ahol épp a jó erkölcs lenne mindennek az alapja.
Arcamax Creative Commons License 2007.06.13 0 0 13
Vannak, akiknek az utolsó utáni alkalom után is hiányzik a kielégítés.
Előzmény: 32nick (12)
32nick Creative Commons License 2007.06.13 0 0 12
Tök jó hely lehet az a VPOP, hogy folyton jutalmakat osztogatnak még távozás után is...
watchdog Creative Commons License 2007.06.13 0 0 9
Azt nem hiszem. Kérdés persze, h mi a korrupció - a mindennapokban. A többség persze bizonyosan nem tudja kivonni magát a rencerből. Én a mainál is jobban aggódnék egy önkormányzati rendőrségtől. Mi lenne itt, ha minden polgármesternek saját rendőrsége lenne?

Itt azért van egy nagyon(!) érdekes cikk.
Előzmény: intermaus (8)
intermaus Creative Commons License 2007.06.13 0 0 8
Azért a kisrendőröket sem kell szentté nyilvánítani. Láttam én már érdekes eseteket. Valószínűleg aki nem csak akták tologat a rendőrségnél, az korrupt.
Előzmény: watchdog (7)
watchdog Creative Commons License 2007.06.13 0 0 7
Úúúútálom a büdös szélsőjobbant képeteket és a mantrátokat, de ebben az esetben konkretice: igazatok van!
Gyomorforgató ez a képmutatás!
Klasszikussal - :o) - LóXar lesz itt mama, nem tisztulás!

A kisrendőrök meg ezek miatt húzzák be a nyakukat az utcán. Ha lenne bőr a képén, Bence is lemondana.

Elvégre őt is megette a kisgömböc :(
Arcamax Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6

Bencze úr zéró toleranciát ígért, így van, de pár napra rá már kijelentette, hogy a rendőrség nincs válságban, csak elbizonytalanodás tapasztalható.

Gondolom, olyasmi lehet ez az elbizonytalanodás, mint amilyen a múltkor a lifben.

*

Aztán meg itt van ez a csókoltatás, csókoltatott mindekit, aki arra célzott, hogy ne nevezzék ki, csókoltatott és mosolygott, meg persze idézte a klasszikus forrást.

De most már világosan látszik, hogy nem csak most csókoltatott, hanem már sokkal sokkal korábban is.

b.viridis Creative Commons License 2007.06.13 0 0 5
Teoretice: ne legyen, bánja a vihar.
Praktice: ez ma az általánosan vett gyakorlat. Ha olyan vezetőt keresünk, aki nem követett el ilyesmit, akkor biza a prematúrok között kell keresgélnünk.
Előzmény: nicksok (4)
nicksok Creative Commons License 2007.06.13 0 0 4
Igazad van,viszont ne legyen már annyival elintézve a tisztelt rendőri vezető esete-aki zéro toleranciát hirdetett-,hogy "na és,ettől nekem nem lesz jobb".
Előzmény: b.viridis (2)
dz01 Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3
Távozása után is jutalmazta barátnőjét a főkapitányKözös megegyezéssel, 2006. július 15-én távozott a VPOP-tól Bencze József barátnője, másnap azért még főnöke és élettársa megjutalmazta.
b.viridis Creative Commons License 2007.06.13 0 0 2
Attól én nem döglök meg az utakon, ha a főrendőr kis pluszpénzzel béleli ki a kedvenc nunáját, de ha a száguldozó hülyegyerek elintézheti egy huszassal, az már baj.
Pláne, hogy az általam ismert legtöbb cégnél van olyan szinekúra, ami a főnök faszpörgettyűjére lett szabva. :-)
ooloo Creative Commons License 2007.06.13 0 0 1
0!
b.viridis Creative Commons License 2007.06.13 0 0 0
zer0
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.13 0 0 topiknyitó

lássuk azt a zéró toleranciát!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!