Keresés

Részletes keresés

nyakfogom Creative Commons License 2020.04.12 0 0 187

phytodynamic-ot használóktól kérek saját tapasztalatot

Dénesazénnevem Creative Commons License 2019.05.06 0 0 186

Itt bővebben lehet tájékozódni a témáról: https://humancell.hu/amit-az-ossejtekrol-tudni-kell153

MágusXena Creative Commons License 2017.05.12 0 0 184

Ha javasolhatom keresse fel Dr.Weil Várhegyi László-t, talán ő segíteni tud!!!

A Dr.Weixl Várhegyi László már segített SM betegeken is, ez nem azt jelenti, hogy 100 %-an, de nagyon jelentős javulást idézett elő.

Ő, egyébként először term.gyógyász, aztán pedig orvosi végzettséget szerzett!!!

Ha valaki segíteni tudd akkor Ő az!!!

 

Üdv.

Előzmény: januar2011 (169)
opi1970 Creative Commons License 2015.06.02 0 1 182

Rákot okozhat az új magyar őssejtfokozó kapszula

Az elmúlt hetekben komoly sajtókampánynak lehettünk tanúi, melynek tárgya egy állítólag szenzációs magyar találmány, az őssejtek termelődését fokozó készítmény. Újságcikkek, rádió- és tévéinterjúk sora foglalkozott az új csodaszerrel, mely olyan súlyos betegségek[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

opi1970 Creative Commons License 2015.06.02 0 1 181
m.é.k.2014 Creative Commons License 2015.05.17 0 1 180

Na végre! Itt a megmentő mágus! Az a szegény "januar2011" immáron négy és fél éve ott kuporog mozdulatlanul, hétrét görnyedve a kíntól, és a millióit szorongatva szívrepesve várja Erdélyből a  csodadoktort. Azóta biztosan még többet is megadna, ha futhatna, de arra mérget vennék, hogy minimum az infláció mértékével valorizálja a felkínált összeget. Ó, szent csodadoktor! ha biztosra akar menni az életmentéssel, akkor ne itt üzengessen bele a vakvilágba, hanem az áldozat kérésére odafigyelve, "kizárólag e-mailben" keresse meg őt. Nehogy elkerüljék egymást! Mi addig mind küldjük a gyógyító energiákat. PIHA!

Előzmény: tlevist (179)
tlevist Creative Commons License 2015.05.14 -1 0 179

üdv én egy erdélyi gyógyitó vagyok és ha még aktuális akor megvizsgálnám kérnék egy elérhetöséget és amikor arrajárok akkor megnézném Tisztelettel Levente

Előzmény: januar2011 (169)
t.nomi Creative Commons License 2013.10.28 0 0 178

Erről a kutyás dologról jutott az eszembe...

 

Egy pécsi ismerősöméknél daganatos volt a szeretett csahosuk. Az állatorvos diagnosztizálta a daganatott és elaltatást javasolt...

Persze a család hallani sem akart a morbid beavatkozásról.

A kutya nagyon beteg volt... az alternatív készítmények egy ember esetében is megterhelik a családot, de a család úgy döntött, hogy a kutya kap egy fermentumot.

Telt múlt az idő.

Közben az ismerősnek gyereke született és túl sok volt az anyateje, amit nem tudott minden nap felhasználni. Ezért a maradék tejet a kutyának adták.

Eltelt 6 hónap és amikor láttam a kutyát, az első kérdésem az volt - "Jé van egy hasonló "új" kutyátok?" 

A válasz aztán magától adódó volt, és az írásom eleje a kutya nem mindennapi táplálásáról nem más mint a kutya teljes gyógyulása volt.

 

Csoda? Vagy csak egyszerűen a fröccstej hatása, a fermentum... 

 

A kutya azóta is jó egészségnek örvend!

Előzmény: opi1970 (176)
ottofon Creative Commons License 2013.10.03 0 0 177

Én egy két éve beszedtem vagy 2 dobozzal, de "kutya bajom" se lett tőle. Igaz eredménye sem volt, de legalább megpróbáltam...

Előzmény: opi1970 (176)
opi1970 Creative Commons License 2013.09.12 0 1 176

A közelmúltban rendeltem az olimpiq stemxcell 60+60-a kiszereléséből. A honlapon az egyik reklám arról szól, hogy a hölgy számos betegségére azután kezdte szedni a kapszulát, hogy előzetesen azt szívbeteg kutyájának adta és lényegében tünetmentessé tette a kutyát, ugyan a digoxint szedi, de csak azért, mert az "állatorvossal megszűnt a kapcsolat" (?) amiatt mert sarlatánságnak tartja az efféle termékeket.

Nos, az én kutyám is szívbeteg (DCM). Szintén digoxint kap, illetve furosemidet a vizesedésre, ami kizárólag a hason jelentkezett, illetve káliumot. Amúgy összességében jó az állapota, jó az étvágya, és a kedve. Ebből a SZEMÉTBŐL egyetlen egy db-ot, egy"A" kapszulát kapott meg, kb. 40 perc múlva fejjel oldalra nekiesett a falnak hátratántorodott, és eldőlt, közben erősen hörgött. Fél óráig az ölemben volt a feje, nem bírt felálni, a szemei kimerevedtek, nagyon nehezen vett levegőt... Jelzem: korábban SOHA nem volt még csak szédüléses tünete sem, a tüdővel sem volt probléma, nem mondom, hogy nem fáradékonyabb, mint egy egészséges kutya, de soha nem hörgött - szerencsére a tüdeje nem vizesedik, a másik oldali szívkamrával van gond. Összességében másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy ezt a tünetet ez a SZAR okozta. Az egészben az a plán, hogy az állatkísérletek a marketing során mindenhol említésre kerülnek, a szívproblémák kezelésének eredményessége is, hát köszönöm, ha az EREDMÉNYEK a sikeres állatkísérletek után egy kutyánál szemmel láthatóan ilyenek, akkor ezt jobb, ha EMBER nem veszi be...

A fogyasztóvédelemnek jelezni fogom az esetet, de mindenkinek azt ajánlom, hogy NE PROBÁLKOZZON az olimpiq stemxcell termékkel, HA CSAK NEM AKAR MEGHALNI.

Várom a hívők, a dealerek, és a fejlesztők, nem utolsó sorban a haszonszerzők reakcióit.

Horváth Andris Creative Commons License 2013.06.16 0 0 175

Én úgy tudom ez őssejtfokozó.

 

ILZSU a neve 

 

http://www.szabadfold.hu/csalad/remenyt_rejtenek_a_gyogyfuvek itt egy cikk róla

 

 

és inen rendelhető:

 

http://www.ilzsuwebshop.hu/

 

 

flegghy Creative Commons License 2013.05.03 0 0 174

Tisztelt Bánkuti László!

Az Olimpiq StemXCell kapszula jó az Alzheimer kór tüneteinek javítására, életminőség javulására.

Üdvözlettel: Flegg

Előzmény: jazzexpress (173)
jazzexpress Creative Commons License 2013.03.30 0 0 173

Tisztelt Flegg!

Érdekelnének a tapasztalati , mert neem az édesanyámnak kellene Alzheimer kór ellen??

Persze tudom, hogy ez egy elég reménytelen dolog de az ember mindent megpróbál hátha sikerül valami?

Üdvözlettel: Bánkuti László

blexpress@t-online.hu

Előzmény: flegg (153)
Istvannka63 Creative Commons License 2013.03.06 0 0 172

Őssejt terápiával és kezeléssel kapcsolatban Tatár Kiss Bence laboratóriumi aszisztens tud segíteni. Ő az USA-ban dolgozik egy kutatóintézetben, ha jól emlékszem Californiában. Ezen az e-mail címen el lehet érni:

btatarkiss@gmail.com

 

afintha Creative Commons License 2012.07.16 0 0 171

A KPS terápiát nem ad.

A KPS diagnosztikai cég. Megállapítják, hogy pontosan mi a baj.

Előzmény: Gabi555ba (170)
Gabi555ba Creative Commons License 2012.05.22 0 0 170

Mi a vélemenyetek a KPS Diagnosztikai gén terapiáról?

januar2011 Creative Commons License 2011.10.10 0 0 169

Csodadoktorok, gernicspecialisták figyelem!

1 milliót fizetek annak aki meggyógyít!

Pár éve fokozódó bal oldali alsó végtagi zsibbadás/bénulás jelentkezett. Friss MR és CT leletek készültek. Kérésre email-ben elküldöm. Diagnozis: gerincvelő károsodás, syringohydromyelia. 40 éves férfi vagyok. Jelenleg bottal járok. Melkastól lefelé érzéskiesés van. Előre semmilyen kezelésért nem fizetek! Kipróbáltam már rengeteg módszert, (csontkovács, gyógymasször, Varga gyógymód (speciális talpmasszázs), Reiki, Pránanadi energetizálás, biorezonancia, kapcsolatteremtő gyógyítás, ... így hirtelen ezek jutnak eszembe )de semmi sem segített. Ha újra tudok járni egy millió Ft készpénzt fizetek annak aki segített. Az összeg akár ügyvédnél tetétbe kerülhet. Ha újra futni tudok az összeget megduplázom. Kizárólag email-ben kérnék megkeresést. Bármilyen kezelés, módszer érdekel ami legális.

viprex Creative Commons License 2011.10.05 0 0 168

Tiszteletem mindenkinek!

 

Próbálkozó tipus vagyok, ezért hittem  az őssejt fokozásban. Egy hónapon keresztül szedtem OLIMPIQ sremxcell-t. Betartottam a szabályokat a barna kapszulát először, majd egy óra múlva a bordó/kéket. Nálam bizonyíthatott volna, zgyanis több problémám is van. Lipomatozis daganatok vannak az egész testemen, valamint az arcom ráncosodásra hajlamos, vese és gerincproblémáim vannak, valamint sok apróbb kellemetlen fejfájások sora. Hajhullás és további kis rendellenességek sora. Megválasztom már réf az életmódom minőségét és folyamatosan, tudatosan rétegesen étkezem. Ami eddig használt az a fokhagymakúra. Reggeli órákban egy girizd lenyelve. Minden körülményem ugyanaz volt, csak a kapszulákat szedtem és mondhatom abszolut semmit nem ért, sőt a közérzetem rosszabb lett. A szedés után két nappal ismét jobban lettem, ami nem biztos, hogy a kapszula oka, de hogy nem ér semmit az tuti. Ez a munlti level marketing, piramisépítés fedő terméke már látom. Nem ajámlom senkinek ezt a nesze semmi fogd meg jól terméknek nem nevezhető valamit. Azért tudatom a többiekkel, hogy feleslegesen ne költsenek erre, mert nincs értelme. Persze mondhatnák a forgalmazók, hogy szedjem még vagy három hónapig, de nem vagyok hajlandó a szervezetemet tönkre tenni. Köszönöm, hogy elolvastátok.

flegg Creative Commons License 2009.03.31 0 0 167
Igazad van. Pongyolán fogalmaztam... Őssejtszaporító kapszulát szedek. Kösz a figyelmeztetést.
Wazull Creative Commons License 2009.03.28 0 0 166
Mióta az őssejtet szedem,
En sem akarok vitaba bonyolodni, de ossejtet biztosan nem szedsz.
Előzmény: flegg (165)
flegg Creative Commons License 2009.03.27 0 0 165
Hali!

Olvasom a hozzászólásokat...
Kedves Law of omerta!
Nem tudom, mennyire ismered az SM betegséget, de több fajtája is van. Van olyan, amelyik lassan romló de egyáltalán semmiféle gyógyszerrel nem nyújtható el a "jóléti" állapot. Van olyan, amelyik különböző szerek, vitaminok, adásával meghosszabítja jelen állapotot, vagyis nem romlik, olykor a tünetek is elmúlnak. Nos, én abba a kategóriába tartozom, amelyikben megnyújtható a jóléti állapot, és kopaxon injekcót is kapok. Magában az injekció a tüneteket sajnos nem enyhíti vagy tünteti el, csak magát az állapotot tudja sokáig tartani. Nem mondtam hogy én a különböző szerektől meggyógyultam, hanem azt mondtam hogy jobban érzem magam, mozgásom jobb. Ez tény. Az is tény, hogy míg nem szedtem semmit, többször voltam kórházban mert különböző tünetek jöttek elő és infúziót kellett kapjak. Mióta az őssejtet szedem, és szedem azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat, amelyek segítik a betegség tüneteit kordában tartani, nem voltam kórházba! Én hiszek abban, hogy ezek segítségével vagyok jelenleg ilyen állapotban. Ha valakinek nem használnak a különböző "csodaszerek', az nem azért van mert adott esetben nem hatásos, csak éppen az adott személy, adott állapotára nem pozitívan reagál. Kérdem én, a gyógyszerek mindig hatásosak?? Szerintem nem! Nem véletlenül van, hogy egy-egy betegségre több féle gyógyszer létezik... Nem kívánok itt senkivel vitába bonyolódni, mert nem érdemes. Ellenben, nem kéne elvenni az emberektől a reményt és a hitet, főleg, amikor márcsak az maradt nekik. Nyilván csodaszerekhez, és különböző gyógynövény készítményekhez márcsak akkor fordulnak az emberek mikor már se gyógyszer, se műtét nem segít...
Előzmény: Törölt nick (160)
epresjoghurt Creative Commons License 2009.02.13 0 0 164
Pont ezért írtam. Ne a "dealer-ek" csodahatást ajnározó hozzászólásai legyenek többségben. :o)

Sajnos a pénz nagy úr. Hiába a fogyasztóvédelmi elmeszelések, új néven, új cégnév alatt ismét felbukkannak ezek a szerek.

Az egyik legszomorúbb az volt, amikor a jószándékú rokonok sorban lengették a "megvett" Blikk és egyéb PR cikkeket, és egyszerűen nem akarták elhinni nekem, hogy ez egy átverés. Csak miután több hozzáértő orvos mondta, hogy ők nem tapasztaltak semminemű pozitív változást az ilyen típusú betegeknél, akkor enyhültek meg és már nem vádoltak azzal, hogy nem teszek meg minden tőlem telhetőt.
Előzmény: Wormie (163)
Wormie Creative Commons License 2009.02.13 0 0 163

Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok. :-(

 

Ugyanakkor köszi, hogy leírtad, hadd álljon itt minél több vélemény a sarlatánokról. Talán egyre többen lesznek azok, akik a döntés előtt szétnéznek az interneten is, és elolvassák, hogy KAMU!!!!

 

Pont ezért "üldözik" őket, mert a legkiszolgáltatottabb embereket palizzák be. Ilyen etikátlan dolgot én sokkal szigorúbban üldöznék (persze törvényileg).

 

Elszomorító, hogy ez a Szabó még mindig ott tündököl a TV2 egészségvédő műsorában, és osztja az észt. :-((((((((((((((((((((((((  Egy normális országban már rácsok mögött ülne!!!

Előzmény: epresjoghurt (162)
epresjoghurt Creative Commons License 2009.02.12 -1 0 162
És arról a lelki terrorról ne is beszéljünk, ami ránk nehezedik, hogy a "jóakarókat" elhessegessük.

Hogy is néz ez ki? Hát nem ér meg neked anyád javulása/gyógyulása ennyit meg annyit?

Személyesen találkoztam több olyan szülővel, akik egyszer-többször elmentek Kínába a sérült gyereküket gyógyíttatni őssejt beültetéssel. 0 eremény, több milliós adósság/jelzálog.

Ugyanez a helyzet ezzel az őssejtfokozóval. A különbség anyi, hogy ez kevesebbe kerül, de az eredmény ugyanaz...
Előzmény: epresjoghurt (161)
epresjoghurt Creative Commons License 2009.02.12 0 0 161
Sziasztok!

Én elég érintett vagyok a témában, sajnos édeasanyám gerncvelő sérült.
Szívem szerint azt a betegséget ragasztanám ezekre a "csodagyógyszer-módszer" sarlatánokra, amilyen típusú betegségben szenvedőket szednek rá. Itt nem csak az őssejtfokozó árusokra gondolok, de a kínai őssejtbeültetést propagálókra is.

Olyan helyre járunk anyukámmal rehabilitációra, ami tele van azokkal a megvezetett szerencsétlenekkel, akik tömérdek pénzt adtak ki ezekre. Nemcsak nem használnak, de ott állnak a továbbra is beteg családtagjukkal lassan teljesen kiürülő zsebekkel. :o(((
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.05 0 0 160
Hmmm......

Én ismerek SM-est, és az ő állapota alapján állítom, hogy amit beszedtél, annak semmi köze az állapotod javulásához. Szerintem.

A tetves életben még egyszer, egyszer nem láttam olyan csodaszert amelyik fikarcnyit is ért volna.
Előzmény: flegg (153)
Wormie Creative Commons License 2009.02.04 0 0 159
Semmi mást nem szedsz??? Orvos nem is írt fel neked speciális, P-kórra való gyógyszert?
Előzmény: balatoni30 (156)
Wazull Creative Commons License 2009.02.04 0 0 158
Orulok hogy javult a Parkinson-korod. Ha hiszel benne, akkor szedd tovabb, mert az fontos hogy higgyel benne.
Egyebkent Parkinsonban atmeneti javulast szinte barmi okozhat: egy kis vitamintol kezdve a testedzesig. A kerdes a hosszu tavu hatas.
Előzmény: balatoni30 (156)
Wazull Creative Commons License 2009.02.04 0 0 157
balatoni30,

jelenleg eppen ossejtkutatassal foglalkozok. Hidd el nekem legy oly szives, hogy nem olyan egyszeru az "ossejtmeres". Hogy mernek valamit, az biztos. Hogy ok azt mondjak hogy azok ossejtek, az is biztos. Hogy ez valojaban igy lenne, azt en nem nagyon hiszem, hogy oszinte legyek.
Előzmény: balatoni30 (155)
balatoni30 Creative Commons License 2009.02.03 0 0 156
Én egy éve szedem három naponta a kapszulát . Parkinson kórban szenvedek . Javította a mozgási képességemet.
Előzmény: ottofon (147)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!