Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.02.29 0 0 9
Kedves Csirip!

Tényleg ügyesek, de ha kicsit ügyesebbek lennének, esetleg elégedett ügyfeleik lennének...

Nálunk a helyzet fokozódott. Felhívtam a 1412-t (az ingyenes ügyfélszolgálatot), ott illetékes Gizike azt mondta, hogy ingyen hívom Pestről Baját.

Nem igazán hittem el neki (mivel van valami táblázat a matáv oldalon, ami mintha nem ezt írná).

Írtam a matáv-honlapon levő információs címre, onnan szó szerint ezt írták vissza:
"Baja belföldi távolsági hívásnak minősül.
A Favorit Plusz díjcsomaggal Budapestről -Bajára a hívás csúcsidőben
percenként bruttó 17,20,-Ft-os díjjal hívható, csúcsidőn kívül díjmentes."

Erre a múlt hónapban 5 órát beszéltem összesen anyóssal (ritka normális anyósom van), aztán megkaptam a számlát. Az 5 óra 2624 ft-ba került (8,60 percenként) - erre varrjak gombot... (Szóval mégiscsak a táblázatnak volt igaza...)

Anyós is úgy járt, hogy az eddigi Favorit plusz-hoz hasonló Emiteles előfizetését átállították Felezőre, kérdés nélkül, és mai napig nem kapott erről rendes tájékoztatást.

Most komolyan fontolgatom, hogy áttérünk kicsit olcsóbb díjcsomagra. (Otthagyni a matávot csak akkor mernénk, ha az internetes telefonálást megtanulnánk idehaza rendesen)
Előzmény: csirip46 (8)
csirip46 Creative Commons License 2008.02.20 0 0 8
Kedves Bubó.
Tegnap voltam bent és visszamondtam mindent. Sajnos a régi csomagokat csak ideig-óráig fogják megtartani. Nekem un. 51-es internetelérési előfizetésem volt, ami 1560.- ft - engem tudtak hivni, de én csak sürgösségi telefonokat értem el. Ez csak az internet miatt volt. Miután olyan értesitést kaptam, hogy ...Ön előfizetési csomagja nem változik... nem is izgattam magam. De megkaptam a februári számlámat febr. 11.-én, ahol az eredeti 6050.- helyett - ez internettel együtt - 7780.- Ft-ot kell fizetnem, mert átraktak egy u.n. Felező csomagba, ami 3290.- Ft/hó. Ügyfélszolgálat. 1 óra muzsika - ügyitéző: Ne tessék befizetni, telefonálni fogok. Várakozási idő 5 nap. Telefonálás nuku. Ujra hivom az ügyfélszolgálatot, most 1,5 óra kalapácsos zene - hátha megunom a várakozást -- ügyfélszolgálat: Ha nem tetszik, akkor mondja le. Kész! Ezek után férjem befuvarozott Kalocsára és tegnap lemondtuk. Ott tologott egy csomó ügyfél. Mindenkinek ezt mondták. Csomo előfizetési csomag meg fog szünni. Volt elöttem egy öreg néni, aki sirva adta vissza a kártyás telefonját. Nem ismerem, hogy mi ez de mondta, hogy neki arra kellett a telefon, hogy hivhassák és esetleg ő is tudjon orvost hívni.
Nekem még mázlim is volt, mert külön választották a telefont és az internet előfizetést. Nekem most márciusban jár le a hüségnyilatkozatom, igy simán vissza tudtam az internetet mondani, de akinek már hónapok mulva jár le, az vagy vállalja a magasabb telefondija, vagy kifizeti a teljes időre az internetet, mert azt csak a hüség-idő lejártával lehet visszamondatni.

Ügyesek mi???
Előzmény: Törölt nick (6)
Synthe Creative Commons License 2008.01.30 0 0 7
Ténylegesen, az ügyfelek és a többi szolgáltató oldaláról is kötelezően érezhető módon valamikor kb. októberben lesz egységes a T-Com. Természetesen addig is lehetne így, de csak ha a T-Com úgy akarná - de miért akarná hamarabb?
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.14 0 0 6
Az Emitel megszűnésével kapcsolatban kérdeznék valamit, hátha valaki ért hozzá.

Favorit plusz-unk van (családi okokból, anyukámmal tudok igy "számolatlanul" beszélgetni), de eddig anyósomat (aki Emiteles) pénzért hivtam esténként (pedig vele szivesebben beszélgetek, ideális anyós-meny kapcsolatban vagyunk...)
Megörültem, amikor hallottam, hogy az Emitelt megveszi a Matáv (vagyis Telecom vagy mi), gondoltam, anyóspajtásék is sima T-comosok lesznek. Olvasom viszont a dijszabást, és valami nagyon nehezen megfejthető módon közlik, hogy a régi Emitel az nem ám Matáv, és hogy számlázzák a hivást.

Tud valaki valami pontosabbat, vagy hivjam az ügyfélszolgálatos Gizikéket?

Kismackó
joy Creative Commons License 2007.05.30 0 0 5

"... mindent maguk alá gyűrnek, ami az övék..."

 

Ha az ővé, úgy hágja, ahogy akarja.

Előzmény: Törölt nick (3)
Devil23 Creative Commons License 2007.05.29 0 0 4

Sziasztok!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy én telefonkönyveket gyűjtök és azt szeretném kérdezni, hogy tudtok e nekem szerezni budapesti 2001-2006 Matáv (telekom) telefonkönyvet? Csak kizárólag jó állapotú, megkímélt, tiszta telefonkönyvek legyenek. Előre is köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 3
Na und?

Egyszerű költségcsökkentés. A 3 marketing igazgatóságból, 3 ügyfélszolgálatból, 3 sales-ből majd most lesz 1-1-1. Amúgy is a T-Com-ot állandóan átszervezik, és miután Sugárt kirakták, várható volt, hogy mindent maguk alá gyűrnek, ami az övék.

Ki járt jól? :) A tanácsadó cégek :)))

Előzmény: No!Kia? (-)
pimpa51 Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2
Összenő, ami összetartozik. Buták.
No!Kia? Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1

Nem tudom miért nem copyyza be normálisan a cikket, szóval erről lenne szó:

 

http://it.news.hu/hirek/2007-05-25/integral_magyar_telekom.html

No!Kia? Creative Commons License 2007.05.25 0 0 0

A T-Online Magyarország üzleti tevékenységei közül az integráció a hozzáférési üzleti területet érinti, amely magában foglalja az internet-hozzáférési termékeket (ADSL, modemes és kábeles internetcsatlakozás), valamint az IPTV (internetes televízió) és VoIP (internetes telefon) szolgáltatásokat. Az Igazgatóság javaslata értelmében az internet hozzáférési terület a T-Com üzletágba integrálódik, aminek fő indoka a szélessávú szolgáltatások iránti növekvő igény és az integrált szolgáltatások elterjedése. Az egyesülés – a vállalat elképzelései szerint – pozitív hatást gyakorol a szolgáltatások minőségére és a szélessávú piac fejlődésére az integrált ügyfélkiszolgálásnak köszönhetően, továbbá elősegíti a szervezeti hatékonyság javítását. A T-Online Magyarország fennmaradó üzleti egysége – a tartalom és webportál portfolió – a média- és tartalomszolgáltatásokra, valamint más, új üzleti területekre kíván fókuszálni.  

Az Igazgatóság javaslatát a Magyar Telekom 2007. június 29-én tartandó Rendkívüli Közgyűlésének, valamint a két leányvállalat legfőbb szerveinek kell jóváhagynia. Az egyesülési folyamat a cégbírósági bejegyzéssel zárul, előreláthatólag szeptember folyamán. Ezt követően a Magyar Telekom lesz az általános jogutódja mind az Emitelnek, mind a T-Online Magyarország beolvasztott területének. Mivel mindkét társaság a Magyar Telekom 100%-os tulajdona, így a tervezett lépésekhez nincs szükség a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyására.

No!Kia? Creative Commons License 2007.05.25 0 0 topiknyitó

A Magyar Telekom Igazgatósága a mai napon javaslatot tett a Magyar Telekom Csoporton belüli integráció további lépéseire: a javaslat értelmében a T-Online Magyarország Zrt. internet hozzáférési tevékenysége és az Emitel Zrt. egyesül a Magyar Telekom Vezetékes szolgáltatások üzletágával (T-Com).  

Az Igazgatóság javaslatát a Magyar Telekom 2007. június 29-én tartandó Rendkívüli Közgyűlésének, valamint a két leányvállalat legfőbb szerveinek kell jóváhagynia. Az egyesülési folyamat a cégbírósági bejegyzéssel zárul, előreláthatólag szeptember folyamán. Ezt követően a Magyar Telekom lesz az általános jogutódja mind az Emitelnek, mind a T-Online Magyarország beolvasztott területének. Mivel mindkét társaság a Magyar Telekom 100%-os tulajdona, így a tervezett lépésekhez nincs szükség a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyására.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!