Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2007.06.02 0 0 164
"Itt a családi szennyes kiteregetése történt és történik.

Teljes nyilvánosság előtt."




na, ja...ha csak a fidesz szempontyait nézed...



Broáfff
Előzmény: Riformaja KoalaBuktova (149)
Mayer Aranka Creative Commons License 2007.06.02 0 0 163
Szerintem semmi.
Dehát lehet úgy is lehet élni, hogy nem beszélsz, nem hallasz és nem látsz. Végül is az is egy élet. Én úgy vagyok, hogy amihez nincs közöm ott nem fordulok elő. Te hogyhogy erre jársz?
Előzmény: Varga Vilmos (162)
Varga Vilmos Creative Commons License 2007.06.02 0 0 162

Szív- és kerítésszaggató családi dráma ez, de minek kiteregetni a részleteket?

Mi közünk van ehhez?

Előzmény: Mayer Aranka (161)
Mayer Aranka Creative Commons License 2007.06.01 0 0 161
1.
Banyuska nem jó a forrás. Fridinél sem mondtam hogy nyomorgunk és éhezünk. Te Révész szavait tetted magadévá, Valóban hónapokig nem volt áramunk, és a szomszéd adta az áramot légvezetéken. De azért ez kicsit odébb van a nyomorgástól és az éhezéstől nem gondolod? ez ügyben mindenképp mea culpában a helyed.
2.
Rettentően aggódsz a gyerekeimért. Köszönik szépen remekül vannak. Mind a hárman. A két nagy egyetemista, koleszosok, összehúzzák magukat, ahol tudnak pénzt próbálnak keresni, diákhitel, ösztöndíj, bursa, mindennel segítenek már 5. éve. Soha senki nem "cseszetette" őket, hallatlanul önálló talpraesett gyerekek, mindenkinek ilyet kívánok. Büszkék rám és nagyon szeretik egymást is és engem is, és ami a legszebb: nemcsak a gyerekeim, hanem a barátaim is ők. Tökéletesen ismernek engem, és ismerték a helyzetet, és pontosan tudták, hogy nem volt más lehetőségem.
3.
A közös gyerek. Nos őt se féltsd. 9 éves koráig ő volt a család kicsije, a világon mindene megvolt épp kezdett totál ellszállni most 14 évesen találta meg az arany középutat. Értelmes krapek, hatalmas lelke van mindent meg lehet és kell is vele beszélni. Soha egy szó erejéjig őt sem "csesztette" még senki. se miattam, se az apja miatt. Az apját szereti, és a szabályozott kapcsolattartás ellenére részemről korlátlan kapcsolattartási lehetősége van az édesapjának találkozni vele.
4. Te nagyon könnyen dobálózol a szavakkal banyus. Mégis 44 évesen Gödöllőn munka nélküliként hova mehettem volna? Munkát nem kaptam, anélkül pedig nem lehetett lakást bérelni. Abban a pillanatban amint fizette a tartásdíjakat a végrehajtó, bementem Pestre, lakást béreltem és egy 1/2év után végre találtam munkát.
Inkább azon kellene elgondolkodnod, hogy hogy létezik az - nemcsak ezekben a körökben - hanem bárhol, - hogyha két ember úgy házasodik össze, hogy mindegyik 1-1 lakást dob a közösbe, akkor hogyan fordulhat az elő, hogy ha válásra kerül a sor kiderül, hogy az egyiknek nemhogy a közösen szerzett ingatlanok fele, de még egyetlen egy se kerül 10 év alatt a nevére. se bankszámlája, se ékszerei, semmije, amit pénzé tehetne, hogy elmenjen a 600 nm-ből.

Gondolkodj el ezeken egy kicsit, mielőtt kiöntöd magadból ezt a sok banyaságot.
Előzmény: anyabanya (145)
mártonka Creative Commons License 2007.06.01 0 0 160
"Itt a családi szennyes kiteregetése történt és történik.
Teljes nyilvánosság előtt.
Broáfff
Szegény gyerekeket sajnálom egyedül."
Feján találtad a szöget, így van!- és ez a szomorú!

Előzmény: Riformaja KoalaBuktova (149)
anyabanya Creative Commons License 2007.06.01 0 0 157
Oké tegye, de ez magánügye és segítsenek neki persze a barátai, hiszen azért barátok...
Előzmény: Törölt nick (156)
anyabanya Creative Commons License 2007.06.01 0 0 155

ha arra földalapra, amit bárki megkaphat, hát normális, mégsem büntethető az, aki pont vele van egy területen, egy társaságban, stb...

Most  egyébiránt nincsenek ilyen ügyeim és legritkábban beszélek ilyesmiről a gyerekeimmel. Beszélek velük arról, hogy pl számomra a rendszerváltásutáni legalntasabb cikk az apák és fiaik voltak...meg persze arról is, hogy mennyire tudnám tisztelni GY F-et, ha kiköltözne abból a kéroból, amit tulképen vérdíjként kapott a nagypapi a hőseinkért cserébe, de arról is hogy Mécs, Göncz éppen ugy hős volt, mint bárki más akkor és hogy volt egyszer egy demokratikus ellenzék és ott volt akkor együtt Pető és Kiss és Orbán és Kővér és nem gondoltuk volna hogy 2-3 év és az egység már csak szép emlék. S arról is persze, hogy azért arra nehéz bocsánatot és magyarázatot találni, hogy hagytuk veszni a mieink közül 600 000-et. No meg arról, hogy a dolgok igen egyszerüek mert az oviban is tudjuk már, ami iagzán lényeges...

Előzmény: Törölt nick (153)
anyabanya Creative Commons License 2007.06.01 0 0 154
és attól hogy Kékessy nem szoci még lehet  ugyanolyan haszonlesö, mint sok tucat mindegyik pártnál...
Előzmény: Törölt nick (150)
anyabanya Creative Commons License 2007.06.01 0 0 152
Milyen apa? Valszeg egy szarházi pöcs. S ezért  Aranka jozan eszére hallgatva beperli és bizik az igazságszolgáltatásban. Ha nem akkor mattot kapott, de mégha oka és joga van a bosszura, akkor is elöbb gondolja végig, hogy mikor e szarháziságot szétkürtöli leginkább pont a legártatlanabb szív, aki semmiről nem tehet, aki csak látja az egyiket a másikat és szereti mindkettöt, miközben azt érzi, hogy mindegyik haragszik rá, ha szereti a másikat...és még a társak, a tanárok, a szomszédok is pusmognak roluk.
Előzmény: Törölt nick (148)
anyabanya Creative Commons License 2007.06.01 0 0 151
semmi extra dolgot nem tudtam meg OV-ről...amugy sejtéseim szerint kevés olyan ember lehet a politikában, akit a barátikörömben is értékelni tudnék, ha igen lett volna alkalmam bekerülni (ugyis jól mutatnék, sok gyerek, nevelt is, kapcsolatok itt ott és többéves önkéntes melo mentorként, stb, de a valszeg ezen oldalon sem lennék megvédve a korpaközé keveredés következményeitől)... Törtéetem az volna, bár nem hasonló, de mégis arról szól, hogy bár az anya joggal gyülölte a férjét, de leginkább a gyerekével baszott ki...Azt is utáltam amikor a szadeszos politikus felesége sírt az MN-be. Nekem konkrétan az a bajom, hogy az egész sárdobálozásának az alapja a férj-feleség vitája és nem a fene nagy öntudat, meg becsület. Aranka ma is szeretné OV-t ha az seggbe rugja az úrát. Egyiküket sem ismerem és nem tudhatom ki a hunyó, lehet hogy mindenki, de miért kellet ezt igy lerendezni. Ha OV-val volt baja, akkor sem neki a nyilvánoságnak, hiszen vannak elötte még lehetöségek, pl a bíróság.
Előzmény: Törölt nick (147)
Riformaja KoalaBuktova Creative Commons License 2007.06.01 0 0 149

Itt a családi szennyes kiteregetése történt és történik.

Teljes nyilvánosság előtt.

Broáfff

Szegény gyerekeket sajnálom egyedül.

Előzmény: Törölt nick (147)
anyabanya Creative Commons License 2007.06.01 0 0 146

Ugyan már, miért kéne, ha patkány, akkor patkány, ha nem méltányos vele tegye szóvá, pereskedjen, de nem tartozik ez másra, mint azon felnöttekre, akit érint a dolog (és igaz ez  az összes  jobbos balos szaktársra).

Előzmény: Törölt nick (144)
anyabanya Creative Commons License 2007.06.01 0 0 145
pl a riport Fridivel...a légvezeték meg egyebek...AMugy én elhiszem, hogy az exed egy hétmérföldes gazember, azt is, hogy hernyó volt hozzád, ami még megbocsátható és nyilvánvaló az már más kérdés ha a saját gyerekeivel is az, de most sem értem, hogy mi a fene közünk van ehhez és föleg miért kell kiteni a gyerekeket annak, hogy cseszegessék őket akárkik, mert gondolom vannak, akik az apjukat és vannak akik az anyjukat anyázzák és ugy válik ám közcikivé a magánügy. Elhiszem hogy sok a 600nm kéro rezsije, de lehet kisebbet is találni és lehet más szinvonalon is élni, s lehet hogy az igazságos nem lesz, de legalább megörzi a méltoságot...amugy meg az apa akkor is apa és akkor is egy gyermek a gyermek, akinek joga van szeretni, tisztelni az apját és ha a szülök okkal joggal gyülölöik egymást akkor még ne feledjék el, hogy a gyereküknek erre lehet se okuk se joguk, de leginkább igényük nincs. 
Előzmény: Mayer Aranka (143)
Mayer Aranka Creative Commons License 2007.06.01 0 0 143

Várnám  banya a forrást,  ahol én azt állítottam, hogy éhezünk vagy nyomorgunk.

Azt a forrást is, ahol a szüleim egy fél lakást a nevemre irattak.

 

Megértem, hogy képtelen vagy bizonyos dolgokat felfogni, átlátni, de hidd el ha egy kicsit olvasgatnál, tájékozódnál, lehetne segíteni ezen.

 

Azt is megértem, hogy elítéled még a szüleimet is azért mert nem voltak hajlandóak tovább fizetni egy 600 nm-es ház rezsiét 2 évnél az exem helyett, akitől azóta már jogerős ítélettel be is hajtották.

 

Tudod egyáltalán hány nm-es ingatlanba laknak?

 

Fogalmad sincs semmiről. Csak banyáskodsz. Egészségedre!

 

 

Előzmény: anyabanya (141)
marmota Creative Commons License 2007.06.01 0 0 142

hát ezaz, joggal ment neki a férjének. És a többieknek? Vagy miattuk romlott el a házassága?

Sztem ha nem rángatja bele a politikát, már túl lenne az egészen.

Előzmény: anyabanya (141)
anyabanya Creative Commons License 2007.06.01 0 0 141
Végül is igaza van az Arankát védöknek, joggal ment neki a férjének, hisz szegénynek az élete is arról szól, hogy az embernek nem fontos megtanulnia becsülni éls szeretni a szüleiit....Sajnálom, hisz nehéz lehetett neki, mikor nap mint nap tapasztalta, hogy saját szülei is elnézik, miként nyomorog és nem segítettek, mikor kikapcsolták a számláját, pedig volt bőven pénzük, hisz vettek egy jó lakást maguknak, igaz felét  szegény Arankára iratták. No de tudhatták volna a falakkal nem lehet jól lakni, vehettek volna kissebb lakást, hogy a gyerekek ne éhezenek , hogy legyen világitásuk. Tényleg nehéz annak az embernek, akit a saját szülei sem segítenek ki a baj idején. persze lehet, hogy nem igy volt, de ez esetben meg kissé ellett túlozva a nyomorszintje...
Mayer Aranka Creative Commons License 2007.06.01 0 0 140
Szia. Most épp itt vagyok mint mondjak el? (a visszahivatkozásból nem derül ki pontosan)
Előzmény: Arcamax (139)
Arcamax Creative Commons License 2007.06.01 0 0 139

Mayer Aranka tudja a választ, identként is jelen van.

Nyilván majd elmondja itt a fórumon.

Előzmény: ooloo (123)
Arcamax Creative Commons License 2007.06.01 0 0 138
Így van, a bíróság nem állapította meg, hogy Orbán ellen zajlott lejárató kampány, de nem is ez volt a feladata.
Előzmény: toloba (127)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 136
Igen és többnyire pont szt mutogatják, amin a szadeszos polgival tréccsel...
Előzmény: wizes (134)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 135

nem tom, de nekem azt nem is kell tudni...

Előzmény: Törölt nick (132)
wizes Creative Commons License 2007.05.31 0 0 134
Nekem is az ugrott be, azok a képek onnan valók?
Előzmény: Törölt nick (132)
wizes Creative Commons License 2007.05.31 0 0 133

Köszi!

Még minden lehet!

Előzmény: anyabanya (131)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 131
Békéscsaba, de végülis gyere te a kobászfesztre... én olyan, de olyan kolbászt tudok gyurni, meg hurkát, hogy az csak na...:)
Előzmény: wizes (130)
wizes Creative Commons License 2007.05.31 0 0 130

Mellik alvég?

Kicsi ez a zország!

Kicsi a vonat, nagy az ára?

Akkor egs!

Előzmény: anyabanya (129)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 129
ha jobban meggondolom most még vonatjegyre valom sincs innét az alvégről egészen a főfővárosig, de majd iszok egy sört az egészségedre :)
Előzmény: wizes (126)
toloba Creative Commons License 2007.05.31 0 0 127
"A bíróság nem azt állapította meg, hogy Orbán ellen nem zajlott lejárató kampány, mert igenis zajlott az ügy kapcsán, "

Megállapította, hogy zajlott?
Nem.
Előzmény: Arcamax (117)
wizes Creative Commons License 2007.05.31 0 0 126

Ok!

Megbeszjük!

Holnap PFT, Darshan udvar.

Gyere oda!

 

Előzmény: anyabanya (125)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 125
tényleg, de nem mehetnénk valami olcsobb helyre, mert nekem arra nem fussa (sört iszom) :)
Előzmény: wizes (121)
ooloo Creative Commons License 2007.05.31 0 0 123

Mayer Aranka sem szándékosan, sem pedig gyanútlanul nem lehetett részese ilyesminek ... az  Index szövege szerint:

 

"A Fővárosi Ítélőtábla döntése szerint az alperesek megsértették a felperes jó hírnevét azzal, hogy azt állították, Mayer Aranka részt vett volna az Orbán Viktor elleni lejárató kampányban."

Előzmény: Arcamax (117)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!