Keresés

Részletes keresés

badmad Creative Commons License 2007.10.09 0 0 20

Keresem Kazal László: Borkóstoló című számát akár képpel, akár csak hanggal, vagy akár csak a szövegét is. Ha vki tud segíteni: badzoli@yahoo.com

Előre is köszi

ettes Creative Commons License 2007.08.07 0 0 19
Helló.
Én régi Szuperbolákat keresek, ha van valakinek légyszi írjon.
E-mail: coverr@freemail.hu
SzezsoDSM Creative Commons License 2007.08.03 0 0 18
Gyuszi!
www nélkül megy a fájlposta
:)

Jók a kabaréjelenetek!!!
oroszgyuszi Creative Commons License 2007.07.19 0 0 16
Sziasztok!
A www.fileposta.hu-n van 3 fiókom amiben kabaréjelenetek vannak.
- www.oroszgyuszi.fileposta.hu /HOFI/
- www.oroszgyuszi2.fileposta.hu /MARKOS-NÁDAS/
- www.kabare.fileposta.hu /VEGYES KABARÉK/
A jelenetek mp3 formátumban vannak az oldalon hallgathatók, vagy letölthetők. A kabare fiókot még folyamatosan töltögetem, a másik kettő kész.
Jó szórakozást mindenkinek!
Üdv:oroszgyuszi
*godi* Creative Commons License 2007.06.07 0 0 14

11:05

Rádiókabaré Rómából   Rádiókabaré Rómából
Júniusi bemutató 1. rész
Szerkesztő: Farkasházy Tivadar
Közreműködik: Litkai Gergely, Badár Sándor, Bajor Imre, Gálvölgyi János, Éles István, Hernádi Judit, Kern András, Majláth Mikes László, Megyesi Gusztáv, Nádas György, Trunkó Barnabás
Munkatársak: Aranyosi Péter, Juhász Éva, Kaiser Hajnal, Verseci Klára, Veszelka Mária
A felvételt Kerekes Endre készítette.
Produkciós menedzser: Nyilas János
(ism. hétfő, K. 15.05)

szombaton a Kossuth Rádióban!!!

*godi* Creative Commons License 2007.06.01 0 0 13

Mélységesen sajnálom, hogy így szétzüllesztik a  Petőfi rádiót (is)!

Hogy Kondor Katalin milyen elnök volt, azt  inkább hagyjuk! Tudnék mesélni...

Olyan szar időszakot még soha nem élt meg a MR mint az Ő úralkodása alatt.

Azt én sem tudom milyen hallgatottsági mutatókra és közvélemény-kutatásra alapozva változtatták meg az adó struktúráját, de mit is várhatnánk Buza exdanubius Sándortól és Szabó exsláger Tamástól?!

De értelme nem sok van. Ilyen "csakzenerádió"-ból 12 egy tucat! Arról nem is beszélve, hogy ha az ember "csak" zenét akar hallgatni, akkor betesz egy CD-t! És akkor már azt hallgat amit akar és nem amit a szerkesztők ráeröltetnek!

Sok műsor fog hiányozni a Petőfiről, amit így már hallgatni nem is annyira arany! (régi szlogen) Az új , na az is borzalmas... Petőfi rádió, nagyon zene!! pff

Most csak két műsort emelnék ki. A nótát hiányolták itt páran meg a kabarét, amiről végülis a topic szól.

A nótaszó a regionális stúdiók hullámhosszain szól már pár napja 13-14 óra közt Tarnai szerkesztésében, a kabaré pedig átkerül a Kossuthra, egyelőre úgy néz ki, hogy keddenként 15-16 óra közé. De ez már nem is hasonlít a régi kabarécsütörtökhöz.

Endiman Creative Commons License 2007.06.01 0 0 12
a helyzet az, hogy Kondor Katalin tartotta egyben a magyar rádiót, Ő jó elnök volt akárki akármit is mond, kabarét lehet továbbra is hallgatni a mellesleg.fm-en, de a kabarécsütörtök része volt az életemnek, apámmal mindig hallgattuk és jókat röhögtünk...
Ayreon Creative Commons License 2007.06.01 0 0 11
Viszont egy dolog mellettük szól Igényes zenéket játszanak. És nem (csak) a trendi mai zenéket.
Ayreon Creative Commons License 2007.06.01 0 0 10

Simán.

Én azt szeretem, ha a rádió leköt és figyelnem kell. A Bumerángot lehet fikázni, és nem szeretni, de el kell ismerni, hogy a reggeli sávban jóval jobb minden más csatornánál!

Danubius Chili, Petőfi Kívánságreggel (itt a sportblokk jó volt), Rádió 1 kukori a koknurensek és valljuk be ezeknél jóval jobb.

Egyébként épp most jutott a kezembe a májusi Manager magazin, amelyben egy terjedelmes cikk épp a Magyar Rádió koncepcióváltásának hátterével és miértjeivel foglalkozik!

Érdekes, és sokban érthető, pl: a Kossuth lesz a "news channel" a Petőfi a kereskedelmi rádiók konkurense 80:20% arányban zene-beszéddel, a 18-29 éveseket megcélozva. Pff...

Előzmény: bindera (9)
bindera Creative Commons License 2007.06.01 0 0 9
nem bírok kreskedelmi mocsadékot hallgatni,
8-10-ig Bumeráng

a kettő hogy fér össze?:)))
Előzmény: Ayreon (8)
Ayreon Creative Commons License 2007.06.01 0 0 8

Nekem a napom (munkám miatt soakt vezettem) mindig így nézett ki: 8-10-ig Bumeráng 10-12-ig Petőfi (szólás szabadsága, péntekenként még régebben Vadűzés és Erdőzúgás stb.) 12-14-ig CD 14-18-ig Petőfi (Kabaré, Terepjáró, Csúcsforgalom stb)

Véleményem szerint a Petőfi az elmúlt hónapokban érte el a csúcspontját! Jó zenék (nem visszeresek) és nagyon jó riportok, izgalmas műsorstruktúrával. Még a kabaré megrövidítésébe is bele lehetett nyugodni.

Gondolom reklám-marketing szempontjából nem éppen eladható a Petőfi. A célszegmens (18-49) nem teker oda. Legalábbis ezt gondolják. Nos, én 30 éves vagyok és nem bírok kreskedelmi mocsadékot hallgatni, mert untat. Elalszom tőle.

Na indulok, és belehallgatok a mai napba.

Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2007.06.01 0 0 7

Szerintetek van valamilyen remény, hogy ez megváltozzon? :-((

Tényleg fogyasztói feduálkapitalizmus van?

(Szerintem igen!)

April21 Creative Commons License 2007.06.01 0 0 6

Akkor most elkezdem felsorolni, mi lesz az ami hiányozni fog, de nagyon:

HÉTFŐ:

- 14-16-ig: Kívánságműsor

KEDD:

-14-16-ig: Terepjáró

-16-18-ig: Csúcsforgalom

SZERDA:

-14-16-ig: Zeneszerda

CSÜTÖRTÖK:

-14-16-ig: Kabarécsütörtök

PÉNTEK:

-14-16-ig: Péntektől péntekig

SZOMBAT:

-8-9-IG: Egykor és most

-10-12-ig: Kincskereső

-13.15-15-ig: Szív küldi

-15-16-ig: Kabaréklub

És persze minden nap a már említett délelőtti "szólás szabadsága" és a 13-tól 14-ig tartó Slágermúzeum. Ezek csak azok a műsorok, amiket rendszeresen hallgattam..., és akkor hol van még a többi?

Volt régebben egy másik fórumon egy beszélgetés arról, hogy milyen jó, hogy a Petőfi rádió végre megtalálta a "hangját". Örültünk az igényes műsoroknak. Nos, ez a hang most elveszni látszik...

Előzmény: HUGART (5)
HUGART Creative Commons License 2007.06.01 0 0 5

... és sajnos még sok minden más sem lesz (sport, természet, életmód, stb) csak zene, zene és zene. Mintha az ilyen csatornákból lett volna már?!

Nem lesz "jó ebédhez szól a nóta", pedig a nagypapám, mindig hallgatta... - ez is zene csak más :-)

Ha belegondolunk mennyivel költségkimélőbb megvenni pár jogdíjat, mint normális, beszélni tudó embereket  alkalmazni. Őszintén szólva, ha zenét akar az ember hallgatni, akkor néhány CD és már megy a dolog.

Ez is csak azt célozza meg, hogy mi is "jó fogyasztók" legyünk.

Minden ami jó azt nekünk el kell rontani?

Most ezek a gondolatok kavarognak bennem és nagyon sajnálom, hogy ez a rádió is "átalakul" valami újjá, elvileg az én korosztályomat célozva. Nem tudom, hogy akik ezt kitalálták - gondolom nem egy ember volt - milyen közvéleménykutatásra alapozták ezt a váltást, de a barátaim többsége  - szintén e korosztály - meg van döbbenve ezen a dolgon. Lehet, hogy mi vagyunk a kisebbség? Akkor azt hiszem kezdhetünk aggódni!

April21 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 4

Ez szerintem a legszomorúbb, hogy zenerádióvá züllesztik. Ezzel lesüllyed a többi kereskedelmi rádió szintjére. És bocsánat, de milyen bunkó reklámot nyomtak, hogy a 18-39 éves korosztály számára készülnek a műsorok???

Eddig a 18-tól x korosztálynak hallgatható műsorok voltak, ezek most mind megszűnnek...Van már sok adó, ami csak a zenét nyomatja sok-sok reklámmal, ide jut a Petőfi is? Hová lesz a délelőtti "Szólás szabadsága", ami mostanában a legértelmesebb betelefonálós műsor volt???

És igen!! Hol hallgatunk rádiókabarét? A többi igazán igényes műsort most nem is sorolom fel, mert sírni tudnék...

Közszolgálati rádiósok: miért csináljátok ezt? Ki kérte? Ki parancsolta? Megkérdeztétek a hallgatókat is, hogy mi az igényük???????????

Holnap meghallgatom az újat, aztán majd nyilatkozom, de szerintem nem leszek vidám...

Előzmény: Ayreon (2)
Spinderella Creative Commons License 2007.05.31 0 0 3
Na ne! Hogy stílszerű legyek, ez még viccnek is rossz.
Előzmény: bauff (1)
Ayreon Creative Commons License 2007.05.31 0 0 2

MIIII???

Nem lesz Rádiókabaré a Petőfin?

Az oké, hogy holnaptól zenerádióvá züllesztik a legjobb közszolgálati rádióadót, és nem a tartalmas beszélgetésekre fognak konentrálni, hanem a zenére, de azért ez súlyos lenne!

bauff Creative Commons License 2007.05.31 0 0 1
igen az... a rádió új műsortervébe nem fér be.
diétás kóla Creative Commons License 2007.05.31 0 0 0
Kom0ly?????
bauff Creative Commons License 2007.05.31 0 0 topiknyitó
Élt 25 évet.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!