nana! te csak ne utasítsd vissza a szponzorokat! ha fizetni akarnak had fizessenek:)
arról már nem is beszélek hogy az amit leírtál bűncselekmény, hűtlen kezelés, mert a csapatnak felajánlott szponzorációt akarod egyedül elinni! 2-től 5 évig terjedő ... további elnökléssel büntetünk!:)
A szőke nő és a barátja elmegy horgászni. Bérelnek horgászfelszerelést, egy motorcsónakot és kiváltják a napijegyet. Egész nap ülnek a csónakban, de összesen egy kis keszeget sikerül fogniuk. Megszólal a barát: - A francba, ez a nyamvadt kis keszeg 20000 forintunkba került! Mire a barátnő: - Jujj, még szerencse, hogy csak egyet fogtunk belőle!
- mán nemtom ki volt az első mer régen volt mindenre én sem emlékezhetek - az elégedetlenkedő tömegeknek meg lópici pimpili a popójukba - a minuszos kasszát saját zsebből pótoltam amit nem mellesleg a mai napig nem kaptam vissza -és amúgysem rughattatok volna ki mert felmondtam volna:)
én azér belenéznék a csodálatos elnök üvegzsebébe hogy mi lapul benne. nem mintha nem bíznék a pénzügyi sport és vezetési képességeiben, de úgy látom a felügyelő bizottsági kontroll nem működik tökéletesen.
igen ezt megjegyzi. bár elég szelektív a memőriája. arra sose emlékszik senki amikor én voltam az elnök és minuszban zártam mert egy csomóan nem fizették be a csapatpénzt. le is mondtam.
pedig akkor még jobban ment a foci acsapatnak. igaz volt h 16-ot kaptunk:)))) de volt h 12-t lőttünk:)))!!