Sziasztok! Keltető gépek, és tartozékok,könyök hőmérők,páramérők,forgatók,alkatrészek,több gyártó választékából kaphatók,újonnan 1 év garanciával,teljes körű szak tanácsadással! Bármilyen kérdésed adódna szívesen állok rendelkezésedre! https://www.gaalmuszaki.hu
Sziasztok. Kimondottan kotlos fajta tyúkot vennék egy darabot. Én nagy cochinra gondoltam,Budapest közelébe. De más fajta is érdekel ha jó kotló . Irjatok ha esteleg van 1 db akit eladnátok. Elöre is köszi R
A cochinok főleg fehér és barnával vagy szürkével cirkás fehér színben vannak, néhány fekete is akad. Darabja 1000 Ft. Hozzáteszem, hogy a cochin kakas mellett japán tyúkok is vannak, úgyhogy lehetséges a vérkeveredés. Ezt nem tudom biztosan kiszűrni. Ha így is érdekli, töltök fel fotó(ka)t. Debrecen felé nem járok.
Tisztelt Hölgyek Urak!Szarvason 2016 Július 16.-án börzét tartunk reggel 6-órai kezdettel az állatvásár téren .Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Bővebb felvilágosítás a V-62 egyesület facebook oldalán,illetve Gazsó Vince: 06-70- 566-70-19 és Szenci János 06-20-945-51-11.