Keresés

Részletes keresés

orpheline Creative Commons License 2009.04.04 0 0 31
Üdv.

Ki kívánkozik belőlem:

Az újabb és újabb ex-tábornoki cégátvétel immáron kiteljesedett....

Az összes piacvezető vagyonvédelmi cég immáron mondhatni egy kézben (vajon melyik ez a kéz?) van. A középkori lovagok védekező eszközéről elnevezett céget megvette a Gergényi-Pintér páros..... nem ma, hanem egy kicsit előbb.... a jól értesült alkalmazottak 90 milláról rebegnek...... és egyáltalán nem mellékesen kormányközeli mutyikból eredő pénzek mosásáról......
/ Nem az irigység, hanem más ok miatt érdekelne: bármennyire is jól keresett a főrendőr úr, mint tábornok -honnan volt erre ennyi sastojása? Mert elméletileg az illetményén felül nem lehetett egyéb jövedelme -hiszen ő tiltott meg minden mellékes-állást rendőreinek...... és az utazási irodából ilyen rövid idő alatt nem hinném, hogy legálisan + vagyont tudott volna szerezni......./

és ami igencsak elkeseríti ezen cég alvállalkozóinak az alkalmazottait: 2 havonta új szerződéseket kell aláírniuk, a szerződésekben teljesen ismeretlen fantom-embereket neveznek meg munkaadónak.....

És a kamara ehhez lelkesen asszisztál, mert őket semmi más nem érdekli, csak hogy be legyen fizetve a tagdíj..... azaz 0 munkáért+szolgáltatásért= jelentős bevétel!!!

A legújabb alvállalkozók egyike ráadásul nem is hazai, és nem is állampolgár...... pár éve még lelkesen vesztegette a KEO-nevű hivatal alkalmazottait 2000 USD-vel - a tart. engedélye ügyében........szerintem a cége is fantom-cég...

Ismerősöm már jelezte ezeket az illetékeseknél..... azóta retteg... mert képletesen szólva a lófej befigyelt az ágyába..... és a xaros 400 Ft-os munkájára sem tartanak már igényt a továbbiakban.......

orpheline Creative Commons License 2007.05.24 0 0 30
Hát ez az.... ennyi pénzért is lehet embert találni.... és a tisztességes, jól képzett vagyonőrök ilyenek miatt nem tudnak elhelyezkedni... sokan már nem is akarnak....

Egy ismerősöm, történetesen ital-nagykerrel foglalkozik -mesélte, hogy megkereste egy szakadt illető, még szakadtabb wartburggal, és netto 180 (Ft/óra)-ért elvállalta volna a telephely őrzését - vagyonőr+vállalkozó a lelkem.....
Előzmény: Contempt (29)
Contempt Creative Commons License 2007.05.24 0 0 29

A mai Napkeltében beszélget Betlen Bodrácskával.

 

Betlen kiszámolja, hogy ha mind a 23 kapitányságot folyamatosan 2 ember "védi" (csak röhögni lehet ezen :DDD ) , akkor közterhekkel együtt minimum 300 millió forin csak a bérköltség, ha 400 Ft-os órabérrel (ez kb. a jelenlegi minimálbér szintje) számolunk.

 

Betlen:

- Hogyan lehet ezt 160 millióért ellátni?

Bodrácska:

- Úgy, hogy sokkal kevesebb pénzért (itt valami okból megköszörülte a torkát) állnak a kollégák ott.

- Nem kapnak 400 Ft-ot óránként?

- Nem.

- Fegyveres szolgálatért?

- Igen

- Ebben a szakmában a 400 az a minimum, pláne fegyveres ...

- Hát az a helyzet ...

- 200-at kapnak akkor?

- Kicsivel többet ... de ... hát ... nem nagyon sokkal. Mi segíteni akarunk azokon az embereken, akiknek nincs munkája.

 

 

Beszarás. :DDDD

 

Előzmény: Contempt (28)
Contempt Creative Commons License 2007.05.24 0 0 28

Gergényi tollvonása
Felbontja szerződését az ex-rendőrrel a BRFK 
2007. május 24. 13:32
 
Felbontja a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK)azt a szerződést, amelyet egy külső céggel kötött a fővárosi objektumok védelmére - tudta meg az MTI az ügyet ismerő forrásból.

 

A Magyar Nemzet szerdai számában azt írta, hogy értesüléseik szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság fővárosi objektumainak - köztük a kerületi kapitányságoknak - őrzési és védelmi feladatait "a jó szocialista kapcsolatokat ápoló egykori rendőrkapitány, Bodrácska János cége őrizheti júniustól".

A lap információi szerint Gergényi Péter menesztett fővárosi rendőrfőkapitány egyik utolsó intézkedése az erről szóló szerződés aláírása volt. A cikk kitér arra is, hogy a Bodrácska János nevével fémjelzett Reál Véd-Delta Kft. közbeszerzési eljárásban nyerte el a BRFK objektumvédelmi pályázatát, és már meg is kezdték a portaszolgálatok átvételét.

A BRFK szerda délutáni közleménye szerint a BRFK objektumainak fegyveres őrzésére kiírt közbeszerzési eljárás ajánlati felhívását a Közbeszerzési Értesítő 2007. március 19-ei számában tették közzé.

A rendőrség közlése szerint a dokumentációt három jogi személy vásárolta meg, amelyek közül kettő adott ajánlatot. Mint írják, az értékelés egyik meghatározó szempontja az ár volt, ez alapján április 26-án a Reál-Véd Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft-t hirdették ki nyertesként, a bizottság döntése alapján.

A szerződést 2007. május 4-én írták alá az Országos Rendőr-főkapitányság vezetőjének hozzájárulásával. A BRFK tájékoztatása szerint a szerződés célja a létszámhiány enyhítése volt, illetve az, hogy az eddig őrszolgálatot ellátókkal a közterületi szolgálatot erősítsék. A szolgáltatás éves díja nettó 162 643 200 forint - olvasható a BRFK közleményében.

Előzmény: kábelbúvár (27)
kábelbúvár Creative Commons License 2007.05.24 0 0 27

Felbontja a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK)azt a szerződést, amelyet egy külső céggel kötött a fővárosi objektumok védelmére - tudta meg az MTI az ügyet ismerő forrásból.

HVG

orpheline Creative Commons License 2007.05.24 0 0 26
Jajj, ezt azért ne vedd szó szerint..... lehet, hogy nem ennyit keresnek - sőt, biztos! -

csak a sajtóban megjelent összeg, amit kap a cége - az sántít, de nagyon....:o))
Előzmény: Gab-Chi (25)
Gab-Chi Creative Commons License 2007.05.24 0 0 25
Azt a büdös ká életbe!

"Bodrácska segíteni akar - kétszáz forintos órabért fizet alkalmazottainak"

Ez vérlázító! 200 Ft? Úristen! Ezenfelül van pofája azt mondani, hogy "ő csak segíteni akar".

Hihetetlen emberek vannak.

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 24
A maffia (Bodrácska és tsai.) első körben legkevesebb kétszázmillió közpénzt kasszíroz ezért a botrányos-abszurd ötletből. Tényleg nincs a pofátlanságuknak határa. Tűrjük? Bármit?
orpheline Creative Commons License 2007.05.24 0 0 23
Nyilván azért, mert a publikus összeg mellett csurran-cseppen valami.... közpénzből.....
Előzmény: Vajk (22)
Vajk Creative Commons License 2007.05.23 0 0 22
de akkor miért éri meg janinknak?
Előzmény: orpheline (21)
orpheline Creative Commons License 2007.05.23 0 0 21
Ebből is láthatod, hogy orbitális hazugság van a háttérben....

3 cég vásárolta meg a pályázati anyagot.... hmm.... melyik a másik kettő?

Bodri aláigért mindenkinek....

ha összeszámolnák a szolgálatot teljesítőket + a ledolgozott munkaórát, gyanítom, hogy ebből még a 200 Ft-os órabér sem jönne ki.......
Előzmény: Vajk (20)
Vajk Creative Commons License 2007.05.23 0 0 20
ez napi netto 450 ezer, 18 ezer óránként. Ez egy átlagos földmunkagép óradíja, igaz ott egy ember keccsöl. Itt hányan lennének az őrséget ellátók?

Előzmény: orpheline (19)
orpheline Creative Commons License 2007.05.23 0 0 19
A BRFK közleménye szerint az épületek védelmére a létszámhiány enyhítése érdekében írtak ki közbeszerzési eljárást, így az eddig őrzési feladatokat ellátókkal a közterületi szolgálatot erősítik majd.

A rendőrség közölte: a pályázati dokumentációt három társaság vásárolta meg, majd április 26-án - a legjobb árajánlatot tevő - Reál-Véd Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.-t hirdették ki nyertesként.

A szerződést május 4-én írták alá az 1992 és 1996 közötti budapesti rendőrfőkapitány, Bodrácska János cégével. A szolgáltatás éves díja nettó 162 millió 640 ezer forint.
Szabadelvue Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18
> "Előbb a munkavállalás megkönnyítése a KÜLFÖLDI őrző-védők számára ..."
Előzmény: Szabadelvue (17)
Szabadelvue Creative Commons License 2007.05.23 0 0 17
>"Az egyik kapitány megjegyezte: a korábbi rendőr objektumőrük angolul is beszélt, a külföldi ügyfeleket is útba igazította. Most meg a nyakára küldtek olyan civil fegyvereseket, akik még a magyart is törve beszélik." <

- Gondolom ez sem kerüli el senkinek sem a figyelmét. Előbb a munkavállalás megkönnyítése az őrző-védők számára, majd a rendőrség bekerítése ugyancsak velük.
Ezek szerint nekik már nem jutott azonosító okt. 23-án....

Erről az jut eszembe, amikor a HM és környéke tele volt orosz katonákkal.

A nemzeti függetlenségnek és a demokráciának már a látszata sem fontos, annyira biztosak a helytartók a dolgukban...
Előzmény: orpheline (-)
orpheline Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16
A honvédségi objektumokért havi 50 "misit" kap a Reál-véd...... a rendőrségi objektumokért mennyit fog?

És nem kellett volna ezt minimum megpályáztatni?

Itt ez a Bodrácska, "fasza gyerek", jó emberünk volt, nosza adjuk neki a tutit....
Előzmény: **ven** (15)
**ven** Creative Commons License 2007.05.23 0 0 15

Most mit vagytok ezen a Bodrácska dolgon meglepődve? A vidéki rendőrkapitányságok épületeinek nagy részét már évek óta Pintér Sándor biztonsági cégének emberei őrzik. A többségük volt rendőr vagy volt katona.

Tény és való, a kaput őrizgető "volt rendőr Józsi bácsit" nem lehet kiküldeni az utcára, de aki előtte ott állt, azt igen.

Müller szakaszvezető Creative Commons License 2007.05.23 0 0 14
Csökkentsük az államot , és az állam ellátandó feladokat továbbra is közpénzekből lássuk el , magáncégek nyereségét növelve.
II. Olefin Creative Commons License 2007.05.23 0 0 13
A biztonsági őr lehet, hogy megbízhatóbb.
Vajk Creative Commons License 2007.05.23 0 0 12
én ezt anno a laktanyáknál sem értettem... biztos azért, mert nem kaptam belőle:) ha csurrant cseppent volna az ilyen külsős cégek bevételeiből, tökre el tudnám magyarázni miért is jó ez az államnak...
Előzmény: Laz C (8)
orpheline Creative Commons License 2007.05.23 0 0 11
Friderikusz Sándor: - Miért fogytak el?

Bodrácska János: - Azért, mert ne haragudjon a különböző kormányváltozások alkalmával mindig jött egy új miniszter és mindig voltak új elképzelései az új elképzelések eredményeképpen mindig csökkentettük a létszámot, átszerveztük a rendőrséget, és ilyenkor mindig elmentek emberek, és amikor meg a végén alig-alig maradtak azokat pedig elküldték.

/ 2006, Friderikusz -most..... /
orpheline Creative Commons License 2007.05.23 0 0 10
Annyira kevés az emberük? Vagy sokba van a rendőr órabére a saját cégüknek?
Vagy egész egyszerűen jó elvtársi vonalon adnak lehetőséget egymásnak.....szokás szerint
Előzmény: Laz C (8)
krogo Creative Commons License 2007.05.23 0 0 9

az ügyeletes rendőr megfizetése többe kerülne, mint egy biztonsági őr?

hm.

különben az biztos, hogy egy rendőr több hasznot hoz trafipaxszal a kezében egy út mellett, mint a bejáratnál ülve...

Előzmény: Laz C (8)
Laz C Creative Commons License 2007.05.23 0 0 8
Nyilván naív vagyok, de a rendőrség hogy-hogy nem képes őrizni a saját ojjektumait? Ügyelet mindenhol van. Nem értem.
Előzmény: orpheline (-)
krogo Creative Commons License 2007.05.23 0 0 6
nemzetbiztonság bt
mac.m Creative Commons License 2007.05.23 0 0 5
Vajon abból a 300-ból mekkora minimálórabért kapnak az őrök? 30-at?
orpheline Creative Commons License 2007.05.23 0 0 4
Gergényi utolsó intézkedése volt.... így már érthető, hogy milyen cégekhez -emberekhez társult be nyugdíjas napjaira......
Előzmény: Müller szakaszvezető (2)
orpheline Creative Commons License 2007.05.23 0 0 3
Hmm.

Mindíg úgy tudtam, hogy a rendőrségre belépő állampolgárt ( sőt, sértettet) az ügyeletes tiszt(!) fogadta.......

Most majd egy gyorstalpalós ( 50 rugós tanfolyam, akár hajléktalanoknak is -álláslehetőséggel!) biztonsági őr..... van ennél lejebb???
Müller szakaszvezető Creative Commons License 2007.05.23 0 0 2
:-D , potenciális bünözők fogják védeni a rendőrségi objektumokat


az egész bagázst fel kéne kötni , aki ezt lehetővé tette
Előzmény: orpheline (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.23 0 0 1
A rendőrség épületeit egy őrző-védő maffia védi (melyet egy levitézlett főrendőr irányít)! A világon ilyen nincs! Magyarországi abszurd, 2007.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!