Keresés

Részletes keresés

Petyka30 Creative Commons License 9 órája 0 0 29276

Mondtam én tudóskám tegnap jön Cilike. Már jelentkezett is. Mi lesz itt később? https://index.hu/belfold/2022/08/14/muller-cecilia-majgyulladas-jarvany-hepatitis-szakertoi-velemenyek/

Előzmény: Clarkson (29275)
Clarkson Creative Commons License 10 órája -1 0 29275

Mondtam, hogy a konteós, áltudományos hülyeségekkel hagyjál. Erről nem nyitok vitát.

Előzmény: Petyka30 (29268)
Petyka30 Creative Commons License 12 órája -1 0 29274

De a Race, már ott hülyeség, hogy Wimbledonban nem adtak pontot. Tehát Djokotól elvettek 2000 pontot. A másik meg,azért hülyeség, mert Djokot hülye politikusok, miatt nem indulhat. Nem az én véleményem, remélem tudod ki Ivan Lendl, Ő is azt mondja, hogy hülye politikusok belenyúltak a GOAT kérdésben, mert vicc, hogy hülye politikusok miatt, nem indulhat Djoko, 2 Gs-en,meg 4 ezres versenyen sem indulhatott, egyikért meg nem kapja meg a 2000 pontot Wimbledonért. Ha tudsz angolul itt a cikk. https://www.tennis365.com/tennis-news/ivan-lendl-says-it-would-be-unfair-if-novak-djokovic-misses-out-on-goat-crown-due-to-politics/ Egyébként valóban valamikor a butaságra elég nyersen fogalmazok, de azért a világranglista 25. teniszezőjét sosem Hívnán dagadtnak. De nem akarlak bántani, utálok veszekedni. Csak Te olyan elfogult vagy Rafaval, hogy az szőrnyű. Én nagyon tisztelem Rafát is, aki piszok sok munkát tett bele felnőtt korában is, mert például, amikor megismertük röptézni nem tudott, most meg nagyon jól röptézik. De másban is rengeteget javult. De Nolet is elismerem. De Tiafoet is. Én semmibe nem voltam a világon bármibe az első millióban sem, Tiafoe jelenleg a szakmájában a világon a 25. Tehát ne, nem tudom Rafat az év játékosának nevezni,de ha Federer az én kedvencem vezetné így a világranglistát, őt sem ismerném el az év játékosának. Idén sajnos nem tudjuk mek, ki az év játékosa. Amikor mindketten indultak Gs-en RG-on nagy gratula Rafanak a 14. RG -hoz, de Wimbledonban kiesett az elődöntőben, igaz megsérült, remélem nem komolyan, és Djoko nyert, de elfelejtetek neki 2000 ATP pontot jóváírni. Kabaré az egész év. 
U.I. Ivan Lendlt olvasd el.

Előzmény: Bari8 (29271)
Bari8 Creative Commons License 13 órája 0 1 29273

Gondolod, hogy a tenisz Rafa fóruma alkalmas arra, hogy csodálatos orvosi tehetségedet itt kamatoztasd. Esetleg keress fel a covid fórumot!!!

Előzmény: Petyka30 (29268)
Bari8 Creative Commons License 13 órája 0 1 29272

Köszi a hsz edet. Nem igazán értem, minek jár ide vacakolni. Csak remélni lehet, hogy megint hónapokig hallgatni fog,

Előzmény: Clarkson (29262)
Bari8 Creative Commons License 13 órája 0 1 29271

Sajnos már mindent be petykásítasz. Nem én döntöttem, hogy Rafa az év játékosa, de esetleg ha tudod, akkor nézd meg a race-t

Előzmény: Petyka30 (29255)
Petyka30 Creative Commons License 17 órája -1 0 29270

Ebben 100% igazad van. Tökéletesen egyetértek veled, de egy fiatal szervezet, ha nem vagy krónikus beteg 99,999999999999999999999999999% százalék, hogy legyőzi a szervezete. Az Adria kupán sem biztos, hogy Noletől kapták el a vírust, lehet egy másik teniszezőtől, vagy egy játékos valakitől elkapta a szállodában, vagy az utcán, és Nole nem kényszerítette őket, hogy elinduljanak a versenyen. AO-en is senkire nem lett volna veszélyes Nole, csak több agyhalott politikus kitalálta, hogy oltás nélkül  nem mehet be. Vagy abban mi volt a logika,azt is brit konzervatív politikusok találták ki, hogy Wimbledonban oroszok és fehéroroszok nem indulhatnak? Mert nem akarják ha orosz győz, orosz zászlót lobogtasson, ezt nem is tehetik meg, mert az ATP-vel megállapodtak, hogy zászlót nem lehet lobogtatni hát elég vicces lett a dolog, mert az oroszoknak " kedveztek" mert a férfiaknál, így Medvedev lett a világelső, a nőknél pedig egy orosz győzött kazah színekben. Egyébként Tartsunk össze))) mert Te is Roger fan vagy, mint én. Remélem ebből a visszatérésből , ha lesz valami, nem valami csúfos dolog lesz a vége. Mert Roger már 42. életévében jár. De Forever Roger, nálunk, gondolom nálad is, Roger a tenisz Mozartja. Na jó egészséget, meg jó szurkolást kívánok ha van már esetleg új kedvenced.

Előzmény: Zotya loves tenisz (29269)
Zotya loves tenisz Creative Commons License 18 órája -1 1 29269

Az oltás bizonyítottan csökkenti a súlyos lefolyás esélyét, ez az értelme az oltásnak. Nyilván erre azt fogod írni, hogy nem igaz, pedig de, az.

Előzmény: Petyka30 (29268)
Petyka30 Creative Commons License 20 órája -1 0 29268

De az oltást nem ér semmit lásd az idei Darts VB-t, ahol minden holland játékosnak volt oltása, az egyik megfertőződött, és az összes honfitársát megfertőzte. https://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/darts-vb-ujabb-holland-jatekos-kapta-el-a-koronavirust-2868073 Így vissza kellett lépniük, mind az 5 játékosnak, és a 32 között 5 ember játék nélkül jutott tovább mert a hollandokat kizárták.  Tehát ha van oltásod ugyanúgy megfertőzhetsz valakit. Az oltás max az időseknek érdemes beadni,meg a krónikus betegeknek. Ma is sok ember covidos Magyarországon. Mai is Magyarországon, pénteki adat 4813 covidos azonosítottak, és még hányan nem, mert nem csináltatott tesztet és péntek reggelre 2 meghaltak. Itt a cikk:https://www.penzcentrum.hu/egeszseg/20200814/itt-vannak-a-friss-hazai-koronavirus-adatok-45-fovel-ugrott-meg-a-betegszam-1100906 Vitát lezártam, értelmetlen emberekre, ennyi időd is felesles vesztegetnem. Most akkor mi értelme az oltásnak?

 

Előzmény: Clarkson (29267)
Clarkson Creative Commons License 21 órája 0 0 29267

Nézd, engem semennyire nem érdekel a te konteós hozzáállásod a vírushoz, úgyhogy ezt a konteós térítést hanyagold nálam.

 

Egyébként meg Djoko hiába hívta meg ezeket a játékosokat az Adria tourra, az ő döntésük volt, akkor a Te elméleted szerint Ők is hülyék voltak, hogy elmentek játszani Djokoval, mert tisztában voltak vele, hogy Nolenak nincs oltása.

 

Látom, nem fogod fel, hogy Djoko és a nem kevésbé hibbant öccse szervezte a tornát a covid járvány kellős közepén. Minden szabályt sutba dobtak, sem ellenőrzés, sem a legalapvetőbb covid szabályokat nem tartották be, majd a verseny után együtt buliztak a fertőzöttekkel, így adva át egymásnak a vírust, maga Djoko is elkapta, pedig azbban a buta tudatban volt, hogy védettséget szerzett a boszniai "Piramisoknál". Tömeges fertőzést követtek el a torna alatt a szabályok teljes figyelmen kívül hagyása miatt!

 

Mi a bizonyíték arra, hogy Djoko terjesztette el a covidot az Adria touron?

 

 

A torna megrendezése és a suttyó lebonyolítása a bizonyíték rá, meg a fertőzöttek száma.

 

Tehát oltott játékostól is megkaphatták a covidot.

 

2020 nyarán volt, akkor még nem volt oltás, ezért bűnös Djoko a biztonsági szabályok be nem tartása miatt.

 

Tehát egyáltalán nem biztos hogy Noletól kaptál el a vírust. 

 

 

Egészen biztos, hogy Novák ott kapta el a vírust, ezt ő maga ismerte el. Mivel elkapta, tovább is adta másnak, ahogy az ott tartózkodók, mint Dimitvrov is szarrá fertőzték egymást. Mindez elkerülhető lett volna, ha nem rendezi meg a tourt a covid alatt, vagy ha mégis, akkor betartja a szigorú egészségügyi szabályokat. Nem tartotta be egyiket sem, ő a felelős a fertőzésekért!

 

És te egy ilyen felelőtlen embert szeretnél bejuttatni egy magas fertőzöttséggel rendelkező országba...

 

Most úgy néz ki, hogy Djokovicsnak esélye nyílt bejutni az USO-ra, egy kis esély, ha valahogy bejuttatják és kivételeznek vele, akkor a győzelme esetén a torna megy a wimbledoni tornája után az értéktelenek polcára.

 

 

Előzmény: Petyka30 (29265)
Petyka30 Creative Commons License 22 órája 0 0 29266

Még annyit. Mi a bizonyíték arra, hogy Djoko terjesztette el a covidot az Adria touron? Igaz neki nem volt oltása, de akinek volt, az is megfertőződhet. Tehát oltott játékostól is megkaphatták a covidot. Tehát egyáltalán nem biztos hogy Noletól kaptál el a vírust. Vagy erre is van bizonyítékod? Várom válaszod, vagy sunnyogni fogsz?

Előzmény: Petyka30 (29265)
Petyka30 Creative Commons License 1 napja 0 0 29265

Valaki Wimbledonba is covid fertőzést robbantott ki, mert 3 játékos is covidos lett. Akik be voltak oltva!!! Tehát ennyit ér az oltás, de mindhárom játékos túlélte. Mert azóta visszatértek. Most is van a rokonságomban több ember aki nyáron elkapta a covidot, hiába voltak beoltva. Sőt eggyel kontakba is voltam, mert mellette ültem, és utána 2 nap múlva kiderült, hogy covidos, Én is szabályt szegtem, mert nem mehettem volna utcára sem, mert kontakt személy ült mellettem. Most nyáron is rengeteg covidos  van Magyarországon, csak a kutyát már nem érdekli. Kb úgy, mint elmebeteg Putyin háborúja, mert amikor elkezdődött a háború, az egész TV híradó arról szólt. Ma meg max 1 percet beszélnek róla. Jön majd a szeptember, ne legyen igazam megint kitör a járvány. Egyébként meg Djoko hiába hívta meg ezeket a játékosokat az Adria tourra, az ő döntésük volt, akkor a Te elméleted szerint Ők is hülyék voltak, hogy elmentek játszani Djokoval, mert tisztában voltak vele, hogy Nolenak nincs oltása. Tehát Nole nem tartott fegyvert azt hiszem az Adria touron indult játékosok fejéhez. De ha neked más információid vannak, akkor mutasd meg az oldalt, hogy  fegyvert tartott a fejükhöz, vagy megzsarolta őket, mert akkor valóban igazad van, de nem zsarolt meg senkit Nole. Djoko Ausztráliára sem,és Amerikára sem jelent veszélyt, megengedné, hogy minden nap teszteljék.

Előzmény: Clarkson (29264)
Clarkson Creative Commons License 1 napja -2 0 29264

Te is oltásellenes vagy, mint Djoko, ezért véded annyira. Hogy miért égbekiáltó hülyeség az oltásellenesség, arra nem térek ki, elég legyen annyi, hogy a hülyékre hallgattok, nem az okosokra.

 

Értelmezd azt a tényt, hogy Djoko covid fertőzést robbantott ki az Adria touron, mert azt hitte, hogy védettséget kapott a kamu piramisban. Sikerült? 

 

Aztán tavaly decemberben - miután elkapta a vírust - elment fotozkodni, majd egy rendezvényre ment, ahol gyerekekkel pózolt. 

 

Te egy ilyen embert szeretnél bejuttatni egy olyan országba, ahol komolyan veszik az oltottságot. Mintha azért méltatlankodna valaki, hogy nem engednek be egy terrorisát az országba, pedig nincs is nála robbanószer.

Előzmény: Petyka30 (29263)
Petyka30 Creative Commons License 1 napja 0 0 29263

Lassan olvasd hátha megérted. Azért engedjék be, mert ha oltása van valakinek ugyanúgy elkaphatja a Koronavírust, mint ezen a balkáni bemutatón. De nekik sem lett komolyabb bajuk, csak karanténba kerültek. Lásd Wimbledont, ahol 3 oltott játékos is elkapta a vírust, és kizárták a versenyből. De Úgy tudom, egyik játékosnak sem lett komolyabb baja, csak karanténba kerültek. Tehát Djoko nem jelent jelen pillanatban, senkire sem veszélyt Amerikában, csak egy idióta politikus, ahogy ha tudsz olvasni, és vetted a fáradságot elolvastad, Ivan Lendlnek is ez véleménye. Djoko felnőtt ember, lehet neki van igaza, mert ha beoltattad magad, lehet az oltástól fogsz meghalni 20 év múlva, mert nem tudhatjuk a mellékhatását. De Te egy elvakult Nole drukker lehetsz, de én nagyon tisztelem Rafat is, meg Nolet is. Pedig Roger fan vagyok. Majd szeptemberben jönnek a magyar csoda Professzorok, hogy Magyarországon megint oltassa be magát mindenki, mert az oltás, csak állítólag 6 hónapra véd. Tehát Szeptembertől Magyarország is, kezdődik minden elölről. Talán megint láthatjuk, biztos jó orvos Müller Cecília, de a kommunikációs képessége katasztrofális, de talán megint visszatér, és egy egész ország rajta fog röhögni.

Előzmény: Clarkson (29262)
Clarkson Creative Commons License 1 napja -2 0 29262

A te módszeredet véve tudok Fedtől levonni 12-t, így is marad nektek 8 amivel elégedettek lehettek. Bár a módszeredet használva, még abból is vonhatnék. A blöffkorszakban nem volt komoly ellenfele, nemhogy Nadal vagy Djoko, senki sem. 

 

A Djoko coviddal meg ugyanazt a butaságot hajtogatod. Nem fogod fel, hogy nem az a baj, hogy nem oltatja be magát, megvan a joga, hogy hülye legyen. A gond az, hogy oltatlanul akar bejutni egy olyan országba, ahol így tilos mindenféle stikliket használva, csak azért, hogy játszhasson. Szóval joga van hülyének lenni, de nincs joga másokat hülyének nézni. 

 

Most meg válaszolj arra, hogy miért engedjék be oltatlanként, pláne úgy, hogy felelőtlenül viselkedett a covid alatt tornán és gyerekek közt. Ha erre nem válaszolsz, akkor süketelhetsz magadnak tovább.

Előzmény: Petyka30 (29261)
Petyka30 Creative Commons License 1 napja 0 0 29261

 Mi az , hogy komolytalan időszak? Akkor a Te logikáddal Sampras is komolytalan teniszező volt, aki érdemtelenül nyert 14. Gs nyert, mert se Rafat sem Nolet nem győzte le, Mert úgy érzem, az a logikád, hogy csak azok számítanak GS győzelemnek amikor Rafa és Nole is a porondon voltak. Akkor Gaudio, Thomas Johansson sem volt Grand Slam győztes, meg sorolhatnám. Mindenkit a maga korábban kell nézni, valószínűleg Rafa játéka 30 év múlva kevés lenne Roland Garroson, de lehet hogy nem , mert még nem tudom, hová lehet fejlődni, lásd az Atlétikai világcsúcsokat,a vagy az úszó világcsúcsokat. De Roger nem tehet róla, hogy hamarabb született Rafaéknál, de például 36,és félévesen, megverte Rafat AO open döntőjében. A Koronavírus oltás meg semmit sem ér, felnőtt ember Nole, hagyj döntse el hogy oltatja magát vagy sem. Mert Wimbledon  beengették Nolet, és nem Őt zárták ki a vírus miatt, hanem Cilicet, Berrettinit, és Bautistát. Tehát ha Nolet beengedik Ausztráliába, nem hiszem, hogy nagy veszélyt jelentett volna. Csak a hülye politikusok ezt a döntést hozták. Ivan Lendl független, tegnap nyilatkozta, mert egyiknek sem volt az edzője, hogy sajnálja, hogy beleszólt a politika a GOAT kérdésbe.  ha tudsz angolul olvasd el.https://www.tennis365.com/tennis-news/ivan-lendl-says-it-would-be-unfair-if-novak-djokovic-misses-out-on-goat-crown-due-to-politics/  Nadal is hiába oltatta be magát, ugyanúgy megkaphatta volna a RG-on a Koronavírust, mint Cilicék Wimbledonban, és most nem lenne 14. RG címe. Szerencsére nem kapta el. Többet nem írok neked, mert szerintem bocsánat ha tévedek, annyira elvakult Rafa vagy vagy,hogy nem látod a fától az erdőt. Nekem Roger volt a kedvencen, az biztos, hogy a BIG3 közül Ő lett a 3. , mert csak 20 GS nyert. És azt ígéri visszatér, nagyon szeretném, hogy visszatérjen, csak ne égesse úgy magát, mind Wimbledonban Serena Williams. Mert ok, hogy el akar Serena búcsúzni a közönségtől, szerencséje van, van hazai GS tornája, ott készüljön fel,  amennyire tud, és megmondta most már ez lesz az "utolsó tánc, aztán mindennek vége" Leteszi az ütött a US open után. Roger sem búcsúzott el ,szeretnék Én is elbúcsúzni tőle, vagy Bazelben, vagy Wimbledonban búcsúzzon el, Bár sosem lehet tudni 42. éves hátha sikerül a visszatérés, és kisebb 250 tornákon, hátha jó lesz, meg Wimbledonban. Bárcsak tévednék de ez nem fog menni.

Előzmény: Clarkson (29260)
Clarkson Creative Commons License 1 napja 0 0 29260

Federer 20 GS-t nyert, de a te módszereddel lazán levonok tőle 12-t a blöffkorszak miatt. 

 

Arra válaszolj, hogy milyen alapon várod el, hogy Djokot beengedjék oltatlanul az USA-ba!

Azt a Djokot, aki felelőtlenül viselkedett a covidos évek alatt, aki fertőzött az Adria tour alatt, majd fertőzöttként gyerekekkel találkozott. Ennek tudatában még mindig azon országokat tartod hibásnak, akik nem akarják beengedni, vagy elismered, hogy Djoko a sáros? Választatsz!

Előzmény: Petyka30 (29258)
Petyka30 Creative Commons License 2 napja 0 0 29259

Ivan Lendlnek is ez a véleménye. Talán Az Ő véleményére adsz, meg pártatlan is, mert se Rafa, se Nole edzője nem volt. https://www.tennis365.com/tennis-news/ivan-lendl-says-it-would-be-unfair-if-novak-djokovic-misses-out-on-goat-crown-due-to-politics/

Előzmény: Petyka30 (29258)
Petyka30 Creative Commons License 2 napja 0 0 29258

Szia!1. Hülyeség hogy Federer nem nyert 20 GS-et, mert idősebb Rafaéknál, és  mindenki indulhatott akkor amikor az első GS-t nyerte Roger, tehát ez teljes értékű GS. Csak hogy értsd Samprasnak és teljes értékű a 14 GS, mert mindenki indulhatott aki akart. Rafaék sem voltak kizárva,csak még nagyon fiatalok voltak, így nem indultak. Djokot meg hülye politikusok nem engedik be, mert érdekes módon a RG-ra és Wimbledonba, beengedték oltás nélkül is. És hiába volt oltása Berrettininiek, Cilicnek és Bautista Agutnak, kizárták a versenyből Wimbledonban, mert elkapták a Koronavírust.Tehát az egész oltás úgy ahogy van, egy nagy hülyeség. Mert ha beengedték volna Nolet Ausztráliába, akkor megengedte volna, hogy minden nap teszteljék, nem hiszem hogy Bárki Djoko miatt nagyon beteg lett volna , és esetleg kihal Ausztrália. Ugyanez igaz a US openre, nem hiszem, hogy veszélyt okozna Amerikára Djoko. Egyébként Kínában sem rendeznek egész évben versenyeket, de érdekes módon a TÉLI Olimpiát megrendezték. Elég vicces. Egyébként Roger fan vagyok, de nagyon tisztelem Rafat is, meg Nolet is. Érdekes a Kínai ATP500 ,és az 1000 torna elmarad, de az Olimpiát meg lehetett rendezni. Az egész világ meg van örülve. Hiába van oltásod, Kínában nem rendeznek idén szinte semmilyen sporteseményt. Még az Ázsia játékok is elmarad, mert Kínában lett volna, de most félnek a vírustól. Az OLimpián nem féltek. Hahaha.

Előzmény: Clarkson (29257)
Clarkson Creative Commons License 2 napja 0 0 29257

Rossz a kérdés! Miért lenne más az év játékosa? 

 

Kezdjük azzal, annak, hogy te kinek hány GS-t adsz meg, semmi jelentősége, mert ha ennek jelentőséget adunk, akkor Federertől le kell vonnunk vagy 10-et, kapásból 2009 RG-t, mert sem Rafát, Sem Djokot nem verte, így meg bukja a karrier slamet. Viszont nem csinálunk ilyeneket, mert nettó hülyeség. Azt azonban érdemes hozzátenni, hogy nagyon más az, ha valaki elindul egy tornán és kiesik, vagy feladja, mint az, amit Djocovid csinált, hogy mehetett volna, ha alkalmazkodik a beutázási szabályokhoz. Rajta múlt, ő az oltásellenes dolgaival együtt akart szabálysértő módon beutazni, és akar most is az USO-ra. Mielőtt belemennék a covidos témába, tisztázzuk, hogy ki az a Djokovics. Djoko egy konteós hülye, aki a boszniai kamu piramisokba jár covid elleni védelemért, mert a fő hülye Osmanogic azt mondta, hogy védelmet ad. Persze ott járt az Adria tour előtt is, hogy védelemmel felvértezve fertőzze szarrá a tornát. Djoko a hülyéknek hisz, nem a tudósoknak, ezért nem oltatja be magát, de mentségére legyen mondva, hogy annyira hülye szegény, hogy oltva sem lenne okosabb. Amit az Ausztrál Openen csinált, azért le kéne csukni, vagy legalább eltiltani 4-5 évre. Amiről meg hadoválsz, hogy az ő dolga hogy oltat vagy sem, az igaz, nyugodtan lehet egy hülye oltatlan, ha akar, de ha ennek ellenére szabályokat akar áthágni, kijátszani csak azért, hogy bejusson egy országba, az már nem csak az ő dolga. Te azt mondod, hogy a többiek hülyék, akik nem engedik be az oltatlant, csak hát ez élből butaság. Miért engedjenek be egy olyan oltatlant, aki bizonyítottan fertőzöttsége teljes tudatában rendezvényekre járt, ott gyerekekkel érintkezett, fényképeszkedett? És erre te képes vagy azt mondani, hogy nem árt senkinek, biztonságos a beengedése. Most csak azért nem hülyézlek le, mert nem szokásom. Viszont egyértelmű, hogy szimpatizálsz e dolgaival és az oltatlanságával, emiatt én téged tiszteletbeli Djokovics szurkolónak minősítelek.:)

Előzmény: Petyka30 (29255)
Petyka30 Creative Commons License 3 napja -1 0 29256

Szöllősi György Fideszes seggnyaló csapata is felébredt, hogy jövő héttől Rafa világelső lehet. https://www.nemzetisport.hu/tenisz/tenisz-nadal-ujra-vilagelso-lehet-cincinnatiben-2907781 Biztos eddig valami Fideszes kiképzésen voltak, hogy magyarázzák meg a nagyszerű ferencvárosi zakót a BL-ben.

Petyka30 Creative Commons License 3 napja -3 0 29255

Szia! Bocs mitől az év játékosa? Mert idén egy GS tornát rendeztek, ahol mindenki elindulhatott a RG-s, nagy gratuláció Rafanak egy GS-et 14- szer megnyerni, hát le a kalappal, fantasztikus amit tett, és jövőre sem esélytelen. Hátha meglesz a 15. vagy a 16. is, vagy ki tudja hol a vége. De hogy az Ausztrál openre nem engedték be Nolét, csak azt ne mond hogy jogosan, mert valóban nem volt oltása, de felnőtt ember hagyj döntsön, hogy akarja, vagy nem akarja az oltást. Volt Ausztráliában sok Koronavírusos ember, nem hiszem, hogy bármi baj lett volna ha beengedik, és felajánlotta, hogy minden nap tesztelhetik.Így Nadal GS győzelmét nem tudom megadni, mert Nole igazi hazai pályája, az AO-n. És Őt nem győzte le Rafa. Wimbledon szintén vicc volt, mert az oroszok fehéroroszok nem indulhattak, és ATP pont sem járt érte, így Djokonak sem tudom megadni GS győzelemnek. Ugyanolyan vicces lesz a US open, mert megint nem indulhat Nole, Így ez sem teljes értékű GS. Az Én kedvencem Roger, az biztos, hogy BIG 3-ból Ő lett a 3. de hogy ki nyerte volna a legtöbb GS-et, azt már sajnos ennek a kib.... világnak köszönhetően sosem tudjuk meg. Vamos Rafa. Tudod Én mind a hármat nagyon tisztelem,de Rafat éa Rogert egy kicsit még jobban. Nagyon intelligens emberek. Rafat még azért is tisztelem, mert Ő fejlődött a legtöbbet fiatal kora óta. Megtanult röptézni, meg meg sorolhatnám. Rengeteg melót tett bele az edzésekbe is.

Előzmény: Bari8 (29252)
mummy1 Creative Commons License 4 napja 0 0 29254

Indul Cincinnattiben

Bari8 Creative Commons License 2022.08.07 0 0 29253

Rafa még nem áll készen a hardra, visszalépett Canadától. Reménykedem a us -re,

Bari8 Creative Commons License 2022.07.23 -1 0 29252

Vmelyik hivatalos szavazáson Őt hozták ki az év játékosának.

Bari8 Creative Commons License 2022.07.17 0 0 29251

Amennyiben Rafa indul és úgy néz ki, hogy indul, akár első is lehet az év végén. Mindössze 540 pontot kell védenie. Medvének többet, Szása sérült.

Bari8 Creative Commons License 2022.07.12 0 0 29250

Állítólag már edzésben van. Kerge fente rá a fogát, de így nem állhatott ki. Mellesleg Kerge kipihenve sem aratott.

Előzmény: mummy1 (29249)
mummy1 Creative Commons License 2022.07.08 0 0 29249

Ezt még a Van De Zandschulp meccsre írtam. Most a legfontosabb a pihenés, és a baba, meg felkészülés a US Openre, ha lehetséges. 

Előzmény: Bari8 (29248)
Bari8 Creative Commons License 2022.07.08 0 0 29248

Ami a melót illeti, Fritz ellen nem is tudom, hogy tudott győzni. Most is képtelen vagyok feldolgozni, mit és hogy művelt. Ha netán ilyen sérüléssel Kergével kiállt volna, és kikap, hát elképzelem azt a félnótást, mit művelt volna győzelme esetén. 

Előzmény: mummy1 (29247)
mummy1 Creative Commons License 2022.07.04 0 0 29247

Az utolsó szett végét leszámítva jól adogatott Rafa, csinált egy plusz fél óra melót magának. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!