Keresés

Részletes keresés

Búsuló Rozalinda Creative Commons License 2007.06.08 0 0 109

:-(

borzalmas.......

Előzmény: Callina (107)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.08 0 0 108
No, feleim (hamis matisse s a többiek) halljátok? Irány a MC!
Callina Creative Commons License 2007.06.08 0 0 107

Sajnos felül kell bírálnom az előző hozzászólásoma :( Amit mi oldalról (szerencsére) nem láthattunk, azt látták a szemben lakó anyukatársak (egyikük, aki először hívta a tűzoltókat), és el is mesélték :( Néni tényleg az erkélyen, sokak szeme láttára égett meg. Amikor az első tűzoltó felért az emelőkosárral, sugárban hányt lefelé.

És a kettővel lejjebb lakóktól az egész történet mindenki okulására: néni főzött, sütött, de már egy ideje rossz volt a tűzhelye. Kitámasztotta a sütő ajtaját egy fakanállal, nagy valószínűséggel az fogott először lángot. Szomszédasszony átment, mert füstszagot érzett, de a néni állította, hogy ura a helyzetnek és egyedül akart oltani. A végét már ismeritek. :((

hns Creative Commons License 2007.06.07 0 0 106
tudtommal pozicioszeres volt a belepes oka.
egyetlen nagybatyam van osszvissz, o jobboldali
Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 105
Háát igen. hallottál róla, hpogy pl. a pszichiáterek idővel szintén megbolondulnak, nos én a hozzád hasonlókkal való viták sokasága nyomán butulok!-:)) 
Előzmény: Baresi Boriska (100)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 104

Érdekes értelmezéseid vannak! nem állitottam, hogy csak attól, de azt igen, hogy meghatározóak a későbbiekre nézve! Fejleszteni ugyanis csak olyan képességet/tulajdonságot lehet, ami létezik. S ami fejlett azt jobban, mint amelyik csökött! ha másképpen tudnád, szólj!

A szocializáció is a veleszületett jegyeket erősiti és tompitja, de nem hoz létre újakat! Csak a közöséghez való alkalmazkodást segiti elő. Az elnyomott jellegek viszont akármikor előtörhetnek!

Pl.  a párttag nagypapánál a tagság meggyőződésnek vagy kényszernek/érdeknek köszönhető?

Másrészt az sem új (még a kinézésre nézve sem), hogy pl. a jellegeket a szülők közvetitik csak, de az emberek többsége inékább nagyszüleire vagy korábbi más elődökre, illetve a jellegek kombinációja révén a nyagnénikre/nagybácsikra hasonlitanak inkább.  

nem ártana a meghatározó szemáélyiségi jegyeiket is összvetned a világnézeti havtartozásukkal.  

Előzmény: hns (101)
hns Creative Commons License 2007.06.07 0 0 103
aminek kb annyi koze van a politikahoz mint tyuknak az abecehez
Előzmény: boci boci tarka (102)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.06.07 0 0 102
Jéééé, én meg azt hittem, ez a topik a tűzesetről szól.
Előzmény: hns (101)
hns Creative Commons License 2007.06.07 0 0 101
senki sem allitotta h a szemelyiseg jegyektol fuggetlenul lesz az ember az aki
te viszont azt allitod h csak azok szamitanak
ezekszerint neked nemvolt csaladod, nem voltak szuleid akik neveltek volna
mind a genetika mind a szocializacio befolyasolja milyen ember is leszel

ellenorzitem
anyai ag: nemzeti kereszteny(nagypapa) konzervativ(nagymama) verliberalis(anya)
apai ag: parttag(nagypapa) passz(nagymama) baloldali(apa)

talald ki en mi vagyok
Előzmény: Törölt nick (78)
Baresi Boriska Creative Commons License 2007.06.07 0 0 100
 Inkabb a buta biologus erdekekelne! Hol , hogyan butultal, stb...
Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 99
OK, a liberálisra is van diagnózis, kéred?
Előzmény: Baresi Boriska (96)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 98
ASzt tudják már, hogy a szemétledobóban mitől keletkezett a tűz? Senki sem észlelt előzőleg semmit?
Előzmény: Callina (95)
Baresi Boriska Creative Commons License 2007.06.07 0 0 97
 Igazad van, iszonyu lehetett...
Előzmény: Callina (95)
Baresi Boriska Creative Commons License 2007.06.07 0 0 96
 Ostoba! Isten ovjon az MSZP-töl!!!
Előzmény: Törölt nick (91)
Callina Creative Commons License 2007.06.07 0 0 95

A helyszínről (a barátnőmnél voltam az említettel merőleges házban, a hatodikon):

1. A tűz a 6. emeleten volt, úgyhogy a hírtévések még számolni sem tudnak.

2. Az erkélyen kiáltozó nem halódott, hanem azt kiabálta, hogy valaki hívja a tűzoltókat. Lentről meg azt kiabálták fel, hogy már hívták. Épségben lehozták.

3. Az ötven év körüli asszonyt a lakásban találták holtan.

4. Még öreg Csepel tűzoltóautó is érkezett, nem tudom, honnan szedték elő.

5. Még fél nyolckor is vízeséséként zubogott le a víz az erkélyekről. Szóval fent tűz és füst, lent meg a víz pusztított.

6. A három lépcsőházból kettőt kiürítettek, a lakók - sokan kicsit gyerekekkel - tanácstalanul álldogáltak lent. Szóval nem mindenki nézelődő volt. Bár sokan voltak azok is.

Ezek után így viccelődjetek.

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 94
Tényleg ezen a szinten veled csak így lehet kommunikálni. Más bajod van? Mi újat tudsz egyébként a halott néniről?
Előzmény: hamis matisse (92)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 93
Ezzel azt akartad volna sugalni, hogy ide csak 100 IQ alattiaknak megfelelő szinten lehet kommunikálni? Már ne haragudj, de a kedvetekért sem akarok tudathasadást produkálni!
Előzmény: hamis matisse (90)
hamis matisse Creative Commons License 2007.06.07 0 0 92
amúgy valami érdemi a topic témájához? mert eddig csak kötözködtél, meg okoskodtál bután.
Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 91
Értem, te azt hiszed magadról, hogy mert mszp-s vagy, akkor balos is vagy! nem, akkor csak naiv vagy! A kettőnek ugyanis nincs sok köze egymáshoz! (balosság-mszp).
Előzmény: Baresi Boriska (86)
hamis matisse Creative Commons License 2007.06.07 0 0 90
figyusz okoska, ez nem a nécsör fóruma, hanem a polidi. ha itt genetikázol meg személyeskedésnek veszel olyasmit, hogy a rémhírtévé rémhírtévé, akkor rossz helyen jársz.
Előzmény: Törölt nick (87)
Baresi Boriska Creative Commons License 2007.06.07 0 0 89

Meg ket ilyen ostobasagot beirsz, es beazonositalak az aposommal...

De Ö mar 80 eves, ami enyhitö körülmeny!

Előzmény: Törölt nick (83)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 88

Személyeskeésekkel nem tudsz meghatni! tesék cáfolni, vitatni azt amit leirtam!

Honnan a fenéből tudjam, hogy mennyire vagy irigy? Azt te kellene tudjad, de őszintén magadba nézve! Ne feledd, a szociális érzékenység és empátia sokat tompithat az irigység tünetein!

Előzmény: Baresi Boriska (86)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 87
Hol teremnek ma az olyan marhák, akik a humángenetikát valamilyen retrográd áltudománynak tartják? Hogy végezhet el valaki egy középiskolát, hogy a genetikai determinizmust kárhoztathatja?
Előzmény: hamis matisse (84)
Baresi Boriska Creative Commons License 2007.06.07 0 0 86

Te hülye (mar elnezest) en most akkor irigy vagyok Rad?

Hidd el, bar nem vagyok  "menö biologus", rendesen el vagy tevedve!!

Előzmény: Törölt nick (83)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 85
téged kiraktak a lipótból?
Előzmény: hamis matisse (84)
hamis matisse Creative Commons License 2007.06.07 0 0 84
te tényleg valami náci lehecc a rémhírtévéből
Előzmény: Törölt nick (78)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 83

KIncsesboglárkám! Az irigység egy személyiségi jegy! nehogy már azt akard mondani, hogy mindenki egyformán kapott belőle! Ld. teréz anyát, vagy Jézust!

Viszont az egész kommunista/marxista ideológia a kenyéririgységen alapul! Hogy is mondták: a szocializmusban hogy lesz és hogyan a kommunizmusban? nem az érdem, nem a tehetség, nem a tevékenység alapján, hanem? Miért kapott a kapus vagy  a takaritónó a mérnökkel/orvossal/tanárral azonos vagy nagyobb fizetést?

nem természetes e az, hogy akiben ez a tulajdonság túlteng, annak nagyon is megfeleljen  ez a tan? A rákosi korszak iskolázatlan tanácselnökeiből/igazgatóiból,  párttitkáraiból nem pont az irigység bugyborékolt a mások tudása/lakása/életmódja/vagyona miatt? 

A többivel mi is a kifogásod? ha lehetne, konkrétan! Elegem van a tagadó nyikhajokból,a kik csak  azt mondják, hogy nem, de megokolni már nem tudják! 

Előzmény: Baresi Boriska (80)
hamis matisse Creative Commons License 2007.06.07 0 0 82
ügyes vagy
Előzmény: Törölt nick (76)
hamis matisse Creative Commons License 2007.06.07 0 0 81
okos
Előzmény: Baresi Boriska (73)
Baresi Boriska Creative Commons License 2007.06.07 0 0 80

a baloldal genetikailag az irigységre van beállitódva (nem etnikailag, hanem személyiségi jegyek alapján), a mások koncára vicsorgás mindig is jellemző volt rá!

Már bocsánat, de én biológus lennék

A személyiségjegyek örökletesek! Az öröklődés tudománya meg a genetika! Ez nem egy pejorativ fogalom, még ha a hülyébb libsik azt is hiszik!

Milvus válasz | megnéz | könyvjelző 2007.06.03 15:08:58 (222)

A te fiadból, képzeld el mi lehetne? Az összes fórum réme és az index csődbe vivője!

Előzmény: geszthi (219)

Milvus válasz | megnéz | könyvjelző 2007.06.03 15:11:21 (227)

Pl. a rád jellemző gyengeelméjüség is! Most magyarázgassam neked, hogy miyenek a személyiségjegyek? Miért már a bölcsődében , sőt előtte is megnyilvánulnak a különbségek

Milvus válasz | megnéz | könyvjelző 2007.06.03 20:20:52 (340)

Ezzel semmi baj, amig fel nem döntöd a sajtárt! Pláne  már fejés után!

A genetikai beállitottságodat/vonzalmadat a baloldal iránt ne nekem köszönd, hanem őseidnek!

Üdv

Előzmény: Baresi Boriska (339)

hirtelen csak ennyi, ebben mosakodj...

Előzmény: Törölt nick (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!