Keresés

Részletes keresés

Évi5 Creative Commons License 2007.06.09 0 0 3

Próbáld ki ezt az ingyenes progit. Nagyon egyszerű, de legalább látod, hogy mire is számíthatsz a legtöbb hasonló programmal.

http://www.bbc.co.uk/gardening/design/

A virtual garden segítségével megtervezheted a kertet (sajnos, kevés a növénykínálat), majd 3D-ben sétálgathatsz benne. Nagyjából láthatod, hogy mire számíthatsz. Én is ezt használtam, a benne nem szereplő növényeket hasonló méretű növényekkel helyettesítettem a látvány miatt. Amúgy szerintem legjobb a kockás papír és valamilyen növényadatbázis (könyv, internet, csomagküldők színes újságja, szomszéd néni, bármi, amiből infót nyerhetsz a kiválasztottal kapcsolatban).

Évi5 Creative Commons License 2007.06.09 0 0 2

Szia!

 

Van egy másik topik (már egy ideje halott), mely pont ezzel foglalkozik. Ott van pár program felsorolva véleményekkel, elérhetőségekkel, árral.

Amit ott olvastam, az jött ki, hogy az olcsó az gagyi, a drága meg nagyon drága.

Íme a cím: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9030447&la=45292490

 

 

Lila Pereszke Creative Commons License 2007.06.09 0 0 1

Jé még egy kerttervezős topik!!!

Mer'hogy nyitott má' egyszer egy ilyet valaki... a kicsit szerteágazóbb: 'Tájépítészet' néven... dehát ez érdeklődés hiányában sajnos 6 évre meghalt... :(((

A közelmúltban viszont egy érdekesen-lökött, mindenes-dumálós off topikká alakult, néha-néha azért persze egy-egy komoly szakmai beszúrással! :) Hát azt semmiképp nem merném javasolni, hogy olvasd végig (csak ha kellően erős az idegrendszered... :))) ), de talán találsz benne egy-két érdekes fotót, linket, gondolatot, ami megtetszik...

 

 

Előzmény: atomgond (-)
atomgond Creative Commons License 2007.06.09 0 0 topiknyitó

Első körben az érdekelne, hogy használt-e már valaki jobbféle kerttervező programot? Hallottam olyanról, amiben a növények fajta szerint, illetve  egyéb kellékek is, egy adatbázisból kiválaszthatók, és a program megmutatja, hogy x év múlva a növények kb. mekkora helyet fognak foglalni, és hasonló hasznos dolgokat is tudott. Nevére sajnos már nem emlékszem.

Ha valaki tudna ajánlani egy jó tervezőt, akkor kérem ossza meg velünk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!