Sziasztok , az lenne a kérdésem , hogy , az autóm hátsó kereke ha megfogom 9 és 15 óránál és mozgatom , mintha kicsit mozogna . Kérdésem mi lehet a baj ? Koszonom előre is válaszotokat . Szép napot Mihi
2008-as 1000 -es Splash - hez keresek első futómű bölcsőt. Egy halom bontót felhívtam màr, de nincs. 1,2 -è nem egyezik véletlenül? Mert bontóplàzàn van egy.
Hagyaték útján került hozzánk egy ilyen kis cuki. Most vettem autót, úgyhogy majd eladó sorba kerül. 17 000-km 2009. Gyári 2008-as gumikkal 😁 Lenne két kérdésem.
1. Egy olajcserét csinálnék rajta, (2009-es) 1.0-es. 10w 30?
2. A napi számláló és a beállító gomb nem műkszik. Nincs kapcsolási érzet sem, mintha a falat nyomnám a gombokkal. Ötlet? Valakinek volt hasonló? (Könyvecskéje meg van, tudom hogy kellene.)
K12B motorba milyen gyártmányú olaj ajánlott? Előzőleg 10W30 került bele, én is ezt teszem: ENEOS-t és ECSTAR-t láttam eddig ebből a viszkozitásból. Az autóban ~90e km van.
Mit változtattak a 2011. közepétől megújult Splash motorokon (benzineseken). Azt tudom, hogy kicsit erősebbek lettek és euro5-t tudják teljesíteni, elvileg kevesebbet fogyasztanak.
Ezt hogy oldották meg, valamit rátettek a motorra, változtattak a karakterisztikán, más anyagokat használtak...? Motorolaj követelmény ugyanaz?
A kis ezresembe én is 0W-30-at választottam, de nem A3 hanem C3-as, ez is jó?
Nyilván meg is kellene nézni egyet, és ott meglátod, mit lehet kihozni belőle. Azért logikusan egy átlagembert nem befolyásol, csak ha eléggé hátratolt üléssel vezet valaki, mert magas.
Nekem saccra arányosan mutatja mennyi van még. A sárga fénytől meg kb. még 25-30km-t simán elmegy odáig, hogy a legalsó sáv is villogni kezdjen a szintjelzőn. Onnan még 5-7km-t simán elmentem, bár igyekeztem tankolni akkor már.
Ugyanúgy, mint anno a WagoR-ben, síkba dönthető. Az ülőlap a lábain előresüllyed, a támla meg ráfekszik. A csomipadlón lévő lap meg efedi a hézagot, ami lenne.
Tervezek Egy Spalsh-t vásárolni. Mivel sokat járok egyedül, fontos lenne az, hogy a hátsó üléssor teljesen vízszintbe dönthető legyen a pakolás miatt. Sajnos nem találtam arról se videót se cikket, hogy mennyire dönthetőek. Ha valaki tudna a dönthetőségről fotót küldeni, megköszönném.