Angol alapfokú C nyelvvizsgára lenne szükségem. Sajnos vidéken lakom, minden messze van. Tanultam angolt korábban, de jó volna valami vizsgaelőkészítő tanfolyam, kimonottan alap C-re. Nincs valami jó internetes tanfolyam? Nézegettem a neten, de félek a pénzlenyúlóktól. Szóval olyan érdekelne, amiről jó vélemény/tapasztalat van.
Szerintem olyan, hogy jó vélemény, tapasztalat..., hát nehéz lesz. Akinek sikerült megtanulni ott a nyelvet, az dicséri, akinek nem, az szidja. Skype? Mert netes tanfolyamról nem hallottam, skype-on tanítanak tanárok. Hogy melyikük a jó? Ki kell próbálnod. Én még nem skype-oztam, még ismerőssel sem, így erről nincs tapasztalatom.
Ha magántanárt kerestek a nyelvvizsgára való felkészüléshez, nézzetek szét a TUTI magántanár-közvetítőn. Rengeteg angoltanár hirdetését találjátok a weboldalon:
Angol alapfokú C nyelvvizsgára lenne szükségem. Sajnos vidéken lakom, minden messze van. Tanultam angolt korábban, de jó volna valami vizsgaelőkészítő tanfolyam, kimonottan alap C-re. Nincs valami jó internetes tanfolyam? Nézegettem a neten, de félek a pénzlenyúlóktól. Szóval olyan érdekelne, amiről jó vélemény/tapasztalat van.